GOTOVO: Eksplozija na Malom Kalemegdanu, Teodosić konačno u Zvezdi!

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.07.23. | 21:31

Velika želja čelnika kluba sa Malog Kalemegdana se ostvarila

Miloš Teodosić i Crvena zvezda postigli su konačni dogovor oko angažmana, nezvanično saznaje Mozzart Sport!

Prekaljeni organizator igre i vicešampion Jadranske lige su posle nekoliko dana neizvesnosti pronašli zajednički jezik o saradnji, čime je ispunjena velika želja čelnika kluba sa Malog Kalemegdana. Teodosić dolazi da svojim iskustvom i pobedničkim karakterom pomogne Crvenoj zvezdi na putu ka što boljem plasmanu u Evroligi, ali i povratku na jadranski tron. Sada se samo čeka ozvaničenje od strane kluba.

Izabrane vesti

Kako se može čuti, nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije je danas imao sastanak i razgovore sa Duškom Ivanovićem, gde su utanačeni i poslednji detalji pre nego što je 36-godišnji as rekao konačno "DA" Crvenoj zvezdi. Razgovori su protekli u pozitivnom tonu, što je i te kako podstaklo vrsnog plejmejkera da prihvati Zvezdinu ponudu i obaveže se na vernost.

Teodosić je treće pojačanje crveno-belih ovog leta, posle povratnika Dejana Davidovca i mladog centra Marka Simonovića. Ali, tu neće biti kraj... Navijači se ovih dana najviše nadaju vestima o nezapamćenoj detonaciji u vidu dolaska Nikole Mirotića, koji se nedavno ipak zahvalio Olimpijakosu iako je sa pirejskim velikanom imao usmeni dogovor. Za njegov potpis i dalje u redu stoje Crvena zvezda, Monako, milanska Olimpija, a u igri je i Panatinaikos koji ovog leta pravi strašan tim.

Podsetimo, Miloš Teodosić je ovog leta završio saradnju sa Virtusom iz Bolonje pošto mu je istekao ugovor. Izgledalo je da je sve jako blizu realizacije transfera u Zvezdu, ali je onda nastalo zatišje pred buru... Italijanski mediji su čak pisali o "enigmi Teodosić", odnosno da je dogovor sa crveno-belima sve dalji, a da ga Virtus nema u planovima, ali je sve ipak razrešeno ubrzo.

As iz Valjeva biće jedan od ključnih igrača Crvene zvezde, ali će njegov boravak na Malom Kalemegdanu sigurno da obuhvati i mentorski rad sa Nikolom Topićem koji predstavlja budućnost ne samo srpske, već i evropske košarke. Sin žive legende Crvene zvezde spreman je da postane deo prvog tima i dobije značajniju ulogu u rotaciji, a stasavanje kraj vrsnog plejmejkera kakav je Teodosić predstavlja veliki benefit.

Sada ostaje da se vidi šta će biti sa Fakundom Kampacom. Ako bi i on ostao, Zvezda bi imala oformljen kreativni deo ekipe, pa fokus može će fokus biti na drugim pozicijama.

Ovo je vest koju su navijači Crvene zvezde želeli da čuju - Miloš Teodosić konačno u crveno-belom...


tagovi

Miloš TeodosićKK Crvena zvezdaABA ligaKošarkaški transferi

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara