Komentari na vest

Igor Rakočević: Pobedila je ekipa koja košarkaški nije bila bolja!

Љ

Љубиша

pre oko 1 mesec

Некада су на олимпијади учествовали аматери. Сада учествују професионалци а суде аматери,а нама синоћ дилетанти.
N

Nikola44

pre oko 1 mesec

Mala ispravka Rakocevica. Nije kljucni trenutak meca bio kada smo promasili trojku, nego kada je Jokicu dosudjena 4. licna greska. To je presudilo. Ali to i nije toliko vazno, vazno je da je Avramovic dao 4 trojke, da je Bogdan dao neke strasno teske suteve. da smo igrali strasno pametno i u napadu i u odbrani. Svaki kontranapad smo presekli faulom. U napadu smo vrteli pik sa Jokicem 40 minuta. Ako ne uspemo da stvorimo prednost iz pika zbog njihovog dobrog preuzimanja onda je druga opcija opet bila Jokic koji prima loptu sa strane i igra ledjno. Amerikanci nisu mogli to da zaustave, nasa prednost je samo rasla. Bilo je jasno da Jokic drzi sve konce naseg napada i da Ameri to ne mogu da zaustave.
L

Lik

pre oko 1 mesec

SAD imaju kvalitet i individualno su bolji, ali 2 puta koraci Embida, koraci Džejmsa, suđenje faula nama, a nesuđenje njima za stalno držanje protivnika, 4.lična Jokiću, koja nije sporna, ali je načinjena pre trojke, te se trojka nije smela priznati. Naši prave 3 puta faul, sudije neće da sviraju, nego puštaju igru, a oni pogađaju za 3...e to je odlučilo pobednika. Naravno, da smo mi pogodili one otvorene trojke, ni sudije im ne bi bile dovoljne. Ponosan sam na svakog člana naše reprezentacije, na najbolji tim, što svakako jesu.
n

nemanja1512

pre oko 1 mesec

kako nije bolja, dva puta te pobedila sa preko 20 razlike, i sinoc te okrene kad si vodio 17 celu utakmicu.
G

Gostimirko

pre oko 1 mesec

I to znači da treba da igraju protivno pravilima? Pa svaki drugi polazak u dribling im je bez spustanja lopte (a pomjere oba stopala). Znaci ajde da igramo fudbal, a da ja mogu i rukama igrati. To nije krađa kao krađa, nego jedna ekipa nije igrala po košarkaskim pravilima (koja bi trebala vaziti na OI) i to im je tolerisano.
D

Drekavac

pre oko 1 mesec

Da ne pravimo stalno mitove i poraze pretvaramo u pobede! Kruži klip kako se Lebron i ekipa preznojavaju u teretani pred start sezone dok Nikola lumpuje u provodu. E baš to je zafalilo, snage za 3 minuta. Novak je izjavio posle osvajanja zlata da misli da je on teniser koji najviše trenira! To je recept. Naši su ostali bez goriva. Na stranu sudije ali šutevi za tri su nam došli glave, Bogdanu iscuri trojka a Kariju se umulja u koš, 6 poena samo u tom detalju.
g

gost111

pre oko 1 mesec

sve si u pravu ali ne kaki. da im nije bilo sudija poluvreme bi bilo 25 za nas siguran sam. a to je 14 poena vise drugar ..pa da nam je i nestalo snage to bibilo na kraju plus 9 za nas
P

Prd

pre oko 1 mesec

Gost u kom paralelnom univerzumu ti zivis? Promeni nacin razmisljanja, ne trazi krivca u drugom uz parolu sta bi bilo kad bi bilo.
n

nadrealnoo

pre oko 1 mesec

Ne pamtim da mi je teze neka noc pala nego ova sinoc,nisam siguran da li sam spavao ili ne. Sta reci posle ovoga sinoc? Bili smo na pragu najvece pobede u istoriji ne srpskog sporta nego globalno sporta uopste i bili smo tako blizu,zaista steta. Momcima se nema sta zameriti svi koji su igrali su iskreno poginuli na terenu ,ostavili i srce i dusu i apsolutno sve!!! Prozivaju se sudije ,odakle su sta su,to znamo evo 10 god ko sudi i sta sudi i ne kapiram sta se ko cudi? Sudije koje au realno 3 liga sudijska sude i to je realnost.
J

Junker

pre oko 1 mesec

Bilo je neverovatno. Ovo ne znam s cim bih uporedio. Nije to ni duel protiv Novaka, nije ni kao da neko pobedi Monda u skoku s motkom, tu je ipak jedan sportista i moze da se povredi, ima los dan, ovde je 12 od 20 najboljih igraca sveta, najbolji suter ikad, 2. najbolji igrac ikad, top3 napadac ikad, Embid koji je posle Jokica najdominantniji igrac na svetu zadnje 3 god. Prosto stalo je. 0/9 sut za 3 u 4/4, pre toga su nasi drzali na 50%, da bi se ovi ludaci pobedili moralo se pogoditi bar 3 trojke. Poslednja prilika da se pobedi poslednji dream team. Oni za 4 god nemaju Lebron, Karija, Durenta, Dejvisa, Embida, Adebaja, Irvinga,…Bice tu 3-4 ozbiljna all star igraca, ali dugo se ne e pojaviti ovakav dream team.
r

rokoko

pre oko 1 mesec

adebaja embida i dejvisa imaju i za 4 godine bice tu i tejtum halibarton braun edvards…. ali najvece pitanje je da li cemo mi imati naseg karija za 4 godine
J

Junker

pre oko 1 mesec

Embid nece sigurno, njega zanima jedna medalja i to je to, posle se cuva, ionako je sav iskrivljen od povreda.
U

UPDP

pre oko 1 mesec

Lebron nije drugi najbolji igrac ikada.