Komentari na vest

Francuzi objavili spisak za OI: Ertel i dalje pod sankcijama zbog Rusije, tu je Viktor Vembanjama

Bojan Urosevic

pre 4 meseca

Veliki kvalitet visokih igrača na pozicijama 4 i 5 ostale pozicije prosek.
P

Prdoje

pre 4 meseca

Ha ha, pa da. Zašto da igra Francuz ertel? Bolje da igra ova export import crnadija.
o

ostacu anoniman

pre 4 meseca

Upravo si izneo rasisticki komentar. Drugo , ne razumes francuski i americki koncept nacije i nacionalne pripadnosti. Da prevedem - Francuz ili Amerikanac je svako ko poseduje pasos Francuske ili Amerike.
H

Haha

pre 4 meseca

Ja ne znam kako ljudi ovako komentarišu tim Francuske. Jedni kažu drvo, jedni procenat za 3 oko 15%. De Kolo, Furnije, Batum, Jabusele, Wembanjama lagano mogu da spakuju više trojki nego mi. A još imaju Hifija, Ekoba, a ova dva igrača (našim ljudima nepoznaniti) Kulibali i Hejs imaju isto poena u proseku u Detroitu i Vašingtonu koliko i naš Jović u Majamiju. I pored svega imaju na centrima i Gobera, Lesora i Poarjea.
V

Veks98

pre 4 meseca

Nisam znao da je Hifi Francuz,odličan šuter.Nadam se da upada u roster za OI.
K

Khanbg

pre 4 meseca

Nastavlja se trend potamnjivanja evropskih reprezentacija. Ovi beraci pamuka nece doci ni do polufinala ako nalete na iole ozbiljniju ekipu. Lupajte minuse do prekosutra, ali ovo je sasvim prosecna ekipa na reprezentativnom planu. Ako izuzmes Gobera i ovog malog ofingera, doslovno prosecna ekipa.
P

Prdoje

pre 4 meseca

Naravno da si u pravu, imati će poguranac kao domaćin. Inače nemaju veze
D

DDF

pre 4 meseca

Kao domacini bice maximalno forsirani da dodju do polufinala obavezno,u zavisnosti ko je protivnik u polufinale bice"gurani"za finale
С

СРБИН007

pre 4 meseca

Код француза једино ваљају два дрвета вемби и гобер,с тим да кад једно дрво игра,друго мора бити на клупи. Фале им плеј,бек,крило и крилни центар.
Z

Zaza Paculia

pre 4 meseca

Imace vise skokova i blokada od svakog protivnika na turniru, ali ce procenat suta za 3 biti oko 15%.
P

Pirke 990

pre 4 meseca

Mi smo za njih ono što su za nas Ameri,u kompletnom satavu imamo najbolju ekupu posle Amera.A tek mlađe generacije Topić,Drezgić,Đurišić,N.Jović,F.Jović,Nakić,Tristan,Pokuševski i još plejada dobrih igrača lepša vremena stižu ...
h

h00die

pre 4 meseca

Pa sad ovo za mladje generacije je bas diskutabilno. Francuzi ce posle Vembija izgleda drugu godinu zaredom imati prvog pika na draftu, u pitanju je Aleks Sar. U top 10 pikova izvesno idu Zakari Risaše - klinac koji je igrao ozbiljno dobro ove sezone u evrokupu za Burg i Tidjane Salaun iz Šolea. Poslednjih godina konstantno izbace po nekoliko vrhunskih talenata. Srbija je trenutno jedina u evropi koja ih prati u tome, ali ipak ne na tom nivou, jer je logicno njihova populacija, a samim tim i baza igraca mnogostruko veca.
D

Dragorad

pre 4 meseca

Dal će se odazivnu svi enbijej igrači? Mozda su zasićeni, nisu sto posto tu u trenutku momenta
n

nadrealnooo

pre 4 meseca

Limunada. Bilo gde drugo da se igra maximalno cetvrtfinale.
N

Nemanja Glob

pre 4 meseca

Prejaki pod košem, a spolja ispod francuskog proseka.