Heroj Volden: Vau!

Vreme čitanja: 2min | sre. 05.02.20. | 22:47

Reakcija koja sve opisuje

(Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta iz Bolonje)

Kori Volden je junak Partizanovog velikog uspeha u Bolonji!

Izabrane vesti

Plejmejker crno-belih završio je meč sa 29 postignutih poena, pet skokova, dve asistencije i 33 indeksna poena. Na taj način predvodio je svoj tim do velikog preokreta, iako se činilo da Virtus ima sve pod kontrolom.

Na ovaj način Partizan je izborio plasman u četvrtfinale Evrokupa, a Volden je bio kolovođa ovakvog uspeha. Sada je sezona ekipe Andree Trinkijerija poprimila potpuno drugačije oblike.

Volden je pred novinare izašao prilično hladan, ali nasmejan. Takva mu je narav. A odigrao je najbolji meč u Partizanu, u to nema sumnje. Prva reakcija bila je jednostavna.
"Vau. Počeli su veoma snažno i znao sam da će tako biti. Pokušali su da iskoriste sve što se dogodilo u Beogradu. Mi smo na to odgovorili. Bilo nam je potrebno malo vremena, ostali smo zajedno i polako ali sigurno smo pokazali tvrdoću našeg tima. Čak i kada smo bili u zaostatku. Našli smo način kako da odgovorimo", rekao je Volden.

Svestan je Amerikanac kakvu je partiju pružio, ali ne želi da sve zasluge prima na sebe.
"Uradio sam šta sam mogao kako bi tim pobedio. Ja sam plejmejker, samo želim da igram svoju igru. Da budem agresivan i u odbrani i u napadu. Nije ovde reč o meni, već o timu. Svi su imali doprinos. Mozli, Rašon Tomas, svi. Da ne nabrajam. Imali su velike poteze. Velika utakmica za nas, za tim, za organizaciju i za navijače. Jako sam srećan zbog ove pobede", istakao je Volden.

Sledi četvrtfinale, ali Kori ne želi da gleda toliko daleko.
"Još imamo jednu utakmicu protiv Trenta kod kuće. Moramo i to da odradimo. Želim da idemo korak po korak i da podižemo nivo igre ubuduće", zaključio je Volden.

Preživeo je Partizan ovo izuzetno neugodno gostovanje, upisao veliku pobedu i prošao u četvrtfinale Evrokupa. Ova sezona ne može biti bolja po crno-bele!

Foto: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara