Ilić i Bolomboj (©MN Press)
Ilić i Bolomboj (©MN Press)

Ilića i Bolomboja ne zanima Partizan: Utakmica kao i svaka druga, ne brinemo da li njima treba pobeda

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.04.24. | 11:58

"Potrudićemo se da dođemo do trijumfa, nama je bitno da pokažemo ponos i da Evroligu zatvorimo pobedom"

Zatvaraju košarkaši Crvene zvezde nastup u Evroligi gostovanjem u Istanbulu protiv Efesa u meču koji će mnogo pozornije pratiti navijači Partizana usled činjenice da bi eventualni trijumf crveno-belih sačuvao šanse njihovom timu za plej-in elitnog evropskog takmičenja. Na sutrašnji okršaj tako ne gledaju Dalibor Ilić i Džoel Bolomboj koji su pred put na Bosfor ponovili reči svog trenera, da ih apsolutno ne zanima situacija najvećeg rivala, već da samo i isključivo gledaju sebe.

„Mi ćemo igrati utakmicu kao i svaku drugu, bez obzira što i Partizanu znači, znači i nama pred početak plej-ofa ABA lige.“, poručio je Ilić dok se na njegove reči nadovezao i Bolomboj: „Nismo previše zabrinuti oko toga. Tako je kako je, ne možemo da brinemo o tome da li njima treba pobeda. Na nama je da budemo bolji svaki dan, uskoro kreće i plej-of ABA lige. O mnogim stvarima brinemo sami.“

Izabrane vesti

Da li se razmišlja o tome da bi možda bilo povoljnije za Zvezdu da Partizan uđe u doigravanje i tako se dodatno umori za izazove u jadranskoj ligi?

„Ne znam šta bih rekao na to, možda i bi, i možda će tako i biti. Partizan zavisi od nas, potrudićemo se da dođemo do pobede, nama je bitno da pokažemo ponos i da Evroligu zatvorimo pobedom. Očekuje nas svakako teška utakmica što se tiče nas nemamo neki značaj kao što ima domaćin, ali sigurno da nam je ovo dobra uvertira pred ABA ligu.“, dodao je Ilić koji u poslednje vreme dobija sve više minuta na parketu.

Crveno-beli nikada nisu pobedili Efes na strani, što je tradicija koja ne uliva poverenje pred novi obračun dva tima, međutim tradicije su tu da bi se rušile. Bile one pozitivne ili negativne.

„Oni su u sjajnom ritmu, pre nekoliko dana su pobedili Fenerbahče, igraju mesec dana unazad dobro. Košarka je takav sport da se iznenađenja dešavaju non-stop, ništa nije nemoguće.“   


tagovi

Dalibor IlićDžoel BolombojKK Crvena zvezdaEvroliga

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara