"Nikolas Batum"
"Nikolas Batum"

Francuzi pred Srbiju: Da se probudimo iz košmara i vratimo Parkeru ono što je on dao nama

Vreme čitanja: 2min | sub. 19.09.15. | 15:02

„Zamišljamo scenu kako osvajamo medalju pred našom publikom“, kaže Boris Diao

Nikolas BatumStarine bi rekle „život teče dalje“. Kako za nas, tako i za Francuze, s tim što je domaćin Prvenstva Evrope imao 24 sata više za odmor pred meč za treće mesto i bronzanu medalju, koji je na programu u nedelju od 14 sati na stadionu Pjer Moro u Lilu.

A Trikolori deluju naoštreni, iako priznaju da ih i dalje „peče“ poraz od Španaca.
Živimo u košmaru, ali moramo da se probudimo i završimo posao medaljom. Moramo da pomognemo našem kapitenu Toniju Pakeru da turnir završi sa odličnije, da mu na taj način makar malo vratimo za sve ono što je godinama davao francuskoj reprezentaciji. Gajim ogromno poštovanje prema njemu i nastaviću tako da ga tretiram makar na svakoj utakmici postizao samo po dva poena“, poručio je Nikola Batum, jedan od ključnih igrača u selekciji Vensana Kolea.

Izabrane vesti

Sve kvote Kladionice MOZZART za utakmicu Francuska - Srbija

Na sličan način razmišlja i Boris Diao, koji poziva naciju da stane uz Parkera, bez obzira na njegove propuste u polufinalnom okršaju sa Crvenom furijom.
Znam koliko je Toni želeo da ode do samog kraja i doprinese uspehu reprezentacije. Ova situacija je slična onoj iz 2005, kad je odigrao loš pas u finalu, nešto slično se desilo i sad protiv Španaca. Bez obzira na sve, uvek sam mu verovao kao saigraču“, rekao je as San Antonio Sparsa.

Francuzi će, kao i naša reprezentacija morati u kvalifikacije za olimpijski turnir u Rio de Žaneiru, ali poručuju da im motiva pred duel sa Srbijom ne manjka.
„Bez obzira na razočaravajući poraz u polufinalu, i dalje zamišljamo scenu kako osvajamo medalju pred našom publikom. Biće krcat stadion u nedelju, koncentrisani smo i verujemo u uspeh“, dopunio je Diao.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Nikola Batumkošarkaška reprezentacija FrancuskeFrancuskaEvrobasket 2015Boris Diao

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara