Milutinov i Petrušev sa kondicionim trenerom Grčke
Milutinov i Petrušev sa kondicionim trenerom Grčke

Grci slave Milutinova i Srbiju: Ispunio sam dato obećanje

Vreme čitanja: 1min | ned. 04.08.24. | 01:54

Milutinova, ali i Filipa Petruševa čeka još 11 dana dodatnog odmora

Pobedu Srbije nad Južnim Sudanom večeras je najviše proslavila selekcija Grčke. Naime, oni su isključivo zavisili od nas. Ekipa Svetislava Pešića je morala da pobedi sa tri ili više razlike kako bi se Grci plasirali u četvrtfinale a kada se to dogodilo svi su odahnuli, a posebno zanimljivo bilo je Nikoli Milutinovu, centru Olimpijakosa.

On je naime obećao sagraču iz kluba i kapitenu Grčke Kostasu Papanikolauu da će Srbija pobediti Južni Sudan i tako pomoći njima.

Izabrane vesti

"Videli smo se juče uveče“, rekao je Milutinov za Eurohoops.

Videli smo se i rekao sam mu da ne brine jer ćemo mi obaviti posao. I mi smo to uradili.”

Srbija je zaista uradila posao pošto je pobedila sa 96:85 i poslala Grčku u četvrtfinale. Milutinov je potom objasnio zašto je i njemu i njegovom saigraču Filipu Petruševu, koji igraju za Olimpijakos u Evroligi, važna i konačna prednost.

„Moram da kažem još jednu stvar“, rekao je Milutinov uz osmeh: „Imali smo još jednu dodatnu motivaciju na terenu jer nam je trener Andreas obećao po jedan dodatni dan za svaki poen u konačnoj konačnoj razlici".

„Trener Andreas“ je kondicioni trener grčke reprezentacije Andreas Gaculis, koji je na istoj poziciji u Olimpijakosu (na fotografiji Milutinova i Petruševa).

Tako je srpski prvi duo Olimpijakosa dobio još 11 dana odmora...


tagovi

Nikola MilutinovPariz 2024košarkaška reprezentacija Grčkekošarkaška reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara