Humanitarni tiket u podne: Goran Ćakić tipuje za Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj

Vreme čitanja: 4min | čet. 31.01.19. | 12:00

Tri evroligaška fiksa, i četvrti u hendikepu čeka generalni menadžer Mega Bemaksa

Najboje bet analize po logici stvari donose nam MOZZART igrači sportkske struke. Danas je na tapetu Evroliga, što logično priziva razmišljanje o Goranu Ćakiću, generalnom menadžeru KK Mega Bemaksa kao stručnom licu za igre iz ovog takmičenja. Upravo on, kao nekadašnji krilni centar Mege, Crvene zvezde, Parizana, Budućnosti, Banvita, Trabzona, i Astane s MOZZARTOM doneo je odluku da potencijalni dobitak u iznosu od 74.800 dinara uputi na adresu Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj.

MOZZART od ovoga trenutka dobre kladilačke vetrove želi gostu za uspeh u združenom kladilačkom poduhvatu s kojim se nadamo da ćemo već večeras uvećati ukupnu kompanijski doniranu sumu koja iznosi 10.915.120 dinara prosleđenih na preko 70 adresa.

Izabrane vesti

Krećemo s Goranom Ćakićem redom, počev od utakmice HIMKI - ŽALGIRIS KAUNAS. Pre svega, tri vezana kiksa Himkija, i samo jedna pobeda Žalgiris Kaunasa nad Panatinakosom u proteklih pet kola, slika su i prilika loše forme oba tima. Himkiju u slavu ide međusobna istorija koja kaže da Litvanci na mečevima ovog para deblji kraj izvlače već petu godinu. Istina, u devetom kolu Evrolige u novembru mesecu sve se za Himki završilo uz tesnu pobedu od 83:84, što ukazuje na najverovatniju grčevitu borbu u 21. kolu.

„Igram jedinicu na Himki“, poruka je stručnjaka koji je u svojoj karijeri nastupao za 14 klubova, a sa Univerzitetskom reprezentacijom osvojio jedno zlato i jednu srebrnu medalju.

Po njegovom izboru, sledi meč OLIMPIJAKOS – BARSELONA, na kom očekujemo veliku borbu, s tim što će Špancima možda biti neugodnije, naravno zbog vezanih poraza od Makabija i CSKA. Olimpijakosov problem je iscrpljenost nakon poraza od prejakog Fenerbahčea koji ih je na turskom parketu potukao sa 90:75. Ako se setimo 13. kola, odnosno ne tako davnog decembarskog meča ovoga para, u premotavanju filma dolazimo do Olimpijakosovog slavlja od 60:69 u gostima. Taj podatak znači da Grci mogu da računaju na istoriju, a uz nju u šaci drže adut svog terena koji je nepokoren još od novembarskih 72:73 protiv ekipe Željka Obradovića. Dakle, Špance čeka ozbiljan problem.

„Ponovo jedinica za kvotu 1,45“...

Prelazimo na BAJERN i FENERBAHČE. Turcima prosečna ocena 10, naravno po broju pobeda izmiče samo za poraz koji je Himki izboksovao u produžecima meča okončanog sa 84:78. To je svakako prolazna slabost ekipe Željka Obradovića nasuprot koje stoje Bavarci koji su na proteklih pet utakmica u Evroligi izgubili od Efesa, Panatinaikosa i moskovskog CSKA. Dakle, male su šanse Bajerna naspram turke košarkaške mašinrije koja ih serijski dobija godinama unazad.

„Dvojka na Fener“, odigrao je naš košarkaški gost, pa napravio predah hitajući u pohode Cvajtoj.

U MOZZART listi za danas iz ponude nemačkog drugorazrednog fudbala stoji meč UNION BERLIN – KELN. Domaći Union je krajem prošle godine pretrpeo prvi, neočekivani poraz u sezoni od dvanaestoplasirane ekipe Ercgebirgea. Trenutno je četvrti i važi za tim sa najboljom odbranom u Cvajti, pored toga još uvek nije poražen pred svojom publikom u Berlinu. Keln je drugi i samo bod ga razdvaja od vodećeg Hamburgera. Sa 47 postignutih golova najefikasniji je tim u prvenstvu, a poraz od Bohuma kod kuće prekinuo je njegov niz od pet pobeda. Jarčevi su dobili tri od pet prethodnih odmeravanja sa Berlincima, a prethodni u avgustu završen je bez pobednika (1:1). 

„Igram na golove, odnosno igru UG 2-4“...

Tako je izgledao kratak fudbalsko – kladilački izlet naše današnje uzdanice, gosta koji je 2013. godine skinuo Megin dres i postao generalni menadžer kluba. Njegov poslednji tip za danas odnosi se na utakmicu između BASKONIJE i MAKABIJA iz TEL AVIVA. Tim iz Izraela se u poslednje vreme toliko popravio, da ga više s podozrenjem, niti olako ne mogu tretirati ni rivali jači od Baskonije. Naime, Makabi je u seriji od četiri pobede u koje spadaju i sjajne partije pokazane protiv Armejaca i Barselona. Baskonija je u poslednje vreme bila bolja jedino od Gran Kanarije i Armani Milana, ali bi ovoga puta Makabi mogao i da joj ozbiljno uzvrati za poraz iz 12. kola kada je bilo 79:81.

“Makabi će pobediti na meču uz ponuđeni hendikep. Dakle, H2 (-8,5).

I to bi bilo sve od nekadašnjeg krilnog centra, koji je naravno zarad karijere vezane za kraljicu igara poprilično upoznat sa impozantnim rezultatima koje je MOZZART učinio gradeći košarkaške terene širom zemlje kroz akciju “100 trena za jednu igru”. Naravno, činili smo, i činimo sve da tako i nastavimo, pa ukoliko nas do sada i niste sreli u vašem kraju, očekujte da ćemo se ubrzo pojaviti. Možda će i vaš lokalni tim poneti MOZZART opremu kojom kroz akciju “Novi dresovi za nove šampione”, darujemo sve sve naše sportske sredine!

Dakle MOZZART je DONEO ODLUKU! Humanost pre svega, i sport za zdrav život svim gradovima u Srbiji i Republici Srpskoj. To je deo poslovne filozofije kompanije čija akcija “Humanitarni tiket u podne” danas gazi svoje 966. izdanje na putu ka HILJADITOM listiću s dobrim vibracijama.

I to bi bilo sve, ili ne baš sasvim, budući da smo po ustaljenom običaju Gorana Ćakića zamolili da DONESE ODLUKU, i obraduje nekoga u Republici Srpskoj na zasebnom listiću koga šaljemo preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Goran Ćakić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu JU Gerontološki centar iz Banjaluke. MOZZART kvota je dakle ista, i iznosi 7,48, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 20:30 3039 NEM 2 Union Berlin - Koln ug 2-4 1,45
Čet 18:00 8163 EVRL Khimki - Zalgiris ki 1 1,80
Čet 20:00 8164 EVRL Olympiakos - Barcelona ki 1 1,45
Čet 20:30 9067 EVRL Bayern - Fenerbahce ki 2 1,50
Čet 20:45 8165 EVRL Baskonia - Maccabi T.A. vh 2 (-7.5) 1,55
Ukupna kvota8,80

* Kvote, kao i margine prikazane u rubrici, bile su dostupne u trenutku tipovanja

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaGoran ĆakićMega Bemax

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara