Savo: Ne znam koliko je ovo realno... Gaćinović: Nismo imali šta da tražimo ovde, deli nas pola svetlosne godine

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.03.20. | 20:17

Ni očaj, ni oduševljenje...

U Spartaku iz Subotice očito su jasno odredili prioritete. Kup utakmica protiv Partizana, odlučeno je, mnogo je manje važna od predstojeće ligaške protiv Vojvodine, pa je u skladu sa tim trener Vladimir Gaćinović večeras odredio sastav. 

Subotičani su u Humskoj igrali bez sedmorice, osmorice najboljih i takvi nisu mogli da se suprotstave šarenom sastavu Sava Miloševića. Imali su aktivnih 0:1 posle prvih 45 minuta, međutim s prvim minutima nastavka sve nade u senzaciju - ako ih je uopšte bilo - pale su u vodu.
"Naši mladi momci treba još puno da rade kako bi došli na zadovoljavajući nivo, nivo potreban da se igra protiv ovakvog protivnika. Partizan je bar pola svetlosne godine ispred nas po kvalitetu. Znali smo da nemamo šta da tražimo ovde, probali s nekakvom opstrukcijom igre - nije prošlo. Zaslužena pobeda domaćina", kratak je bio Gaćinović

Izabrane vesti

Savo Milošević nekoliko puta ove sezone posle ubedljivih pobeda svojih momaka umeo je da kaže kako suštinski nije zadovoljan. Večeras je Partizan postigao četiri gola, mogao bar još toliko, tako da osim nešto slabije realizacije prostora za zamerke - nema.
"Jesam, zadovoljan sam... Ne znam, doduše, koliko je ovo realno. I mi i oni igrali smo u značajno izmenjenim sastavima. Ali ovo je ličilo na neka izdanja od jesenas. Polako, videćemo u narednim utakmicama. Danas smo dobro izgledali", nije dužio ni Milošević pred kamerama Arene sport.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara