Grobari okupirali blagajne Arene, karte za Real rasprodate za tri sata! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.04.23. | 14:39

Pojedini navijači i dalje ne gube nadu

Euforija u crno-beloj javnosti dostigla je najvišu moguću tačku posle trojke Kevina Pantera za vođstvo u četvrtfinalnoj seriji Evrolige protiv Reala (1:0). Nadaju se Grobari da bi ekipa Željka Obradovića mogla da napravi novi podvig večeras, i potom u krcatoj Areni overi plasman na fajnal-for.

Sigurno je da će, bez obzira na ishod večerašnjeg meča, Beograd naredne sedmice biti domaćin spektakla za pamćenje. Govore o tome slike napravljene ovog jutra ispred blagajne Arene. Navijači Partizan Mozzart Beta pohrlili su od ranog jutra ka najvećoj dvorani na Balkanu kako bi obezbedili ulaznice za treći meč protiv Reala. Bilo je i onih koji su hvatali red i pre zvaničnog otvaranja blagajni.

Izabrane vesti

„Zmija“ se protezala do obližnjih bulevara. Bili su navijači Partizana naoružani strpljenjem, ali su mnogi ostali razočarani. Posle samo tri sata na šalteru je istaknut transparent: „Rasprodato“.

Bilo je i problema sa sistemom, ali pojedini navijači i dalje ne gube nadu. Jasno je da bi i dve Arene bile male da prime sve zainteresovane koji bi uživo posmatrali duel Partizana i Reala.


tagovi

EvroligaKK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara