Foto AFP
Foto AFP

Harden: Ja sam vrhunski igrač, vrhunski saigrač i vrhunski lider

Vreme čitanja: 2min | pet. 15.01.21. | 20:53

Nova zvezda Bruklina već na predstavljanju napravila haos

Džejms Harden još nije odigrao ni sekund za Bruklin u koji je zvanično stigao pre dva dana, a već je napravio haos. Tačnije samo je nastavio da pravi haos, jer je i prethodnih nedelja pojedine oduševljavao svojim izjavama, dok su ga drugi kritikovali zbog konstantnog isticanja ega.

Izabrane vesti

"Ja sam vrhunski igrač, vrhunski saigrač i vrhunski lider i momak koji je spreman da učini sve što je potrebno da tim postigne što je više pobeda", rekao je Harden prilikom video promocije u Netsima i izazvao silne reakcije.

Na pitanje da li će ostati vrhunski ako mora da se žrtvuje igrajući sa Kevinom Durentom i Kajrijem Irvingom, bio je kratak.

"Hahaha, naravno", dodao je uz smeh.

Do smeha nije treneru Bruklina, Stiv Nešu, koji je ostao smiren posle izjava Brade, ali i posle nestanka i pronalaska Irvinga.

"Još nemamo vreme povratka (na teren) Irvinga, a Harden kad god da bude spreman, odmah će početi (sa igranjem)", kao što je bio na terenu pribran, tako je kanadski trener odreagovao i na izjavu novog igrača.

Kako i ne bi kada u timu ima tri ogromne zvezde - Kevina Durenta, Kajrija Irvinga i Džejms Hardena. Potrebna mu je hladnokrvnost kako toliki sjaj ne bi sagoreo šampionske ambicije Netsa koji u 53 godine od osnivanja tima nikada nisu osvojili NBA titulu (jesu dve u ABA ligi), ali ni sam Neš kao igrač nikad nije bio NBA šampion, već je oba prstena zaslužio kao konsultant Golden Stejta (2017, 2018).

Inače, Harden se dotakao i odlaska iz Hjustona, zbog čega je takođe pretrpeo mnogo kritika. Ipak, bar javno, ka Raketama nije lansirao nijednu lošu reč.

"Nisam pokazao nepoštovanje ni prema kome. Rekao sam da tim u celini nije bio dovoljno dobar da se takmiči za titulu ... Prema Hjustonu gajim samo ljubav i poštovanje", pojasnio je Harden. Ostaje pitanje kako će na njegove reči odreagovati Irving i Durent. Ali, pošto su obojica bili za to da im se Brada prodruži, nema sumnje da će sva trojica uzeti ove reči kao šalu i potruditi se da što pre pređu na dela...



tagovi

Džejms HardenStiv NesKajri IrvingKevin DurantBruklin Nets

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara