Dario Šarić (© FIBA)
Dario Šarić (© FIBA)

Hrvati se oglasili o incidentu u atinskom noćnom klubu: Naši igrači su napadnuti

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.07.24. | 09:58

Košarkaši dobili slobodno odmah posle poraza od Grka u finalu kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre

NE smiruju se strasti posle objavljenih snimaka na kojima se vidi da su reprezentativci Hrvatske Dario Šarić i Ivica Zubac napadnuti u neimenovanom atinskom noćnom klubu posle poraza od Grčke u finalu kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre.

Američki TMZ piše da se sve dogodilo oko 05.30, a Indexu je potvrđeno da su košarkaši nakon poraza u finalu dobili slobodno jer se s reprezentativne akcije nisu vraćali u organizaciji Saveza, već samostalno.

Izabrane vesti

Kasnije je to potvrdio i tamošnji košarkaški savez čije saopštenje prenosimo u potpunosti:

"Nakon finalne utakmice Olimpijskog kvalifikacionog turnira u Grčkoj i zajedničke večere selektor je zahvalio igračima na još jednoj kvalitetno odrađenoj akciji i raspustio reprezentaciju, s obzirom da nije bilo zajedničkog povratka u Zagreb, nego na nekoliko odredišta u zavisnosti od potreba igrača.

Nakon teških višenedeljnih priprema i utakmica igrači su se odlučili na zajedničko druženje za oproštaj pre povratka svojim kućama ili klubovima. Tokom druženja u jednom od klubova u Atini neki od naših igrača napadnuti su najpre verbalno, a zatim i fizički što je naravno uzrokovalo njihovu samoodbranu. Bio je to kratkotrajan incident prekinut intervencijom klupskih redara", ističu iz Košarkaškog saveza Hrvatske.



tagovi

Dario ŠarićKošarkaška reprezentacija Hrvatske

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara