Humanitarni tiket u podne: Saša Ozmo tipuje za Svratište ta decu “Novi Beograd”

Vreme čitanja: 4min | pet. 15.11.19. | 12:47

Poznati sportski novinar u derbiju Evrolige očekuje više poena od zadate margine

I dok je “trepereo” pred veliki teniski duel između Novaka Đokovića i Rodžera Federera, odradio intervju sa legendarnim Markosom Bagdatisom, izveštavao iz O2 Arene, novinar Sport Kluba Saša Ozmo je našao vremena da sastavi MOZZARTOV Humanitarni tiket u podne. Još jedan u nizu, ukupno 1254. po redu.

Novinar, za koga su kolege sa televizije Sport Klub kazale da je: “Dete iz bloka. Jezički čistunac, novinar u duši. Ljubitelj poučnih knjiga. Zaljubljenik u loptu od malena”, odlučio je da potencijalni dobitak usmeri za Svratište za decu “Novi Beograd”, a da bi kompanija MOZZART, u Sašino ime, donirala 74.500, 00 dinara, potrebno je da “prođu” sledeći tipovi:

Izabrane vesti

Utakmica Evrolige, prava poslastica, uz kumovsko nadmudrivanje, CSKA – FENERBAHČE. Moskovljani su za razliku od Žocovih izabranika sjajno startovali, skor 5:2. Nismo očekivali da Fener ima pet poraza, ali se nadamo da će najtrofejniji trener Evrope uskoro dovesti izabranike na željeni nivo. Itudisovi momci ranjivost su pokazali u duelima sa Olimpijakosom i Asvelom. Fener je konačno spojio tri pobede. Statistika je na strani domaćih, 16:27.
"Timovi će postići više od 149.5 poena".

Ostajemo na terenima Evrolige, OLIMPIJAKOS – ŽALGIRIS. Litvanci imaju trijumf više. KLub iz Pireja nije na nivou ranijih sezona, EFES, Makabi i Baskonija uzeli su scalp Grcima. Rekli smo das u domaći savladali CSKA u Moskvi. Zenit i Barsa slavili sun ad klubom iz Kaunasa. Istorija međusobnih duela kaže, 12:10.
"Jedinica uz hendikep od minus 0.5".

Prelazimo na fudbalske terene, utakmice iz EURO kvalifikacija. Ozmo bira meč RUMUNIJA – ŠVEDSKA. Rumuni imaju bolji skor, 3:0:2, ali je Šveđanima pripao poslednji okršaj sa 2:1. Jedan bod je deficit domaćih u odnosu na goste.Nakon poraza od Šveđana Rumunija ima samo poraz od Španaca, ostalo su pobede i remiji. Finska i Španija dobili su Švedsku, na preostalih osam mečeva ova reprezentacija je izvukla pozitivne ishode. Poslednji je bio nerešen ishod sa Španijom. Selekcije su efikasne.
"Igra gol, gol.

ŠPANIJA – MALTA kao poslednji par na plemenitom listiću. Favorit je očigledan. Domaća reprezentacija je lider grupe bez poraza. Malta ima 17 bodova manje i drži fenjer lige. Španci imaju niz od devet mečeva bez poraza dok Malta ima sedam poraza, bez datog gola. Šveđani i Rumuni su Mati dali po četiri gola. Španija ima sve tri pobede nad Maltom uz gol razliku 12:1.
Pet plus”, konstatovao je Saša Ozmo koji profesinalno i sa puno strasti obavlja svaki radni zadatak.  

Današnjeg dobrotvornog kladioca detaljnije smo upoznali sa MOZZARTOVIM društveno odgovornim poslovanjem. Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Donirali smo slušne aparate – takođe za naše najmlađe sugrađane.

Veliki odjek u javnosti, naročito košarkaškoj, izaziva kompanijska akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 82 košarkaška igrališta. Otvorio se još jedan teren, u Vrnjačkoj Banji, a poneće ime Igora Rakočevića. Jedan od renoviranih i svečano otvorenih terena poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića, a poslednji, čuvenog trenera Slobodana Pive Ivkovića. Na toj svečanosti prisustvovali su Duda i Kića.

Mozzart  je generalni sponzor sporta na BU. Kompaniji je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART.

 Ukupna suma koju je kompanija MOZZART donirala, samo u okviru Humanitarnog tiketa u podne, popela se na fantastičnih 13.546.190, 00 dinara.

Trener Virtusa Aleksandar Sale Đorđević bio je 169. plemeniti dobitnik sa zagarantovanom sumom od 59.000,00 dinara koju je MOZZART donirao UNICEFU – Srbija. Jedna od poslednjih dobitnica u Humanitarnom tiketu u podne je glumica Milena Pavlović Čučilović sa sjajnih 208. 900, 00 dinara. Nedavno  je, odlukom našeg menadžmenta,  legendarni Dragan Džajić imao zagarantovani dobitak od 20.000, 00 dinara koje doniramo na Ub. MOZZARTOV Humanitarni tiket u podne ima i 183. plemenitog dobitnika. Reč je o košarkašu Olimpije Milana Vladimiru Micovu koji je ispisao dobrotvorni listić za sjajnih 64.500, 00 dinara. Dobitak je namenio za novosadski centar “Živeti uspravno”. Ćavi Paskval i Zoran Savić imali su zagarantovane dobitke od po 10.000, 00 dinara, a glumica Mira Banjac od 20.000, 00.

MOZZART–ov  843. poznati učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Informacija bitna za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Saše Ozma  dobitak će biti doniran i za Udruženje Mozaik prijateljstva – Obrok ljubavi, Banja Luka. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Pišu: Đurđe MEČANIN/Miloš MILIĆ
(
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com)

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara