Partizan ostao Tošiću dužan 700.000 evra

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.02.20. | 20:32

Biće isplaćeno u ratama

Objavio je kineski drugoligaš Taiži Juanda dolazak Zorana Bambija Tošića, ali je ubrzo bilo najavljeno da će tokom dana bivši reprezentativac Srbije obaviti razgovor sa upravom Partizana kako bi definitivno dogovorili oko svih detalja rastanka i, ono što je najvažnije, metode isplate zaostalih dugovanja.

Dve strane postigle su konačni dogovor, a Večernje novosti otkrivaju da je Parni valjak Tošiću ostao dužan 700.000 evra. Pomenuti list navodi da je Tošić posle razgovora s upravom kluba odlučio da oprosti jednu platu, a preostalih 700.000 evra nije želeo da naplati odjednom, već je dogovoreno da ova suma bude isplaćena u ratama do kraja naredne sezone. U koliko rata, nije poznato.

Izabrane vesti

Tošić zvanično u Kini: Ne plašim se virusa

Zoran Tošić je u Partizan stigao leta 2017. godine posle rastanka s moskovskim CSKA. Tada je još sa svojim bivšim klubom napravio dogovor da u bilo kom momentu može da ode bez obeštećenja u slučaju da dobije poziv koji ne može da odbije i da mu Partizan ne pravi problem oko rastanka. Poziv Taižija doneo mu je i novčanu nadoknadu kakvu u Evropi ne bi mogao da dobije, zbog čega je odlučio da transfer završi odmah, iako fudbal na Dalekom istoku i dalje stoji zbog epidemije korona virusa.

Tošić je u svom drugom mandatu na Topčiderskom brdu odigrao 81 utakmicu i postigao 26 golova.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara