Komentari na vest

Igokea se pojačala iz Portugalije

F

Fuzionisani Laktaši

pre 2 dana

Nisam čuo Žvalimira da je predstavio pojačanje, što ga krije? Mislim...jedan tim, je l? Mi nemamo 2 tima u takmičenju, je l tako? Nemamo Ofy, Igokeu, Teleoptik, Dinamik...?
Č

Čekajte

pre 4 dana

Niste napisali koja Igokea?
I

Immobile

pre 4 dana

Korektan igrač, fizički snažan, motorički jako dobar. Igrao Fiba LŠ, sve u svemu solidno kao i uvek od Igokee što se tiče stranaca. Oni ili pogode apsolutno ili igrač bude korektan, a nikada ne pretplaćuju. Pogotovo u poslednje vreme, imalo je par promašaja poput Fortenberrya, Desia Washingtona, Jimmy Gavin ali mnogo više pogodaka. Dorrel Wright koji je oporavio karijeru, Keenan Evans o kom ne treba pričati puno, Trey Kell, Grant Jetter, Vaidas Kariniauskas koji je pobedio Amerikance sada na svetskom, Brady Heslip, Anthony Clemmons, Corsley Edwards, James Florence... Igrači koji su igrali za mali novac, a posle pravili ozbiljne karijere i istorijske ugovore.
K

Kud

pre 4 dana

Stefanovic radi sto i U Fmp dovodi 10 stranaca
N

NN7

pre 4 dana

Mislite pojačao Igokeu2 ona prva je cveklina
D

Dobro pojacanje

pre 4 dana

Dobro pojacanje za Zelimira i momke
G

Gostgost

pre 4 dana

Koliko brzo rade, malopre potvrdili da su im otisla 3 igraca, sad vec doveli jednog
S

Spijun

pre 4 dana

Izgleda da je Igokea kao FMP za CZ.Pripremni poligon KKP. Ovaj za sada ima boju, igra dobro odbranu I pravi ratnik. Izgleda pravi ratnik sto Zelimir propagira da ce KKP biti ove sezone " RATNICKA EKIPA "
K

Kop

pre 4 dana

Koga ovo interesuje!!
G

Grča

pre 4 dana

Pa tebe čim čitaš.