Komentari na vest

INTERVJU - Danilo Anđušić: Ostvario sam sve snove u Partizanu, iako je bilo baš teških momenata

K

Kristian Sedorf

pre 28 dana

Šteta što nije bio u repki na Olimpijadi. Mnogo zahvalan igrač. Hvalio nam je jedan takav igrač kao Aki da sa svojim trojkama ne dozvoli Amerima da nas stignu.
d

daq

pre 28 dana

Ovo mora biti neko iz familije. .. I to uže... Jer niko drugi ne bi ovo ni pomislio..
M

Milantom

pre 28 dana

Spasio si se što si najuren. Obradović je trener rezultata i daće sve da ga napravi. Tvoju sudbinu ce ove godine doživeti Bošnjaković, Lakic, Nakic, Marinkovic koji ce dobiti koji minut u Aba ligi i to protiv Borca, Krke i ostalih levaka....
B

Brankoni84

pre 28 dana

Danilo Anđušić i "shooting camp" ne idu u istu rečenicu.😁 Praštajte morao sam zbog slike.😜
9

95

pre 28 dana

Ako si sanjao da budeš deo najneuspešnijeg projekta Srpske košarke onda si imao noćne more. Rasturili smo vas za tri godine uprkos neograničenom budžetu. Nevidjena blamaža u istoriji Evropske košarke! Odlaziš u klub koji je napravljen zbog pranja para svestan da ćeš pola ugovora morati da vraćaš Arapima.
3

33tuta33

pre 28 dana

Nije me mrzelo da odem na njihove mreze od kluba i tamo zateknem da klub se spojio sa nekakvim fudbalskim timom koji su im dali na koriscenje salu :)) da bi komedija bila veca imaju i tiktok i youtube i x mrezu a tamo ni jedan video ili poruku.Napravljeno vestacki i bez osnova.Djokovic nije u upravi znaci i on je ispario.
@

@33tuta33

pre 28 dana

Sta fali? Pa tvoj klub se spojio sa nekim prigradksim, ustupio mu ime i trofeje, a pokupio hale, zamrzao dugove. Pa de ces vece komedije.
D

Drekavac

pre 28 dana

Vise od pola komentara je vezano za klub aki ne i igraca.Slazem se da Dubai ni po cemu ne pripada u ligi ali klubovi su rekli da i sada moramo da cekamo isto kao sto smo cekali sa Makabijem.Najveci mulj se tamo skupio i naravno da igraci koji su dosli misle da ima od igle do lokomotive sve ali malo je onih koji znaju pravu istinu.Tamo rade ljudi sa optuzenicke klupe licno poznajem jednog koji je i sve napravio a ime nemogu da napisem posto mi se gadi.Bio je prevodilac Svetislavu Pesicu a zabo je noz u ledja i njemu i svima koje poznaje jer cilj nebira sredstvo.Imao je pre ovoga 4 akademije i sve ih je pozatvarao ili ugasio.Na njegovom primeru ce se raditi pravni postupak to mozete da potate njegovog kuma Savica kome je takodje zabio glogov kolac.Andjusicu vodi zenu i decu sto dalje iz tog mulja dok ih sve zajedno nisi povukao za sobom.Stop Dubai
G

Gurovic

pre 28 dana

Koji je ovo kosarkas pa taj nije napravio zapazenu rolu 10 godina unazad. Dosao u klub koji je izmisljan koji nepostoji koji nema svoju salu pa koristi tudje a isti taj klub ce se ugasiti veoma brzo.
@

@Gurovic

pre 28 dana

Pa i ti navijas za izmisljen klub, pa ti ne smeta.
S

Streptomicin

pre 28 dana

Ako si sanjao da ne osvajas nista, onda si definivno ostvario snove.
S

Saturn

pre 28 dana

Hvala Andjusicu sto si bio deo ISTORIJE u 8 vezanih poraza od Crvene Zvezde i 3 : 0 u finalu takozvana metla ! Uvek cemo te pamtiti po tome !
X

X

pre 28 dana

Kome ti držiš Suterski kamp, vola ne možeš da ubodes...
L

LXXIII

pre 28 dana

Lepo je to dečko što se držiš poslovice, da o "mrtvima" sve najbolje. A i umetnički dojam ti je naj bitniji, mada je on stvar ukusa. Vidim kažeš i dobre godine a baš kiselo grožđe? Ipak priznaj, bar sebi, da tu nešto malo jače smrdi.
S

Sabanoti

pre 28 dana

Ovo je zaista retkost da neko toliko nebitan dobija ovoliko prostora.
S

Shdhudhshe

pre 28 dana

Sta kaze covek “ispisali smo istoriju”jeste,tako sto ste 8 puta za redom dobili po tamburi od Covketa i Sveropulosa..
A

Aqa

pre 28 dana

Bojim se da Vanja ne prodje ko Danilo
D

DS1989

pre 28 dana

Ovaj bas sanjao da Zvezdu gleda na pobednickom postojju...
Z

Zn

pre 28 dana

Jahahahahahahah, jedan trofej za tri godine, e jesi i sanjao ej😂
K

Kop

pre 28 dana

E pa klinjo slabo ti pratiš košarku, Danilo ima više trofeja sa Partizanom nego ti zuba , ali ajde ti pratiš košarku tek od 2011!
Z

Zn

pre 28 dana

U jbt kop pise, mora da je opasno😂, pa ono sa Duskom Klužom ne racunam, nije realno, postojao samo jedan klub
х

хахахахахаха

pre 28 dana

Има једну Јадранску лигу, један куп Кораћа и једно првенство Србије! хахахахахахах
X

X

pre 28 dana

Realno, 5 tekmi sa Realom za F4 vredi vise nego 10 vaših Coki/Grujin porodicnih "trofeja"...
S

Streptomicin

pre 28 dana

Ako Top 12 vredi vise od trofeja, zasto ste se ljutili kad smo vam cestitali taj uspeh? Mi vama cestitali Top 11, a vi nama triplu krunu?
D

DS1989

pre 28 dana

-Kop- Ajde mi molim te pojasni kada je to Andjusic nakupio te trofeje? Navedi u kojim to sezonama je on uzimao trofeje sa Partizanom. Ne blamiraj se jer dokazujes frustracije totalno si neinformisan sto se tice tvog kluba. Andjusic je igrao kod vas u sezoni 2011/12 pa 2015/2016 i sada mu bio treci mandat. Pa mi reci kada je on uzimao pehare???
@

@DS1989

pre 28 dana

Logično u prvim mandatu ako ste uopšte pratili košarku imali smo tada Makabi i neuporedivo jaču Aba ligu on je ubacen upravo da se prekine naša dominacija. Ali se zato osvojio takodje mnogo jači Kup Koraća kada ste u Železniku drmali koševe i bacali kese sa urinom i osvojena je domaća liga iz koje se možda grešim i u tom momentu išlo direktno u Evroligu ali par godina ranije svakako a sada znamo gde se ide i koliko vredi.Pored Evropskih rezultata i sna koji je nedosanjan za mnoge vase da igraju protiv Reala u plej ofu i pobede ga 2 puta u Madridu.
D

Deda11

pre 28 dana

Ostvario si sve snove u igokei,Fantasticno Top 12 mesto u EL,8-0🧹 u svim derbijima i izgubljene cak 2 Triple krune u poslednje 3 godine...itd itd Alal vera,niko vam u tome nije ravan!
D

Deda11

pre 28 dana

Ostvario si sve snove u igokei,Fantasticno Top 12 mesto u EL,8-0🧹 u svim derbijima i izgubljene cak 2 Triple krune u poslednje 3 godine...itd itd Alal vera,niko vam u tome nije ravan!
G

GostO

pre 29 dana

Andjusic je slika i prilika rada Zeljka Obradovica. Dosao je kao kosgeter, domaci igrac, ostvareni evroligaski igrac, a onda bacen na klupu 3 godine. Svaki put kad je igrao, igrao je jako dobro. Nema sanse da me neko ubedi da je bio gori od nekih stranaca koji su igrali pre njega. I on kroz ovaj intervju sam to kaze, da je zasluzio vise minuta. I ovo kao Zvezdas kazem. Naravno, nikom nece da se zamera, pa zato i polupoliticki odgovara. Cak i za ovu reformu tima gde oteras sve i dovedes novi tim a ostavis trenera, sto niko nikad nije uradio. Ali Partizan jeste, sto i ne cudi, tu zafrkanciju ne placaju oni, placa drzava, a znamo svi onu "poslovicu" o tudjoj alatki i koprivama.
B

Boža Basovinac

pre 29 dana

Danilo Anđušić je "glava šećera" Miška Ražnatovića. Čudo neviđeno, alhemija menadžera.
d

d23nba

pre 29 dana

Trebaju svi da ih kantaju po 20 razlike i da ih onda izbacimo iz lige jer oni nepripadaju tu definitivno.Andjusic se nasao da prica o postenju e pa zato si sine i zavrsio u kk gumena bonbona
X

X211116

pre 29 dana

Činjenica je da tak veštački klub Dubai je promovisan od strane svih,bili su u novinama svaki dan što treneri što Djoković i ovaj drugi a sada nema nikog od njih ako ste primetili?Tu nešto opasno smrdi!
t

turbo

pre 29 dana

kako smo samo ovako lagano presli preko svih stvari i dozvolili ovim pacerima da udju u aba ligu sa pricom kako ce oni da pomognu i kako su oni prava stvar a urusava nam se srpska kosarkaska liga
H

Hemafrodit

pre 29 dana

Dubai i košarka = zatvaranje za godinu dana
М

Мињоле

pre 29 dana

Једва сам чекао да одеш. Веће појачање је твој одлазак, него Лундбергов долазак.
D

Dzigerica

pre 29 dana

Jel samo se meni cini ili je Andjusic u ovom tekstu mnogo pricao a nista rekao nije.Umesto da si otisao sa svojim imenom u Nemacku Belgiju Austriju Francusku ili Italiju ti zavrsis u ekipi koja je juce napravljena pricas o uslovima koje nemas jer vidis da nisi ni video tu arenu jos govoris o iskusnoj ekipi.Koja ekipa kada ste se okupili sada niste postojali do juce naoravila vas aba liga da peru pare.
S

Samo pitamo

pre 29 dana

Čekaj stani mali djogani. Kaže da je čuo da je kokakola arena fantastična , pa gde treniraju ako nije je još video? Druže da li ti uopšte znaš gde si došao?
S

Sramni

pre 29 dana

Do juce si plakao za Partizanom i sada kao razočaran si nešto.Treba sve da vas bude sramota što ste potpisali za taj lažan klub.
Z

ZV

pre 29 dana

Šuterski kamp Danila Anđušića. Kraj vica. Magnus i Bunker plaču od muke.
D

Dubai snovi

pre 29 dana

Lepo piše u kuriru,tresla se gora rodio se miš.Panetna je Evroliga što nije pustila ove da igraju samo još iz aba lige da je izbace.
d

dexiko

pre 29 dana

Zašto ga nepita o vređanju zvezde kada je po završetku utakmice ničim izazvan uzeo megafon i vređao zvezdu?
G

Gost 0407

pre 29 dana

Kaže "ostvario je sve svoje snove"; baš lepo, nek' iste snove odsanjaju i njegovi naslednici u narednih nekoliko godina- da budu vicešampioni u ABA i srpskoj ligi i redovni učesnici Kupa "Radivoje Korać" !
P

POWERHOUSE

pre 28 dana

Igrao je za najtrofejnijeg evropskog trenera svih vremena, u dresu kluba koji je 4 puta bio u top 4 u Evropi i to u sezoni kad su bili najgledaniji na kontinentu.
P

Petar od Stalaća

pre 29 dana

Ostvario sam sve snove, bio sam odlično plaćen za mahanje peškirima, a uz to sam osvojio i jedan trofej u jedanaest takmičenja.
h

hulk993

pre 29 dana

lazes brate,oduvek si zeleo Zvezdu
P

Petrinjo8272

pre 29 dana

Tihhh i ovaj ima svoju akademiju.. naucice vas kako kad je tesno sutirate 0/8 i date 2 poena sa bacanja od 5 pokušaja ali kad igra protiv moćnog tamosa ubacice 35, Danilo poznat u društvu kao grlica
p

prijatelji sporta

pre 29 dana

Nećemo Dubai u ABA ligi.
в

всс

pre 28 dana

Ко нас шта пита? Што се бавите стварима који вас се уопште не тичу. Клубови рекли да хоће. То је као кад бих ја рекао теби: Нећу да пишеш коментаре! А тебе заболе уво пта ја хоћу. Ман’те се Дубаија и свега што вас се не тиче и за шта се уопште не питате.
B

Bajo Hazard

pre 29 dana

Još jedan koga je Žoć upropastio
п

паћино

pre 29 dana

Ма шта га је упропастио.. Одувек је био ужасан поготово у дефанзиви. Дуле је одма препознао да нема квалитет још пре 10 година. Трипује да је требао да игра а одиграо укупно 3 добре утскмице у евролиги. Под притиском не може вола да убоде а озбиљан егоманијак који је утриповао да је битан.
s

sektaši železnik

pre 29 dana

Izgleda da je tebi Žoc upropastio život čim toliko patiš.
P

Petar od Stalaća

pre 28 dana

@sektaši železnik, Žocov idolopokloniče, hoćeš da prodiskutujemo ko je kome uništio
P

Petar od Stalaća

pre 28 dana

@sektaši železnik, uništio, Čović vama ili Žoc nama? 8:1 je u trofejima od kad se Živ vratio i ti pričaš o nekom uništavanju. A možemo da popričamo i šta će od naših klubova ostati kad odu
P

Petar od Stalaća

pre 28 dana

@sektaši železnik, Čović i najveći.