Komentari na vest

Evroligaške projekcije: Partizan Mozzart Bet u četvrtfinalu najverovatnije na Barsu, jaka opcija i Real

D

Djinobili

pre preko 1 godinu

Kakav Kampaco ima sledece godine kao vama cela petorka da grmi,dakle 5 Kampaca ima drzava da plati kao vama da bismo bili jednaki jer ste se bas osilili a bezite iz lige i jos vodja navija za crveno bele!?! Nema smisla sta se ove god dopustilo da se njima vise da kad ih ima manje...Kolika je kuknjava za jednim Kampacom..spremite se da kukate sl.sezone kad nam on ostane i dovedu bar jos dvojicu sa ovogodisnjeg F4 i nekog NBA pika kao vama pa onda da vidimo ovako imate mnogo veci budzet

AS

pre preko 1 godinu

Vi vec imate bar dvojicu sa F4 Martin i Petrusev koji je iz redova prvaka Evrope a da oni su bili nestandardni leva smetala sta god pa su zato dosli u Zvezdu koja igra vise rekreativno Evroligu, a ovi nasi narocito Panter zna se kakav je bio nekih samo godinu dana pre toga kad je igrao za vas.
S

Sledi metla

pre preko 1 godinu

i u el i u trofejima..:)))
G

GOST123

pre preko 1 godinu

Tako je, prvo Barsa pa mi da ih ometlamo)))
I

Igor978

pre preko 1 godinu

Ako večeras dobiju favoriti, tj Makabi, Fener i Baskonia, Partizan 100% prolazi i onda mu se najviše isplati da izgubi obe utakmice do kraja i bude 8 na tabeli, jer sa Olimpijakosom može da igra za razliku od ovih Španaca koji će imati i sudije na svojoj strani.
M

Mali jsd

pre preko 1 godinu

30 miliona drzavne pomoci, besplatna arena wild card , najskuplji stranci... Rupa bez dna
z

zvezdaaaa

pre preko 1 godinu

Petokraka simbol srpstva. Placi i samo placi.
z

zoranZA

pre preko 1 godinu

Tačno.Rupa bez dna.Lazna Marakani i Pionir hala. Dobro si rekao,svaka čast.
E

EJ

pre preko 1 godinu

Neko juri posle 10 godina neigranja top8, a neko rekord pobeda u Evroligi, e drzavo gde si sipala u bunar 10 godina.
ц

црно на бело

pre preko 1 godinu

Немојте више о ТОП 8,није им добро. Пишите мало о брату из Атине и ревијалној утакмици брата и сестрице 😃
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Ali oni mogu dalje ako izbije rat izmedju Turske i Grcke recimo.
G

Gost за Симу

pre preko 1 godinu

Рат је једини разлог, што ви играте ЕЛ.
M

MNM @Sima arauho

pre preko 1 godinu

Kao sto vi mozete da ucestvujete u EL samo ako Putin krene pa izbace ruske klubove inacee vas dobri stari cipiripi kup:)))
@

@gost za Simu

pre preko 1 godinu

A vi LŠ u fudbalu.

Covid je

pre preko 1 godinu

Jedini razlog zasto je Zvezda one sezone igrala Evroligu a Partizanu nestalo sve u trenutku sto je do tada postigao sada se to jednim delom kompenzovalo.
B

Bursa ?

pre preko 1 godinu

Bursa ?
V

VIR

pre preko 1 godinu

Za peto mesto nam treba, uz nase dve pobede naravno, da Makabi izgubi obe (igra sa Zalgirisom kao gost i protiv Reala kao domacin) i da Fenerbahce izgubi bar jednu (igra kao domacin protiv Efesa i kao gost protiv Zvezde). Iskreno ne vidim da je ovo toliko nerealna opcija. Svakako cemo dosta znati veceras.
a

argh

pre preko 1 godinu

Ovoliko paljenje i radost, a izgubiće u četvrtfinalu sa 3 0 ili 3 1. A onda potop u ABA i bežanija iz KLS.
ц

црно на бело

pre preko 1 godinu

Шта вас брига, вама је рекао газда да се не палите...ви већ 10 година немате тих брига, у јануару се окрећете АБА лиги да играте са екипама које све заједно немају буџет ФМП/ЦЗВ...
a

aaaa

pre preko 1 godinu

zasto tebe to briga ? vi otpišete EL u januaru eventualno februaru, odigrate pokoju revijalnu utakmicu sa Megom, FMPom ili Mornarom, ii lagani ste u Čovke ligama. Ako zagusti, plate se navijači da linčuju tudje igrace, policija stoji pored i gleda, linčujete sudije, medije i nemate briga dok je tu vlast i Čovke.

AS

pre preko 1 godinu

I ja da se nadovezem da nije uveden plej off slucajno u sezoni kada je Zvezda uzela prvu titulu i od tada pocinje njena dominacija ko zna da li bi ikada bila prvak regiona. Pre toga se igrao f4 Aba na jednu utakmicu mogla i bi Krka da je izbaci.
G

GOST IZ DRAŽNJA

pre preko 1 godinu

Vest za Partizan Voždovac 50 komentara,vest o KKP za projekcije da se lože grobari već više od ove za fudbal. Grobari više ne prate fudbal hahaha
g

gost333

pre preko 1 godinu

Secam se vremana kad vi niste pratili ni fudbal ni kosarku

Kalčopolista®

pre preko 1 godinu

Zasto niko iz Mocarta ne objavi da je na danasnji dan odigan jedan od istorijskih derbija u fudbalu 6.4. 1994 - revans polufinala kupa na prepunom stadionu JNA. Komsije su dosle na revans sa golom prednosti, crno beli su poveli golom Milosevica u 35 min, u 77 izjednacila je crvena zvezda pogotkom iz nepostojeceg penala koji je dosudio crveno beli arbitar Sava Cokanica. Nakon toga je izbila tuca u kojoj je Bata Mirkovic uhvatio u grife Anta Drobnjaka koga je krvnicki punio aperkatima. Nakon toga crno beli su poveli pogotokom Milosevica u 85 min. Kada se cinilo da ce se utakmica zavrsiti tim rezultatom i da ce crvena zvezda proci dalje, u 90 min usledio je projektil Pedje Vasiljevica sa vise od 30 metara koji je zavrsio u donjem levom uglu zvezdinog gola za euforiju na stadionu! I za kraj, nakon utakmice u tunelu Bata Mirkovic je nastavio gde je stao i brutalno pretukao Drobnjaka koji je zavrsio na VMA!!! Utakmica za pamcenje! Ko je nije gledao uzivo ne zna sta je oropustio!!!
0

023

pre preko 1 godinu

Zato što je univerzum protiv Partizana.
0

023

pre preko 1 godinu

Inače, iskusno preskačeš da napomeneš da je Partizan poveo 2.1 iz nepostojećeg penala, koji je Čokanica dosudio kao kompenzaciju. Tuča je u domenu mita. Svedočenja ima, ali nisu pouzdana. Ne znam šta to predstavlja sem pokazatelj da je Bata bio sklon nasilnom rešavanju konflikata i da je imao problem sa kontrolom emocija. Igrački prosek, sa karijerom koja je daleko iznad tehničkih i taktičkih kvaliteta.
e

e svasta

pre preko 1 godinu

Cim se ti dobro secas sta je bilo devedesetih ,imas preko 50 godina , a ovde se preganjas i nadmudrujes sa decom. Majstore, svaka ti cast.
G

Gost е

pre preko 1 godinu

Којег Дробњака, оног, што узе куп вашем најјачем тиму у историји, све са Мијатовићем?
P

Pa vidi

pre preko 1 godinu

Tu nam je svakako kraj. Prejaki su i Oly i Barca i Real.
M

Mika harmonika

pre preko 1 godinu

Moze i na Monako ako bude peti.
P

Pa reci

pre preko 1 godinu

Da se šališ?
B

Bnm

pre preko 1 godinu

JA SE NE SALIM, AKO DOBIJE ZALGIRIS VECERAS 5 MESTO JE BAS BLIZU, POLA POSLA BI BILO ODRADJENO. INACE JA SAM ONAJ KOG STE BAS VI ZVEZDASI ISMEVALI KADA SAM NA SKORU 6-9 REKAO IDE PARTIZAN U TOP8 NA KRAJU. TADA STE VI GAZILI I NISAM SMEO DA SE USUDIM DA KAZEM DA ISPADATE, ALI MI JE DRAGO DA STE ISPALI...
G

Gost 978

pre preko 1 godinu

Ja nevidim opciju da bude 6 mesto i ide na Barselonu samo Real je opcija ili Olimpijakos
J

JSD komedija

pre preko 1 godinu

Jao drzavo prestani da ih "unistavas" stvarno nema smisla...Molim te prestani da ih unistavas sa 30 miliona evra
A

Ajde

pre preko 1 godinu

Objasni u komentaru 30 miliona budzet?
D

Dan123

pre preko 1 godinu

Ma pusti dete, dovoljno je samo zamisliti sklop te osobe koja se do pre mesec ipo lozila na F4 i na kampaca jer znate da kad kampaco zaigra oni ce da dobiju sve do kraja i da budu prvaci univerzuma a onda im dodje gazda i kaze kako se oni nikada nisu lozili na top 8.Znamo da vas boli sto je Partizan tu gde jeste i tek ce da boli.Pozz
a

ako su ruze, procvetace...

pre preko 1 godinu

svw su to gluposti. do posleddnjeg zvizduka poslednjeg kola se nece znati nista. Partizanu treba jedna pobeda za top8. Prosto za manevar i biranje protivnika ne postoji. Ja bi licno najivse voleo barsu sto se tice stila kosarke kao protivnika u 1/4. Sto se tice sudija ne bi voleo barsu nikako. Barsa zna da idduce godine ide kresanje budzeta i da je ovo poslednja sezona gde mogu da osvoje EL. Ici ce na sve ili nista, sa ogromnim organizacijskim pritiskom. Ali prptiv njih moze da se se igra kosarka. Olimpijakos definitivno igra najstabilniju, najdisciplinovaniju igru i ima najbolji time. Real i njegov roster je izlisno komentarisati, imaju 3 petorke za top8. Monaco je wildcard, mogu da te pobede 3-0 sa 20 razlike u proseku ali i da izgube 0-3. Da Barsi ne gori pod nogama, rekao bih da su sanse 60-40 u korist barse protiv Partizana u 1/4. Mnogo je ocekivati da nas pobede 4 puta za redom(2 ostbarene pobede i dva domacinstva u 1/4). Po toj logici partizan bi u Areni odlucivao o F4. To je dovoljno. Rela i Oly u 3 dobijene je skoro nemoguca misija.
v

vlade123

pre preko 1 godinu

Realno tesko ce biti da prodjete ko god da bude,Oly,Real ili Barsa. Ali ko god da bude nece biti 3:0 u seriji
S

Sudija Picilkas

pre preko 1 godinu

Druze, Real je mnogo laksi i pozeljniji rival od Barse.
0

077

pre preko 1 godinu

3 ubedljivo najskuplja tima u Evroligi ove godine,fmp 2 Virtus i Milano mogu samo da sanjaju top 8,daleko su bili ko kad bi biciklom na mesec krenuli,jedina razlika i uteha Italijanima je sto ce oni i sledece sezone igrati evroligu,samo zato jer se Zeljko pita od ove godine🤍🖤🤍🖤🤍🖤🇨🇲
P

Prosto neverovatno

pre preko 1 godinu

Neverovatno je koliko vi niste realni. Svi znaju da imate skuplji tim i ti opet kukaš za neke pare umesto da uživaš u rezultatima svog kluba. Šta je to evo ja ne znam.
X

Xavijesta

pre preko 1 godinu

Sta se pita Zeljko koliko jos igraca da dovede iz barce,monaka,reala jer glupo da dovodi iz losijih klubova. Ali pazi sad ok je lozite se i treba ali zapamti u EL top 8 vam je max i ako ne osvojite ABA ligu znaj da ovaj tim vise ne postoji odose svi ,a onda idemo sve iz pocetka
R

Realnooo

pre preko 1 godinu

Ma za tim od 30 miliona evra od narodnih para niko im nije ravan.
K

Kalcopolista

pre preko 1 godinu

Znaci morace nas brat i veliki Zvezdas Mirota i njegova Barsa opet da izvlace usi dodikovom privatnom klubu koji titule i EL video nije preko jedne pune Decenije!
K

Kupili licencu

pre preko 1 godinu

Jooj kako cu grohotom da se smejem sad kad igokea sa kupljenom licencom dobije OLIMPIJAKOS za protivnika za prolaz na 2 utakmice,pa kad ih Braca dograbe i polupaju ko kantu i izbace iz Evrope sa sve ZVEZDINIM zastavama na tribinama,prosto cu da uzivam i grohotom da se smejem!
Z

Zuka Antonelo

pre preko 1 godinu

Prosto ja se sad grohotom snejem na kom ste vi mestu!! Tolke pare bacene hahahahahahahaha
G

Gostgost

pre preko 1 godinu

Kakvo botovsko spucavanje 40 dislajkova u sekundi

Kalčopolista®

pre preko 1 godinu

Da te Kalčina poduči, plej of se igra na 3 slovima tri dobijene utakmice! Koliko ste ga puta igrali nije ni cudo sto ne znas! Drzi se ti meni kućo starog dobrog top 9! Ovo je ipak nivo iznad!
O

Ognjen 161

pre preko 1 godinu

Zašto je nerealno da Partizan završi 5? Monako i Pao mogu da se dobiju. Fener je u užasnoj formi i igra protiv Efesa koji mora da pobedi ovu utakmicu pa da čeka ostale. Takođe, Makabi igra u gostima protiv Žalgirisa koji kao i Efes mora da pobedi a nakon toga čeka Real kući. Sve je otvoreno do zadnje sekunde i možemo biti na bilo kojem od 5-8 mesta.
k

kad bi

pre preko 1 godinu

gusku pojeo lakše bi mi bilo!!
M

Mirota Delija

pre preko 1 godinu

MORACE MIROTIC DELIJA OPET DA DELJA KLUB IZ LAKTASA STO 10.GOD TITULE I EL VIDEO NIJE DOK MU NISU KUPILI LICENCU!
Z

Zvezda Tirana

pre preko 1 godinu

Decko jesi ozbiljan da mislis da je Mirotic delija?
M

Misliš Partizani Tirana?

pre preko 1 godinu

Mirotić jeste delija. Dokazano.
М

Марјан

pre preko 1 godinu

Тако каже математика?! "Да се ви школовани шта питате....................."
П

Партизанов исток

pre preko 1 godinu

Бићемо 5. и избацујемо Монако у четвртфиналу, на Ф4 идемо на Олимпијакос и ту им враћамо за несрећан пораз у Паризу а после у финалу је све могуће. Партизане Каунас!
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Najgore moguce opcije su Barsa i Real posle Oly pa Monaco. Ja ne mogu da verujem da navikaci Partizana prizeljkukuju Real sa pricom pokidali smo ih. Svaka cast jeste ali drugacije Real igra kada mu je bitna utakmica i kada im nije bitna a njima realo nije bila bas utskmica u Bg
M

Mop

pre preko 1 godinu

Ja ne mogu da verujem da se ti Partizanom baviš. Da nećemo sa vama da igramo pa ti je to bitno? Sa kim god igramo, igramo

Kalčopolista®

pre preko 1 godinu

@mop mi smo njima nocna mora prijatelju! Svaki dan im je KKP u mislima! Posledice strucnog rada doktora Vujosevica!!!
M

Mop

pre preko 1 godinu

Ovo je već smešno. Ako ih ima više od 10 tuga brate
G

Gos

pre preko 1 godinu

Partizan završava kao 5. Živi bili pa videli
G

Gosttt

pre preko 1 godinu

Stavi neku paru, da zaradiš kad si već tako siguran.
A

Alcatraz

pre preko 1 godinu

Ako vam bez top8 svane dan... A prodje Partizan placi "moje milo" ko sto te nije bilo kk rekreativo
A

Au j*bote

pre preko 1 godinu

Kakva melodija ! Od ovoga moze da se rikne ! Bravo bravo
i

istina

pre preko 1 godinu

Licno bih voleo Olimpijakos pre spanaca, misljenja sam sa su oni mozda i najlabiji od te tri ekipe. Monako ipak nije realan jer tesko cemo do pozicije 5. Kako god bilo lepo je bilo gledati Partizan ove sezone u EL.
М

М21

pre preko 1 godinu

Како тешко ? Сутрашњој победим 99% смо 5. јер реално је да ће и Макаби и Фенер изгубити обе, а свакако за Фенер нам је довољно да 1 изгуби
@

@m21

pre preko 1 godinu

kako je realno da makabi izgubi od zalgirisa,objasni mi?
p

pritisak očekivanja

pre preko 1 godinu

Gubi Partizan obe. Zavisiće od utalmice Oli -Baskonija da li ulaze u plej of.
Z

Zapravo

pre preko 1 godinu

To je veoma realna priča.
A

Aleksakg

pre preko 1 godinu

Pomešao si...nismo mi ona ekipa koju i jadni PAO dobije dva puta u toku sezone.
K

Kraj euforije

pre preko 1 godinu

Ispadanje od Saleta Obradovića u 1/4f
1

118d

pre preko 1 godinu

Partizan ide na F4. A tamo je vec sve moguce
M

Mukica

pre preko 1 godinu

I ove godine ce Zvezda da osvoji triplu krunu!!
M

Mop

pre preko 1 godinu

Čini mi se da bi nam Real više legao. Mada prvo skoči pa reci hop.
M

Mk

pre preko 1 godinu

Najviše bi voleo 5.mesto i Monako. Nije mi jasno kako je ta ekipa u vrhu tabele, solidan tim, fizički jaki ali ostalo, prosek. I zvezda i partizan ih razvalili u Beogradu 20 razlike
M

Mop

pre preko 1 godinu

Ne znam, ali meni je Monako zeznut. Ajde da sledeću utakmicu pa da vidimo.
T

TP-1

pre preko 1 godinu

10 jubilarna titula EL za Zeljka,sigurana sam! Realno, Real ne moze da igra sa ovim Partizanom. Partizan ih je razvalio u BG sa +20. Barsa ih je dobila,ali splet okolnosti je bio takav da su pre toga imali teske,iscrpljuce meceve u ABA ligi i EL,inace ne bi. Za Monako isto vazi. Izgubili su BG sa ne znam ti ni ja koliko razlike. Partizan ih je razvalio da nisu znali gde je levo. Olimpijakos takodje pre samo par dana... Trenutno su svi igraci u takvoj formi da prosto tim nema manu. Razvalice svakoga. Kalkulacije ne treba da ih zanimaju,mogu sa svima bez problema.
C

C:D

pre preko 1 godinu

Ne budi smešan, vec realan i raduj se sto uopste i igrate LS, jer na osnovu rezultata ne bi jos dugo videli LS.
D

Danska

pre preko 1 godinu

Ne ide to tako. Zamisli da tin koji nema kvalitet vec 10 godina za Euroligue i igra je sticajem srecnih okolnosti osvoji EL. Komedija, komika.. Odjednom smeha ni od kud :DD
G

Gost1717

pre preko 1 godinu

Partizan imao tekse meceve, a Spanci koji imaju najjace prvenstvo nisu..pa Real ste dobili na njihov umor, jer su igrali kod kuce u sredu mec sa Fenerom, pa za manje od 48h dosli u Arenu..a vi imali mec kod kuce u utorak..znaci vise od dana odmora od njih..koji usput i putuju..pa i Efes ste dobili tamo jer su imali dva dana pre toga odlozeni mec sa Realom, pa ih stigao umor kako je mec odmicao..jer kukure sa povredama ljudi, budi malo realan. Ok, igrate dobro, svaka cast..ali nekako vam i raspored ide na ruku, kao i porazi konkurenata..da je Zvezda bila prljavija, pustila Baske..bila bi frka..imate i dosta srece sa igracima, guraju svaki mec i hvala Bogu nema povrede. Msm jedini tim u EL da tokom sezone nije imao problem sa povredama kljucnih igraca..Bice klanje u top 8..ulozeno je dosta u tim u poslednje 2 godine..pa je top i i realan. Potrudite se za korak dalje..to je vec uspeh.

Kalčopolista®

pre preko 1 godinu

Kako rekose delije, strucnjaci za kosarku koji i dalje misle da postoji ofsajd, videcete vi na italijanskoj turneji, videcete vi protiv Efesa, ama videcete vi kada vam dodju Olimpijakos, Barsa i Real, zarim ma ko jos prati evro ligu :D delije, prati li se malo evro liga, a?
d

dzonidzoni123

pre preko 1 godinu

прати се наравно, ево ко зна коју годину за редом, и пратиће се Боже здравља и убудуће
G

Goss

pre preko 1 godinu

Pa sta pratis tolike godine rekreativne utakmice navijas da budete 16 e moji rekreativci i niste za bolje
R

Razlika je

pre preko 1 godinu

Za razliku od vas mi naše klubove u svim sportovima pratimo. Mada imate i vi onih 78 navijača koji prate fk redovno (sa sada).
G

Goss

pre preko 1 godinu

Pa pratite al samo ko je plaćen drzavnim novcem
G

Gost u stark

pre preko 1 godinu

Kad se igraja taj plejof jel se zna koj dan?
P

Pjer

pre preko 1 godinu

Mirise opasno na Kaunas because Zeljko wants it🤍🖤🤍🖤🤍🖤🇨🇲 zelim da fmp 2 pobedi Olimpijakosa danas jer su kvalitetniji i skuplji tim
U

Uzimamo

pre preko 1 godinu

Evroligu.
I

IstraumiraniDelija

pre preko 1 godinu

Videcete vi sledece sezone
b

bez obraza ste

pre preko 1 godinu

Nema vas nigde od 2014 do 2023 i vi nas nesto prozivate??
t

tattoo

pre preko 1 godinu

I bas Nas nema u period od kada vlada jedan covek,slucajnost???
D

Dell

pre preko 1 godinu

I bas nas nije bilo kada je vladao neki pre njega, slučajnost?
G

Gostarevic

pre preko 1 godinu

I ako nije realan prikaz ova poslednja utakmica protiv Reala (bez Ljulja, Gosa, Jabuselea), mislim da oni više odgovaraju Partizanu. Mnogo Madriđani imaju "veterana" preko kojih bi mogli biti izbušeni defanzivno, ali, videćemo. Ja se svakako nadam da će to biti bilo koji Španski klub kako bismo lakše mogli na gostovanja, pošto od Atine nema ništa.
G

Gost iz Srbije

pre preko 1 godinu

Crveno-belih u ovim proračunima nema, jer da bi oni došli do plej-ofa neophodno je da dobiju dve preostale utakmice, a da pride i Fener i Žalgiris izgube obe, te da i Anadolu Efes dozvoli Fakundu Kampacu i drugovima da ga preteknu. Šta? Kakve veze fener ima sa zvezdom. Zvezda nema bukvalno nikakve šanse za prolaz i ne znam zašto pišete ove nebuloze

Milisav Rajic

pre preko 1 godinu

ako idemo na Barsu tesko da cemo proci dalje , sa realom i monakom mozemo
M

MVPČAČAK

pre preko 1 godinu

Mislim da nam barsa više odgovara, a i Željko poznaje dobro Šarasa, tako da bi ja ipak više voleo katalonce.
j

jurimo

pre preko 1 godinu

Bicemo 5. Fener i Makabi ce izgubiti obe utakmice, a mi dobiti obe
G

Gost и

pre preko 1 godinu

Да и онда ће вас Монако пометлати.