Komentari na vest

Grci tvrde: Zvezda favorit da dovede Ajzeu Kenana

G

Gost136

pre 14 dana

Sad slede milion ovakvih tekstova, ali kad bi stvarno Zvezda mogla da dovede 4 dobra, kao Mekintaera i da vrati Kalinu uz neku bas dobru dvojku i peticu bilo bi extra. Kodi, Teo, Yago, BEK, Nedovic, Lazic, Kalina, Rokas, Davidovac, Lazarevic, Tompkins, Luka, Ilic, CENTAR, Bolomboj, Plavsic.
T

Top15

pre 14 dana

Tada bi i 15. mesto bilo sasvim realno
G

Grobarcina

pre 14 dana

Mozda i 14 mesto ko zna
G

Grobarcina

pre 14 dana

Dzaba ne mozete vi nikad nista da uradite u Evropi , igrate preko 10 godina Evroligu i nista , mi posle 10 god se vratili i zamalo otisli na F4 a vi znate zbog cega nismo tako da mi ne mozemo da se merimo dva univerzuma , a te metle i to zahvalite sudijama evropa je pravi pokazatelj !
d

daaa

pre 14 dana

Kk Zamalo
V

Valdano

pre 14 dana

Beron je bolje resenje od Kenana.Zvezda ako moze od stranaca treba da dovede Boldvina,Ferela ili Vildozu,Berona,Gaja ,Dejvisa i da ostane Tomkins.Sve ostalo mogu pokriti domaci igraci.
@

@ssss

pre 14 dana

Ovi i dalje dovode samo domaće igrače.Šta ti je princip!
H

Hahahaha....

pre 14 dana

eto i reci posle nema zlobe,kada dolaze domaći obično je komentar drvo,kada dolaze stranci obično je ovo komentar i tako u krug...
R

Radi cega?

pre 14 dana

A zbog cega? Da bi imali 21 umesto 23 poraza i da bi gubili sa 44 umesto sa 50 razlike od nekih Efesa?!
s

ssssfff

pre 14 dana

Pa da ne bi izgubili od nekog,sedam puta za redom.
P

Petrusev Delija

pre 14 dana

Petrusev nije potpisao 2-godisnji ugovor sa Olijem vec 1+1 godinu,ovaj dole sto spamuje da je ugovor na 2 godine laze narod! Trener Olimpijakosa je rekao da ne racuna na Petruseva za sl.sezonu tako da uprava Zvezde moze da ga vrati lagano, bio bi nam Odlicno pojacanje posto nam upravo takav igrac treba vec par godina, da moze da pogodi iz svih pozicija i dobar je u odbrani!
@

@petrusev

pre 14 dana

...petrusev ima ugovor do 2026. i to je vrlo lako proveriti. a sumnjam da je trener rekao da ne racuna na njega jer je pored svih novih igraca (sikma, brazdeikis itd), stigao poslednji i imao najvecu ulogu. a uostalom, zvezda mu je nudila iste pare kao oly i on je izabrao njih. sta treba, da dolazi samo kad ga niko drugi nece?
1

1+1 sezona ugovor!

pre 14 dana

@@petrusev... Nije tacno, ima ugovor 1+1 godinu, sam Raznatovic je to potvrdio pre par dana kad su ga novinari pitali za Petruseva, a trener Olimpijakosa je nakon ispadanja na F4 rekao za Grcke medije da mu treba drugaciji i bolji igrac od Petruseva za narednu sezonu na toj poziciji, znaci slobodan je da trazi novi klub za narednu sezonu!
p

petrusev

pre 14 dana

Potpisao je na 2+1 godinu proveri ako vec pises tu ...
G

Grobarcina

pre 14 dana

Veoma interesantna anegdota koju je za Bosanske medije ispričao Emir Hadzihafisbegovic, poznat po mnogim ulogama, između ostalih po filmu "Karaula" i seriji "Lud, zbunjen, normalan". Ispričao je anegdotu sa snimanja filma ''Karaula'' i priču oko toga kako se grb Partizana našao u njegovoj kancelariji. Rajko Grlić je hteo da u mojoj kancelariji stoji poster Crvene zvezde. Ja kažem: ''On (misleći na lik poručnika Safeta Pašića) nije Delija, on je Grobar. ja ako budem igrao Deliju to neće biti taj lik - rekao je Hadžihafizbegović, pa dodao: Kaže nebitno. Ma, bitno je. Jako je bitno, jer sam ja proverio da su svi oficiri muslimani u JNA navijali za Partizan. Ne postoji nijedan slučaj da je oficir musliman u JNA navijao za Crvenu zvezdu. I ja sam snagom argumenata ubedio Grlića da tu stoji poster Partizana, a ne Zvezde - rekao je poznati BiH glumac!
l

losmi29

pre 13 dana

E bas mi je drago sto ste svima nama podelili ovu anegdotu. Drago mi je da potvrdili cinjenicu da svi mrzitelji srpskog naroda i svega srpskog imaju zajednicki koren - navijaju za Partizan. Sve dok budete igrali u Beogradu necu navijati protiv Partizana ali cu zbog ovakvih anegdota jos vise voleti i navijati za Zvezdu. E kada Partizan bude prestao da igra u Beogradu tada cu poceti da navijam protiv njega a mozda i poceti da ga mrzim,mozda.
P

Prvaci Evrope

pre 14 dana

Vrati se Filip Petrušev legendo u Crvenu Zvezdu Come tu Red Star broooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Isaiah Canaan 🔴⚪🇷🇸
@

@Prvaci Evrope

pre 14 dana

Ima ugovor jos dve godine
G

Grobarcina

pre 14 dana

Prvaci Coviceve Lige 😂😂😂
l

lol12

pre 14 dana

Grobare poslusaj Smejem se a plače mi se ili Smejem se a plakao bih (zavisi u kom si muzičkom fazonu), znamo da te boli i da patis cele godine.
в

воле

pre 14 dana

навијачи Звезде кад Грци тврде....
C

Crvene atine

pre 14 dana

10-to godisnjaci ...iznajmljeni vristavci.
K

Ko je taj

pre 14 dana

Sta igra?
V

Vidi

pre 14 dana

Se da ne pratiš EL, pa mi nije uopšte jasno zašto se javljaš.
F

Fmp Rakitovo

pre 14 dana

Odpadak 😂
D

Da je kojim.....

pre 14 dana

slučajem pisalo da prelazi u k.k. metla,bio bi najbolji na svetu celom,ovako samo odpadak sktoz te kapiram,frustracije i to...bole kosti od ovog vremena tuge i jada,j el da?
G

Grobarcina

pre 14 dana

Bio Kampaco pa nista bio Nejpir pa nista 0 u evropi hahahah kao i ovaj sad
@

@Grobarcina

pre 14 dana

10milke i nista, 20milke i nista, 30milke i opet nista....
P

Petrusev u Zvezdu

pre 14 dana

PETRUSEVU ISTICE UGOVOR SA OLIJEM,ETO SANSE DA GA VRATIMO UMESTO ILICA KOJI IDE IZ KLUBA.
M

Ma jbt on

pre 14 dana

Suvi prosek.
@

@Petrusev u Zvezdu

pre 14 dana

Petrucev ima jos dve godine ugovora.
d

dr.Nebojsa

pre 14 dana

PRODAJEM ZELJKU METLE 7 KOM 🧹
M

Metli tvojoj

pre 14 dana

Dobro bi dosao drzak.
D

Decenijasi

pre 14 dana

Nista smesnije i komicnije nema nego kad o kosarci pricaju navijaci fuzionisane igokeje koja je jedini klub u celoj Evropi koji jedne jedine titule i EL video nije zadnjih 12-13 punih godina ili ti vise od cele zadnje DECENIJE i koji sa 30mil budzetom izgubi svih 7 zadnjih derbija za redom, a nakon toga izgubi i Kup, pa zatim jos izgubi i ABA ligu...a jos na sve to ispadnu iz EL i zavrse na Top 12-tom mestu, i onda navijaci takvog kluba dodju ovde da Zvezdi pricaju nesto o kosarci haha...zaista neprocenjivo!🤣
G

Grobarcina

pre 14 dana

Seljak bio seljak i ostao sa namestenim titulama
A

Ajde ko.jino

pre 14 dana

Star deceniju koliko ti i klub.
d

dušanrsrs

pre 14 dana

A odakle dolazi, gde je igrao tu poslednju seozonu, i ko napisao u pm
C

Covo reaguj...

pre 14 dana

ODLICAN IGRAC I PRAVO POJACANJE ZA ZVEZDU, DOVESTI GA ODMAH!👍
d

dr excel

pre 14 dana

Evo idem ODMAH samo da zavrsim jos jednu excel tabelu!
7

7. u nizu

pre 14 dana

Je li se turcin oporavio posle jucerasnjeg samaranja po guzici, zna li se sta ??? :)))
G

Grobarcina

pre 14 dana

Seljacino otimacina bez 5 igraca smo igrali sudije vam poklonile pobedu studi se navijacu malog kluba
g

gorobarcino

pre 14 dana

Imas maramice u Maksiju na akciji
P

Penicilin

pre 14 dana

Još ga boli guza, mnogo jaku ruku ima Grk.
X

Xhee

pre 14 dana

Kenane, pogledaj tabelu EL pre odluke. Ima ovde jedan trener, jedan klub, najbolji u Evropi, institucija... Idi igraj kod njih iz ljubavi. A ne kod Sferopulosa, koji ima skor 7:0 ove godine.
B

Banja_Slatina

pre 14 dana

Kakve maloumne komentare navijaca Partizana pustaju na ovaj sajt pa ovo je odvratno. Boli peglanje Zeljka ali zadrzite nivo bar malo ovo je jezivo.
X

X

pre 14 dana

Lepo lepo, pojacava se tim kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove...
F

Fuzija laktasi

pre 14 dana

fuzionisana igokea - Zvezda 7-0 u derbijima! 🧹🧹🧹
r

rsczz

pre 14 dana

Dobro za pocetak... Kasnije planirano da se dovedu dva vrhunska pojacanja na pleju i cetvorci. 6 imena je u opticaju navodno cetvorica medju najboljim u Evropi trenutno a dva iz NBA, no vidicemo jesu li istinite informacije.
В

Весна Ч.

pre 14 dana

ако дође,ја ћу од среће да му спремим ону питу што мој Шоне често једе....
Š

Šarane

pre 14 dana

Spremiće ti limarova hanuma iz prislonice štalsku pitu. Emoj ti. Pravi prototip navijača partizana. I opet vredjanje žene. Koja si ti jadna kukavice i mali miš. Treba da, se lečiš ima ustanova, za takve. Mada ja znam šta bih sa tobom radio, i to je delotvorno. Zlatna izreka da je batina iz raja izašla.
S

Saran si bas

pre 14 dana

Kakva je to zena ,ako ljubi ono zlo.
A

Asad

pre 14 dana

Kako li je zeljko?
I

Ivanoo

pre 14 dana

Eno ga sa panterom leče rane. Bole ga leđa od nošenja metli, a ovaj drugi jer je izubijan pa je malo nervozan.
з

значи

pre 14 dana

дефинитивно подмлађивање екипе.....
a

abcde

pre 14 dana

Znaci ni Kenan ne valja? Ok,ima se para,ali ne toliko da bi za Kenana rekli da nije dobro pojacanje. I,da,nece Zvezda uspeti da ga dovede nazalost. Konkurencija je ogromna.
K

Kmeeek

pre 14 dana

Pa nadji ti mladog igrača genije. Stalno neki nezadovoljni. Koga god da dovedeš vama ne bi valjao. Nema na tržištu mnogo kvalitetnih igrača ni mladih ni starih, mnogi su i zauzeti i šta sad treba da dovedu 5 klinca u tim da bi dobili pohvale od tebe a posle bi ih ti i takvi pljuvali prvi. Pustite ljude da rade, bolje znaju i od tebe i od mene. Nekad se pogodi sa većinom novih igrača a nekad ne, dešava se svakom klubu u evropi. Jel ima neko ko prošle godine ne bi doveo Nejpira znajući kakav je igrač i kakvu je sezonu imao pre toga u Milanu ali eto postao veliko razočarenje. Greška, pa niko nije vidovit da zna šta će se desiti. Kao da sada u klubu žele namerno da dovedu loše igrače, da bi šta? Trpeli kritike od svih, jedino ako su mazohisti pa vole da ih neko psuje i proziva. Svašta.
N

Niko123

pre 14 dana

"Drzavni projekat" ne sme da stane!
D

DS1989

pre 14 dana

rece navijac tima koji Panteru ponudi vecu platu nego jedna Barselona. Za 3 godine 1 trofej naprave nikad skuplji tim mi dovedemo Tea koji popije 2 piva i popusi paklu cigara pre svakog treninga i uzmemo im sve.
a

abcde

pre 14 dana

Panter ulazi u zadnju godinu sa ugovorom od 3,2 milona evra. Obradovic kosta koliko napise. Kostace ovo mnogo KK Partizan mozzart Igokea! Vi kako te?
N

Niko123

pre 14 dana

Kako ste odmah skočili🤣Normalno da i Partizan dobija naše pare, ali je dokazano da ste vi "drzavni projekat"Nego, da odgovorim ovom drugom, pre koliko je umrla pokojna zvezda?znas li za koga navijaš?
l

lol12

pre 14 dana

U regularnom delu EL je bio dosta dobar ali u plej ofu je bio ocajan.Bojim se da je jedan od onih koji se izgube kad je najpotrebniji.
Z

Zvezdaš 73

pre 14 dana

Ljudi, polako sa polivanjem...Vidite da je vreme promenljivo, nosićemo Žoc Vi Obradovića na duši...prvo da dobije terapiju do kraja... a onda polako, dugo je leto
Z

Za njega ne znam

pre 14 dana

ali tvoja vaKe je dobila. Duplu ;) voli i to ti je sinak ;)
Z

Zvezdaš 73

pre 14 dana

Heroji moji, jedino što znate je da vredjate žene, majke, devojke. Koji je to poremećaj.Odvratno. Bavi se košarkom i tvojom raspalom ekipom. Kakve veze imaju tudje majke, žene, devojke. Sta je sledeće, deca?
K

Kmeeek

pre 14 dana

A tvoja vake voli da se daje pozdravi je.
S

Sf

pre 14 dana

Naravno, pa valjda ih znaš, kukavice koje iz nemoći da parira intelektualno kreće u vredjanje žena, majki i dece. Šta si ti očekivao od franjevaca. Pogledaš im trenera ko je, za šta je robijao i kako se i danas ponaša i onda dobiješ takve navijače.
N

Niko123

pre 14 dana

Sf Pogledaj bolje tvoju "legendu" za sta je sve optuzivan, i to za najteza krivicna dela!Zeljko je mala maca za njega.Ali to je danas "elita"
@

@Niko123

pre 14 dana

Uleti ti _ _ _ _ ahahahahahaha
G

Grk7

pre 14 dana

Dobar bek. Nije lose resenje