EVROLIGAŠKI TIKET 02: Desetka u indeks Evrolige!

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.01.20. | 16:40

Četiri utakmice Evrolige večeras u specijalnoj ponudi kladionice Mozzart možete odigrati po kvoti 10,0!

Velika borba se vodi u Evroligi na svim krajevima tabele. Na vrhu kuva za prvo mesto između Reala, Barselone i Efesa, dok se u borbu za plasman u plej-of sada umešala i ekipa Crvene zvezde. Sve to obećava dosta dobre košarke do kraja ove sezone.

Krenućemo iz Moskve gde u Mitiščiju gostuje Zenit. Domaći Himki ne može da se pohvali dobrom formom u Evroligi, ali je u VTB šampionatu savladao CSKA prilično ubedljivo i pokušaće to večeras da preslika. Stoga, valja probati sa tipom - PK 1-1.

Izabrane vesti

U Nemačkoj, CSKA je bio izuzetno dominantan tokom istorije u Evroligi. Izgubio je samo jednu utakmicu, i to protiv Brose Bamberga, pa se čini da protiv uzdrmanog Bajerna neće biti teško - PK 2-2.

Barselona i Efes igraju veliki derbi, a Blagurana je slavila u prvom odigranom ove sezone u Istanbulu. Povrh svega, momci Svetislava Pešića žele da pokažu da je meč sa Baskonijom u prethodnoj rundi bio samo loš dan - KI 1.

Za kraj, Valensija nastavlja da udara redom na putu ka plej-ofu, a sledeći koji bi mogao da padne u kandže Španaca je Olimpijakos, koji igra očajno u poslednjih nekoliko nedelja - PK 1-1.

18.00: HIMKI - ZENIT (tip pk 1-1)
20.30: BAJERN MINHEN - CSKA MOSKVA (tip pk 2-2)
21.00: BARSELONA - ANADOLU EFES (tip ki 1)
21.00: VALENSIJA - OLIMPIJAKOS (tip pk 1-1)

U standardnoj ponudi, ova četiri para nose kvotu 7,95, ali ih u Mozzartu možete odigrati po sjajnoj kvoti od čak 10,0! Sve što je potrebno da uradite je da na bilo kom uplatnom mestu kažete da želite da odigrate EVROLIGAŠKI TIKET 02, do 18.00 danas. Isto to možete uraditi i putem sajta kladionice Mozzart.

Foto: Mozzart Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara