©kkcrvenazvezda.rs
©kkcrvenazvezda.rs

Filip Anđušić potpisao za Zvezdu

Vreme čitanja: 1min | sub. 01.02.20. | 13:18

Zalog za budućnost

Košarkaški klub Crvena zvezda osigurao je još jedan vredan potpis sa talentovanim igračem pred kojim je lepa budućnost.

Prvi profesionalni ugovor sa crveno-belima u trajanju od četiri i po godine potpisao je Filip Anđušić (18), talentovani junior i bivši MVP kadetske lige Srbije. Momak spada među najtalentovanije u svom godištu i na svojoj poziciji u celoj Evropi.

Izabrane vesti

Anđušić je visok 208 centimetara, može da pokriva pozicije krilnog centra i centra. Ponikao je u KK Pljevlja, a nakon toga bio član KK Vizura, odakle je, iskazavši veliki talenat i perspektivu, prešao prošlog proleća u Crvenu zvezdu. Tokom maja 2019. godine potpisao je stipendijski ugovor sa KK Crvena zvezda i odmah pojačao juniorski tim za koji nastupa ove sezone s velikim uspehom.
“Izuzetna mi je čast što sam potpisao prvi profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom. Prilikom potpisivanja stipendijskog rekao sam da me čeka puno rada i treninga, kako bih se izborio za šansu u prvom timu. Sada kada sam vezao moju budućnost za Crvenu zvezdu mogu jedino da nastavim da radim još više i napornije, jer tek sada idu najveći izazovi”, rekao je Filip Anđušić prilikom potpisivanja ugovora.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara