Crno-beli paze na asove: Beskontaktne posete legendama kluba iz Humske

Vreme čitanja: 1min | sub. 28.03.20. | 17:07

Stojković, Vitas i Lutovac u akciji

Počelo je gestom Lazara Markovića odmah posle uvođenja vanrednog stanja, kad je krilni napadač ponudio pomoć svim komšijama u zgradi na Novom Beogradu, nastavilo se donacijom Vladi Republike Srbije u vrednosti od oko 100.000 evra pošto su se igrači, članovi stručnog štaba i svi zaposleni odrekli dela martovske plate, a da u Partizanu ozbiljno shvataju borbu sa pandemijom virusa COVID-19 potvrđuje još jedna akcija crno-belih.

Njeni akteri bili su kapiten Vladimir Stojković, novi štoper Uroš Vitas i letošnje pojačanje iz Rade, Aleksandar Lutovac. Udružili su snage, kupili poklone i dostavili ih na adrese legendi kluba iz Humske: počasnom predsedniku Ivanu Ćurkoviću, jednom od najuticajnijih igrača u istoriji Parnog valjka Momčilu Moci Vukotiću, nenadmašnom golgeteru Mustafi Hasanagiću, kao i Branku Rašoviću, članu čuvene generacije Partizanovih beba, koja se 1966. domogla finala Kupa šampiona.

Izabrane vesti

Kako su naveli iz Humske, u pitanju su bile najavljene i beskontaktne posete, tokom kojih su aktuelni prvotimci pakete pomoći bivšim asovima ostavili ispred kućnog praga, kako bi se ispoštovala procedura zaštite do virusa korona. A sve zbog toga što Ćurković, Vukotić, Hasanagić i Rašović, zbog godina, spadaju u rizičnu grupu stanovništva, lako podložnu zarazi.

Crno-beli su dodali kako će nastaviti slične akcije, samo što će u posete ići drugi fudbaleri.

(FOTO: © Star sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara