Foto: Hezonja, Reuters
Foto: Hezonja, Reuters

Hezonja se posle pet godina vraća u reprezentaciju Hrvatske

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.05.21. | 19:51

Izgleda da je prepucavanjima došao kraj

Potpuno čudna situacija u vezi sa Mariom Hezonjom i reprezentacijom Hrvatske trajala je mesecima, godinama. Bilo je tu svakakvih javnih reči jer Hezonja nije želeo ni da se javi ljudima iz saveza, čak prema rečima Dina Rađe, ni da odgovori na poruku. Ali, kako pišu Sportske novosti, sada je svemu došao kraj.

Mario Hezonja se posle pet godina vraća u reprezentaciju Hrvatske!

Izabrane vesti

Veljko Mršić, selektor hrvatske reprezentacije, trebalo bi sutra da objavi širi spisak reprezentacije koja će od 29. juna tražiti plasman na Olimpijske igre kroz kvalifikacioni turnir u Splitu. Prema dostupnim informacijama Sportskih novosti, posle dugo vremena, na tom spisku biće i Mario Hezonja, koji bi nakon pet punih godina i četvrtfinalne utakmice na Igrama u Riju protiv Srbije, ponovo trebalo da obuče dres reprezentacije.

Tako bi posle svih muka i nesporazuma, doskošarnji NBA košarkaš, danas član Panatinaikosa, trebalo da bude važno oružje Hrvatske u lovu na Tokio.

Hezonja se poslednjih dana raspitivao o tome računali se na njega za ovo leto ili ne. Posle te prvotne inicijative, stupilo se i u kontakt, a naposletku, za pretpostaviti je, razgovarali su i sami Hezonja i selektor hrvarske Mršić.

Uglavnom, epilog je ispao onaj koji je najbolji za samu reprezentaciju. Hezonja će opet biti na spisku igrača.


tagovi

Mario HezonjaVeljko Mršić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara