Komentari na vest

Giedraitis hvali Smarta, Lazić ga testirao: Čuvamo se na treningu, položio je

D

Da podsetim...

pre 8 meseci

A ko se to nama busa obde u grudi zbog samo jednog jedinog top 8 ucesca u celoj poslednjoj Deceniji i to pokusavaju sad da prebacuju Zvezdi koje je vec igrala isti taj top 8 u sezoni 2017-18,navijaci kluba iz laktasa koji punih 13 godina jedne jedine,titule,trofeja i EL videli nisu eeej 13 godina covece igrali u cipiripi kupu i bukvalno sanjali titulu,cela Decenija prosla kako nista zivo osvojili nisu i anda se av sazalio na njih i kupio im licencu za EL predprosle sezone da je nezasluzeno igraju,i jos nemaju srama pa se ponose time,i oni takvi nasli nesto da pricaju 10-tostrukom Sampionu ABA lige C.Zvezdi koja u zadnjih 13 godina osvojila vise titula i odigrala vise EL nego oni u celoj svojoj istoriji,to treba uvek napominjati!
I

Ivan3333

pre 8 meseci

Nije kuku dje ih nema nego dje su ovakvi.
g

ggg3

pre 8 meseci

auuu...
D

DGFFHGF

pre 8 meseci

Mnogo si nepismen, nauči prvo da pišeš. Tek onda sedni na tastaturu i napiši nešto što ima smisla. Mnogo vas ima nepismenih. Ali zato živele društvene mreže, gde neko može i vas da čuje. I dogovorite se već jednom, uvek iste fraze. Da li ste botovi pa svi pišete isto. Ajde malo više čitanja knjiga, opismenite se. Ajmo nešto novo da pišemo.
K

Ko se to

pre 8 meseci

Busa sa glupim komentarom kojeg ponavlja jer drugi ne ume da smisli...
@

@dgffhgf

pre 8 meseci

Ne kaže se na, nego za tastaturu, pismeni 🤣
x

xdxd

pre 8 meseci

Napadaj, napadaj, top15 napadaj!
H

Ha ha haa

pre 8 meseci

Zaboravio si ono vaše "partizane".
d

d. g.

pre 8 meseci

Na žalost, bitnija je utakmica u aba ligi. Verovatno se igrači čuvaju za derbi. Jago može da služi za prenos lopte i poentiranje. Organizator igre nije. Teo mnogo nedostaje.
m

matoriekspert

pre 8 meseci

Realno vama je najbitniji Kup jer to jedino možda i osvojite. Uostalom svejedno vam je jer se sada okrećete Evrokupu, što bi trebalo i do sada da vam je bio plafon
@

@matori

pre 8 meseci

Nemoj opet da se krijes posle derbija kao prosli put. Javi se seratovicu. Kod mene zs ove sto pokusavaju da zbavaju kazu rodjeni zbanti svi ih zbavaju.
K

Kenda zvezdas

pre 8 meseci

Imam mnogo dobar osecaj za Dzavontea Smarta da ce se svi iznenaditi i oduseviti kada bude jos malo usao u stos i privikao se na stil kosarke u El.Podrska Smartu i do titule u sva tri takmicenja a u El sto vise pobeda pa cemo videti za dalje.
D

DakaCZ

pre 8 meseci

Mnogo mi je krivo kao i svim navijacima koji iskreno vole i zive za KKCZ sto je uprava sabotirala dugo vremena i kada su se potrosili nosioci sto je izazvalo povrede tek tada su reagovali dovodjenjem igraca.Od pocetka nijednu utakmicu nismo odigrali u full sastavu,uvek po 2-3 igraca bitna izostaju.Ovaj tim moze mnogo kada se kompletira ali vetovatno ce biti kasno za nesto vise u El dok se za Abu ne sekiram.NAPRED SAMPIONEEEE
L

Laza grobar

pre 8 meseci

Bajke su na trecem spratu
P

Prvaci Evrope

pre 8 meseci

Hoćemo pobedu protiv Albe iz Berlina u Nemačkoj sutra uveče hoćemo Krcat Štark Arenu delije protiv Partizana hoćemo pobedu protiv Partizana u Krcatoj Štark Areni delije u nedelju hoćemo Krcat Štark Arenu delije protiv Valensije u Krcatoj Štark Areni delije hoćemo pobedu protiv Valensije u Krcatoj Štark Areni delije u utorak hoćemo Krcat Štark Arenu delije protiv Barselone hoćemo pobedu protiv Barselone u Krcatoj Štark Areni delije u četvrtak 🔴⚪🇷🇸
R

Realno samo

pre 8 meseci

Udahni, stavi zarez i tacku. Opismeni se, ne blamiraj se Dzoni
H

Heheheheheh

pre 8 meseci

Hahahhaahhahah...kakav panj!!!
H

HOCEMO KRCAT MOZAK TVOJ

pre 8 meseci

Koja je ovo dilea svugde pise ovako.