""
""

Gladijatori pokorili Antverpen:Trijumfom overena viza za Lozanu!

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.08.16. | 14:34

Basketaški velemajstori, genijalci ekipe Gladijatori, na prestižnom turniru u Antverpenu dokazali vrednost srpske košarke i plasirali se na najjači evropski turnir majstora pod jednim obručom u Lozani

Ekipa basketaša Gladijatori, tri na tri, ostvarila je još jedan zapažen rezultat. U jakoj konkurenciji, preko 30 timova, Gladijatori su osvojili turnir u Antverpenu i tako  stekli  vizu za najjači evropski turnir koji će se održati u Lozani.

Izabrane vesti

Takmičenje u Švajcarskoj  na program je 26. i 27. avgusta, a učešće će uzeti dvanaest najboljih ekipa sa čitavog Starog kontinenta.

Minulog vikenda Gladijatori su imali jaku proveru u Tuzli na kojoj su odbranili titulu od prošle godine.  Učestvovalo je 50 sastava iz regiona, a igralo se po nokaut sistemu.

Pre Lozane Gladijatore očekuju turniri u Bosni i Hagu. Oni će poslužiti kao pripremni. Inače, u Švajcarskoj je nagradni fond 10 000 dolara, a prvo mesto vodi u Abu Dabi na najprestižniju svetsku smotru.

Gladijatori nastupaju u sastavu Nikola Vujović (Čačak), Igor Todorović (Ugljevik), Strahinja Mladenović (Banja Koviljača) i Rok Smaka (Maribor).

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

tri na triLozanaBasketAntverpen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara