Humanitarni tiket u podne: Igor Đaletić tipuje za Udruženje za pomoć obolelima od Fridrajhove ataksije

Vreme čitanja: 4min | čet. 26.04.18. | 11:56

Trener u podgoričkoj Budućnosti odigrao je golove na meču Arsenal – Atletiko

Današnji plemeniti listić, 686. po redu, rezervisali smo za trenera Igora Đaletića. Đale je prvi saradnik Aleksandra Džikića koji je sa Budućnosti nedavno stigao do šampionskog prstena u ABA ligi.

Kao i svakog dana kompanija MOZZART obezbeđuje 10.000 dinara za sastavljanje dobrotvornog listića. Đaletić će pokušati na napravi dobitnu kombinaciju, a potencijalni dobitak usmeriće za pomoć obolelima od retke bolesti Fridrajhove ataksije.

Izabrane vesti

U plemenitom tiketu imali smo ukupno 116 poznatih ličnosti sa dobitnim kombinacijama. Kompanija MOZZART je samo u ovoj akciji na preko 50 adresa donirala ravno  6.664.560,00 dinara. Osim Humanitarnog tiketa naša kompanija ima niz društveno odgovornih akcija. Poseban odjek izazvala je akcija “100 terena za jednu igru” koja se nastavlja svečanim otvaranjem još dva terena. Sad u prestonici. Oko 1.000 televizora donirano je bolnicama i školama, poslednjih 400 je usmereno za VMA i ostale vojne zdravstvene ustanove u Srbiji. Postali smo i generalni sponzori studentskog sporta na BU. Pomažemo fondacije “Budi human”, “Podrži život”, paraolimpijce, košarkaše u zemlji i regionu, što i priliči regionalnom lideru u našoj branši,  rukometaše, vaterpoliste…

PREPIŠI IGOROV TIKET

Ostaje nam da Igoru poželimo humanitarno – kladilačku sreću!

Plemeniti tiket započećemo polufinalnom utakmicom Lige Evrope, ARSENAL - ATLETIKO MADRID. Mnogi će se složiti sa konstatacijom da je ovo finale pre finala. Reč je o dva fenomenalna fudbalska kluba sa dugogodišnjom tradicijom. Što se tiče domaćina, ovo takmičenje je lepa prilika da legendarni strateg Arsen Venger napusti londonski tim sa prestižnim trofejom. Svakako, to je zaslužio, jer je ostavio dubok trag u engleskom fudbalu, pa i evropskom u celini. Neće Tobdžijama biti ni malo lako, jer će im konkurent biti sjajni madridski klub. Jorganžije su proteklih godina pokazale da uprkos tome što na njih niko nikad nije ozbiljno računao, bezbroj puta su umeli da iznenade. Naročito su u evropskim takmičenjima pravili prave senzacije. Ostaje da vidimo da li imaju dovoljno snage i umeća da godinu završe sa jednim peharom u rukama.
,,Cenim da će u ovom susretu pasti od tri do pet golova“, kaže za MOZZART Sport Đaletić.

Saa je na redu duel MARSELJ - SALCBURG. Olimpik je jedini francuski predstavnik u završnici prestižnih takmičenja na kontinentu. Da je reč o ozbiljnom takmičaru pokazalo se u četvrtfinalnom dvomeču, kada je kod kuće prosto razbio RB Lajpcig, tako pokazavši svima da na Velodromu niko nema šta da traži. Ipak, u goste mu stiže ekipa Salcburga, sastav koji je na veliko iznenađenje uspeo da izbaci rimski Lacio u fenomenalnoj utakmici, prepunoj uzbuđenja. Na taj način je pokazao da ume da pravi iznenađenja. Ko zna, možda napravi još koje.
,,Olimpik će pobediti sa najmanje dva gola razlike“, uveren je Đaletić.

Sledeći na redu je meč danskog kupa, BRONDBI - MIDTJILAND. Domaćin u poslednje vreme igra dobro, već dugo ne zna za reč poraz, tako da spreman i u dobrom raspoloženju očekuje susret. S druge strane, posle solidnih partija gosti su u poslednja dva kola zabeležili remi i poraz, ušavši u mini-krizu.

“Ponovo ću probati od tri do pet golova, mislim da ne grešim“.

Za kraj današnjeg dobrotvornog tiketa naš plemeniti gost odlučio je da odabere još jednu utakmicu kupa, ovog puta iz Norveške, gde će koplja ukrstiti LILESTREM - ROZENBORG. Ako pogledamo istoriju prethodnih susreta ovih timova, ona je naklonjenija Rozenborgu. Ipak, umeo je domaćin da iznenadi, pa je ne mali broj puta izborio remi.

,,Ovde ću se oprobati sa golovima u prvom poluvremenu, od dva do tri“.  

Kad podvučemo crtu Igor će, uz pomoć MOZZARTA, Udruženje za pomoć obolelima od Fridrajhove ataksije možda obradovati sa fenomenalnih 308.900 dinara, koliko iznosi potencijalni dobitak.

Naš plemeniti gost je bio u rosteru Budućnosti kad je osvojila svoj prvi trofej. U finalu kupa tadašnje države Podgoričani su savladali Partizan. Đale je igračku karijeru gradio i u čačanskom Borcu. Kao trener asistirao je Jovoviću, Pavićeviću, Šćepanoviću, Grku Zurosu. U jednom momentu je samostalno vodio seniorski pogon i postao prvak Crne Gore.

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Igora Đaletića, dobitak će biti doniran i za Dnevni boravak za djecu i omladinu sa težim i kombinovanim smetnjama MOJA LUKA u Republici Srpskoj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 18:30 5542 DAN K Brondby - Midtjylland ug 3-5 1,70
Čet 21:05 6501 LE Olympique Marseille - Salzburg h 1 2,70
Čet 21:05 6502 LE Arsenal - Atl.Madrid ug 3-5 2,20
Čet 18:30 5602 NORSK Lillestrom - Rosenborg 1ug 2-3 2,90
Ukupna kvota29,28

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

bet analizasportsko klađenjetiket u podnehumanitarni tiketIgor Đaletić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara