Komentari na vest

Evroliga priznala: Čak sedam grešaka u završnici meča Zvezda – Barselona!

P

PUFTA

pre oko 1 sat

Kakvi ste bre vi idioti, to mi nije jasno! Raspravljate se tu i sprdate bzvz, a kao da neznamo da u tim neizvesnim zavrsnicama, kada se igra protiv tih velikana kao sto su Real, Barsa, Pao, Oly, CSKA (dok je igrao) , Fener, Efes...zna se da sudije navode vodenicu na te velikane! Setimo se Miroticeve trojke iz auta, egali u Barsi i onda prelom na Barsu! Da je proslo kolo Fener imao neizvesnu zavrsnicu, dobio bi Zvezdu! Zvezdas sam, ali to isto kazem i za Partizan, da i oni imaju nefer sudjenje u tim zavrsnicama! Koliko su prosle sezone izgubili utakmica na produzetke...
A

Av zvezda

pre oko 2 sata

Dva put ostetili zvezdu u zadnja dva pet puta Barselonu,i ona kazu nije vodja slao pare onom Motolozeru ili kako mu vec ime prezime 💋😉.za ceo mec Barselona je određena 17 puta cak,crvena zvezda 3!!!!
K

KninJeNas

pre oko 2 sata

Pitanje koliko je KK plitak potok osvojio trofeja od kad je Želimir trener
M

Mosquito

pre oko 1 sat

E pa eto, vrati se u Knin.
S

Sima Arauho

pre oko 2 sata

Od "7 gresaka" FMP 2 je oštećen u jednoj situaciji?!A naslov je kao da su svih 7 na stetu FMP-a.
j

jbt

pre oko 2 sata

Mozda su se grobari devedesetih i razumeli u kosarku,ali ovi danas pojma nemaju,cak ni pravila ne znaju.I sta se vi uopste mesate u utakmicu u kojoj igraju dva kluba koja su mnogo iznad vas i prosle i ove godine?

Fuenlabrada

pre oko 2 sata

Pri šutu Pantera i Laprovitole u lopti je aktiviran tajni mikročip koji navodi loptu u koš.

Kalčopolista®

pre oko 2 sata

Namestio Bidiroga
E

Eh

pre oko 3 sata

Da je tu sada Lazarević, a mi ga sestrici prosledili.

Ујка Житко ПФК

pre oko 3 sata

Jel gazio neko liniju,znali se sta?😂😂😂😂
K

Kobasidžija

pre oko 3 sata

Zašto nitko od Igrača Zvezde nije napravio neki incident u tunelu do svlačionica Sigurno bi se utakmica ponovila
A

Analizirijate onda sve

pre oko 4 sata

Tasto samo poslednja 2 minuta? Analizirajte celu utakmicu i shvaticete da ima prosecno isto gresaka kao i u poslednja dva. Zasto su poslednja dva bitnija od prva dva?
G

Goust

pre oko 2 sata

Postoji velika razlika izmedju prva i poslednja dva minuta utakmice,pogotovo kada je nereseno ili minimalna razlika!
s

srecan

pre oko 4 sata

Ahahaha bas steta 😂😂
K

Kekw

pre oko 4 sata

Čovke legendo naša,interveniši
n

navijaci igokeje

pre oko 4 sata

Sta mislite sto titule u kosarci i fudbalu ne mozete da osvojite vise od pune decenije za redom,pa odgovor je prost: No borhan No titula, to vam je to ukratko.
B

Boris Tadić

pre oko 5 sati

Ja sam lično navodio laserskim putem Pantera da pogodi trojku.
Г

Групни

pre oko 5 sati

Stvarno je tesko navijati za klub koji za 3 god potrosi preko 90 mil a od trofeja osvoji samo 🧹 a sve drugo pogubi od Zvezde,nije to lako podneti.
Ć

Ćuti

pre oko 4 sata

Oni makar imaju klub, a sta mi da kazemo sto moramo da navijamo vec 13 godina za novi klub.
G

Gost267

pre oko 3 sata

Imas da, ali tavu Zepter i loptu, klub nemas bas, ok mozda igokeja-partizan, imas nesto da, pitanje je samo sta ;)
G

Ganci

pre oko 5 sati

Da vi lepo posaljete par saopstenja Evroligi,i prosli put vas tako Barsa nasankala, mislim kada već saljete Aba ligi, koja je razlika da posaljete Evroligi.
D

Dinamo 9

pre oko 5 sati

Ne moze da se zivi od ove manjine u crnom koja preko poruka pokusava da izbaci svoje frustracije zbog samo JEDNOG trofeja u poslednjih 15 godina i cak 13-14 punih godina za redom bez odigrane EL u ovoj deceniji! Drzava sipa milione i milione vec godinama u klub iz laktasa,a Zvezda ih Metla gde god stigne redovno evo vec punu Deceniji ipo,uzeli samo Jedan jedini trofejcic od kad im je dosao "najbolji trener" a Pogubili cak 15 drugih titula i trofeja,a oni i dalje laju,stezu misice,prozivaju,isto kao i na terenu sto rade njihovi igraci,a kraj uvek znamo...🧹 Smeta im Zvezda u svakom pogledu,a lepo im je bilo dok su deceniju harali Srbijom za vreme njihovih Sponzora zuto-crvenih,Dacica,Ruzica,Tadica,Canka,Marjanovica,Toleta...kad je sve islo njima od talenata i u FK i u KK,kao i u vaterpolu i svim drugim sportovima! Lepo je bilo kad se u fudbalu vezale godine dominacija,pesma "k....a umire,k....a gasi se" a na Zvezdinom dresu SMS za pomoc klubu,gasi se struja,svi beze,u kosarci se skidaju kosevi,dolaze anonimusi od pojacanja,igra se sa Klincima,bez sponzora,dok sa druge strane dominira se na celu sa debelim Dukljanonom gde se otimaju najbolji igraci svih drugih Srpskih klubova poput Zvezde,Hemofarma,FMP,Vojvodine..itda tadasnji predsednik Tadic peva sa grobarima u Pioniru uvredljive pesme protiv Zvezde! Vaterpolistima besplatni bazeni,pare od opstine,a Zvezda nema veterpolo klub u opste. Lepo je bilo domnirati tada kad se ostali klubovi gasili po Srbiji,a Zvezda unistavala u svim sportovima da jedan klub nema konkurenciju,a danas oni kukaju,drzava im placa licence i dovodi igrace u fudbalu,u kosarci najskuplji trener Evrope,igraci iz NBA,F4 EK i EL...itd U fudbalu su uvek bili iza Zvezde i uvek ce biti,dzabe su pokusali na silu,u kosarci do sredine 80-ih nisu ni znali sta je kosarka,trebalo je vise od decenije da se Zvezda prestigne po broju trofeja! Zvezda je bila najtrofejniji kosarkaski klub u drzavi vise od 55 godina,dok je Zvezda nizala trofeje i donela prvi Evro trofej u bivsu Jugu,oni su cekali prvu titulu preko 30 godina i na sve to jos igrali drugu ligu,toliko o tome da se ne zaboravi istorija!
Г

Групни

pre oko 5 sati

Истанбул, Константинопољ, Цариград ...Историја, Институција
M

Metlopulos

pre oko 5 sati

@Групни, Sto vise😭 ja vise uzivam!
P

Partizan .

pre oko 5 sati

95 .osto si napisao neistine.Koliko je vama krivo sto je Partizan bio:prvak EVROPE u kosarci,osvajac3×medjunarodnog kupa Radivoje Koraca i visestruki prvak EVROPE u vaterpolu da vas to mnogo pogadja!!!A svi znamo da Partizan od 2012.godine u svakom sportu je bio malte ne da se ugasi .Da li je to slucajnost ili ne? Neko nije jos vratio dug od 18.miliona evra ,samo je jedan klub promenio ime i sada mu se daju milioni!!!
f

fuzija laktasi

pre oko 5 sati

@Partizan,, Taj klub o kome pricas vise ne postoji od 2007, informisi se malo.
Г

ГрупнивсТузија

pre oko 4 sata

много гледаш "Информер" пређи на РТС 2, обрезуј се ...
D

DOSTA LAŽI!

pre oko 5 sati

Čović i Zvezda su uništili domaću ligu zarad Jadranske lige a sad se predstavljaju kao spasioci.
C

Covic...

pre oko 5 sati

...vam unistio detinjstvo jer od kako je na celu Zvezde vi EL i titule niste videli 13 godina,zato ga i mrzite iz nemoci.
Z

Zeleznik

pre oko 5 sati

2014 -2022 je period od 8 godina ne 13, ali dobro, matematika vam nije jača strana, za to je predviđen MsExcel i tabelice.
L

Laktasi

pre oko 5 sati

@Zeleznik. Mnogo boli kad si igokea zvana kk.Decenija,razumem te is😭ci se nije ti lako 🧹
z

za zeleznik

pre oko 2 sata

A inace ovo ce biti 2025.osim ako niste sanjali da ste osvojili titulu 2022.
B

Boris Tadić

pre oko 5 sati

Naterao Bolomboja da baci loptu Panteru u ruke.
Г

Групни

pre oko 5 sati

Da ustanes mirno kad spominjes naseg navijaca i sponzora Tadica,da njega nije bilo u prosloj deceniji mi na posteno nikad titule ne bi osvojili pre 15 godina. Boris nam je sve to zavrsio,on je nas grobar osvedoceni,svaka nasa titula je i njegova i to se mora priznati.
T

Terza x 4

pre oko 6 sati

Sta bi sa: Milutinovim,Monekeom,Bertransom,Miroticem...itd nece niko da potpise za Dodikov privatni klub koji u zadnjih Deceniji ipo Jedva osvojio samo Jedan trofej a pritom Pogubio cak 2 Triple krune u poslednje 3 godine i dobio metlu od cak 8-0 🧹 u svim derbijima u toku samo jedne sezone, i jos na sve to ispao iz EL i zavrsio u Top 12 prosle godine,svim najboljim igracima u Evropi i NBA je prosto "san" da zaigraju u takvom klubu definitivno!🤣
S

Sta, sta

pre oko 5 sati

Bi sa tvojim mozgom, 50 istih komentara bolesnih ostavljas.
D

Davis

pre oko 2 sata

Nauci bar kako se preziva covek pa pisi. Nije to transportna firma pa da u nazivu ima "trans".
N

Nebojsa 8

pre oko 6 sati

KK igokea poznatija sada pod nadimkom kk KamerunSudan ili kk trofeji su nebitni, je bio inferioran i nebitan klub sve do osamdesetih godina. Otac Kalčopoliste i Ujka Žitka Zoran Ilić iz Lomnice kod Despotovca, inače navijač igokeje je kada bi ga pozvali na basket hteo da bude golman. Tako je bilo do osamdesetih godina. Navijače igokeje koji su išli na basket si tada mogao prepoznati po polomljenim prstima i sa gipsom na nogama jer su šutirali košarkašku loptu!
G

Guh

pre oko 5 sati

Svi znaju da pokojni kkp vise ne postoji jos od 2007 i fuzije u laktasima,to je dobro poznato svima.
K

Komedija

pre oko 6 sati

Neka posalju protesno pismo Evroligi ako smeju🤣🤣🤣
M

Merllin_pfc

pre oko 6 sati

Moram samo da podsetim,da za zadnjih punih 15 god u nazad nasa igokea ima samo JEDAN trofejcic i nista vise od toga,cak 13 god za redom EL i titule videli nismo,to je rekord nad rekordima od kad se igra kosarka!
m

missisipi

pre oko 6 sati

U sustini ukratko, Barsa i ako pokradena srecom pobedila je na kraju sto je pravedno, rec pravedno je ona rec koju Covic i navijaci njegovog kluba ne znaju.
M

Metlacemo

pre oko 5 sati

vas i ove sezone isto ko i prosle!
j

jbt

pre oko 2 sata

Grobar i kosarka,smejurija,pa oni ne znaju ni pravila.
M

Mauro Tasoti

pre oko 6 sati

Da se Panter nije pobio u Madridu protiv Reala Partizan bi te godine osvojio Evroligu.
Г

Групни

pre oko 6 sati

Samo da podsetim,da mi EL nismo igrali 13 punih godina u ovoj deceniji,kakvo crno osvajanje EL i trofeji,mi samo 🧹 mozemo da osvojima umesto trofeja i nista vise. Zvezda je svemirski brod za nas!
D

Decenija

pre oko 2 sata

@Grupni Izgleda da samo likovi kao ti mogu u ovoj deceniji da ne igraju 13 godina. Da li ti uopste znas koliko godina ima decenija?
M

Mister Chaki

pre oko 6 sati

Ničija nije gorela do zore, pa neće ni Bodirogina. Sve ovo je njegovo maslo i raspored i montirane sudije da kradu Zvezdu. Ali, možeš kako hoćeš, ali ne možeš dokle hoćeš!
Г

Групни

pre oko 6 sati

Масони, Илуминати, Ротшилди, Сорош, Трилатерала, Билдерберг група, БИА, ДЕА, ЦИА , (циа, снајка, циа, читаву су Европу поробили) ... Протокол Мудраца, Кабала, Друштво Асасина, Триаде, Мафија, Камора и наравно Бонд ... Бони Бонд ...
@

@@@@

pre oko 6 sati

Ni pre Bodiroge ništa niste uradili.
m

mejnstim

pre oko 6 sati

Moze, j ce vas bar 4 godine Bodi ima da boli i da kmecis po portalima.
m

merllin_pfc

pre oko 6 sati

Ma sta da ti kazem ista stvar Hao I prosle godine. Euroleague na celu sa Bodirogom se uplasila da ce te osvojiti Euroleague pa vam podmecu sudije. Ostetili vas isto kao kada vam nisu dali da registrujete onog argentinskog cirkuzanta. Pa vas druko Savic ...
I

Istorija

pre oko 6 sati

Pa ovako da objasnim ljudima,odete lepo na Google pa kucate: prtizan fuzija igokea,procitate prvih par linkova sto vam izbaci i sve vam odmah bude jasno ko dan koji klub je prvi fuzionisan na ovim prostorima i ne postoji jos od 2007 god! Internet je cudo,pamti pravu istinu i posle skoro 20 godina i ne mozes je izbrisati i poreci nikako ma koliko se trudio!
P

Partizan.

pre oko 6 sati

Za tvoju informaciju,bila je sportsko poslovna saradnja.Zato nemoj da izmisljas!!!Sa druge strane zvezda nikada nije vratila dug od 18.miliona evra.Zato je i malte ne i ugasena.A imas i izjavu bivseg predsednika kk zvezda da FMP-u .niko ne moze zabraniti kako ce da se zove.I jos samo da ti napisem ,o vde se pise o necem drugom a ti spominjes Partizan.Znam da ti nije lako sto smo bili prvaci EVROPE..
R

Rebel

pre oko 6 sati

Svi znaju da vise ne postoji pokojni kkp jos od 2007 i laktasa,to je dobro poznata stvar svakom ko prati kosarku.
G

Gost 123457

pre oko 6 sati

Odete lepo na gugl pa otkucate UPPR pa vidite da se klub ne takmiči 4 godine već sanira dugove. Onda otkucate statu KS Srbije i vidite da se klub koji se ne takmiči dve godine gasi. Valjda je onda sve jasno. Nema više KK CZ već samo fmp sa promenjenim imenom.
T

Tupčo

pre oko 6 sati

Gde moze 2 ekipe iz razlicite zemlje da se fuzionisu, to sto ste vi izabrali da se ugasite i da se spojite sa FMP, i da osnojete novu Zvezdu bez dugova to je vas problem i niciji vise, i prestani da cmizdris zbog toga, i u vaterpolu ste se tri puta gasili i osnovali, i u rukometu 2 puta, ajde bre glavu gore.
M

Mirijevac

pre oko 6 sati

Da je Kalinić dao 2 slobodna bacanja, jedno slobodno bacanje Kenan,da Jago nije šutirao sa 10 metara, da Nedović nije napravio faul u napadu i pokušao da izigrava heroja nikad baš nikad se ne bi pričalo o suđenju. Zvezda imala pobedu na dlanu ali je imala nesposobne igrače da to urade. Ezato se traže drugi razlozi poraza. Mislite o tome.
@

@Mirijevac

pre oko 3 sata

Eh, sta bi bilo kad bi bilo, pa i oni da su pogodili jednu trojku vise primer il izgubili jednu manje opet bi mozda pobedili, ne gleda se to tako, igrali smo dobro, naravno malo pokradeni, ali pa i u tek utakmice smo dobili neku loptu od sudije za nas, tako da je sve nasa licna greska i da se nadamo da bice skola svima, od trenera do igracima a ovo vratice se negde drugde gde je upisan unapred poraz, samo nek budu zdravi bice ovo dobra sezona a nista cudno uskoro da ode neko na pozajmicu i da se dovede jos jedno pojacanje.
G

Gost 123457

pre oko 6 sati

Sudije oštetile Barcelonu ne svirajući ne prenošenje lopte u polje napada i to je po navijačima fmp-a nikom ništa. E nije tako. Ispravile svoju grešku i pobedio bolji. Sve ostalo je: šta bi bilo kad bi bilo. Bolji pobedio i idemo dalje.
e

e

pre oko 2 sata

Sto se hvalite da ste neka kosarkaska publika,kad ne znate ni pravila kosarke.Sudije su direktno donele pobedu Barseloni posto nisu svirale faul nad Bolombojem,a posebna prica je sto su direktno prekrsili pravila gledanjem snimka,koji ne moze da se gleda po pravilima.
H

Handrivije

pre oko 6 sati

Grk Zorba, aut, zato što se nije žalio!
K

Kalcopolista

pre oko 6 sati

Da nije bilo prvog coveka drzave da nasoj igokei kupi licencu za EL pre 3 godine mi je na posteno i na terenu zaradnjeno ne bi igrali jos 60 god,to je cinjenica!
F

Fuzija 2007

pre oko 6 sati

Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor kojim će se FUZIONISATI.....Game Over!
P

Partizan.

pre oko 6 sati

FMP-u niko ne moze zabraniti kako ce da se zove.Game Over...
G

Guh

pre oko 5 sati

@partizan.... Samo da te obavestim da kkp vise ne postoji jos od 2007 i fuzije u laktasima,sto pre prihvatite istinu to bolje za vas
O

Opet

pre oko 6 sati

Kmece a sudije im najbolji igraci celu deceniju
M

Metla x8

pre oko 6 sati

A ko je plakao na sudije prosle sezone kad je dobio metlu 8 puta za redom,aj odgovori bas da cujem?
Y

Yika

pre oko 7 sati

Sami ste prodali tekmu niko vam nije kriv, debil jago na tri razlike glumi Dzordana i šutira sa osam metara
B

Boris Tadić

pre oko 7 sati

Vezao noge Jagu da ne može za 8 sekundi da pređe.
Г

Групни

pre oko 7 sati

Ima jedan klub koji drzi najveci negativan Ginisov Rekord i u fudbalu i u kosarci tako sto u fudbalu titule video nije cak 7 godina za redom a LS igrao nije preko punih 20 godina za redom! A u kosarci jos i gore, 13 punih godina za redom bez osvojene niti jedne jedine titule i bez odigrane ni jedne Evrolige...sta mislite koji je to klub, pogadjajte?
Z

Zam ja

pre oko 6 sati

...koji je to klub,Dodikov privatni iz laktasa nastao 2007. Jesam u pravu?
Г

Групни

pre oko 6 sati

има један клуб и може да се зове како хоће, нико не може да му забрани ! има један клуб губи у Европи и 50+, и од вечитог ривала 40+ ... и 15 пута узастоп клањао се Дулу, ех, како би га ухватили за колена ... и има један клуб кога су после оснивања у Тел Авиву питали: " ми смо Понос Израиља а кој мој Ђоку сте ви !?"од
P

Pedjah

pre oko 6 sati

@Групни,,, Mnogo boli kad navijas za klub koji titulu i EL nije video 13 god za redom u ovoj deceniji.
Г

ГрупнивсPedjah

pre oko 6 sati

Истанбул, Константинопољ, Цариград ....Историја, Институција
C

Cova

pre oko 5 sati

@ГрупнивсPedjah,,, 8:0 + 4:0 🧹 samo leteeee.....
Г

ГрупнивсЦава

pre oko 4 sata

👍🐴
i

iz keca u rukav

pre oko 7 sati

Ajde mozzart izbacite over/under kvotu za sedam grešaka sudija u sledećem duelu ova dva tima. pa makar neko da bude na dobitku, pošto je košarka očigledno izgubila. Šalu na stranu reče ovde neko veoma pametno da nije problem ako sudija slučajno ne primeti nešto u toku igre, problem je kada se i nakon pregledavanja snimka ne poštuju osnovna pravila košarke. Što se same utakmice tiče mislim da je bacanje Kenana za tehničku, ulazak Nedovića u odsudnim momentima iako uopšte glavom nije bio u meču i divljanje ovog malog Jaga dovelo zvezdanu do poraza od Barce. Dodaj na to Pantera koji je bio izuzetno motivisan pred prvu povratničku utakmicu u Beogradu i eto vam recept za poraz.
Г

Групни

pre oko 7 sati

U kosarci 8:0 + u fudbalu 4:0 = 😭🧹
G

Gost 123457

pre oko 6 sati

15:0 Dule Vujošević
@

@dule...

pre oko 6 sati

Jel to onaj sto ga dr.Nebojsa poslao u invalidsku u Rumunsku 3 ligu?
i

igokeasi....

pre oko 7 sati

...koju metlu vise volite, 8:0 ili 4:0 pitam za druga?
Г

Групни

pre oko 6 sati

најновију метлу, метлу марке "Пантер 2", метла брзо, ефикасно, у регулару, у продужецима, 'оће и да опсује, надам се да си читао са усана ...
F

Fenjer

pre oko 6 sati

@Групни, Pozdravio te Delija Kampaco koji se igrao sa vama i poslao vas na dno tabele gde vam je i mesto,to si zaboravio?
D

Dule Viješević

pre oko 6 sati

15:0 E to je metla.
Г

Групни

pre oko 6 sati

Кампавцо је небитан после онакве шансе против Барсе, а какав је Делија, видећемо ускоро ...
Z

Ziveo Real

pre oko 6 sati

@Групни, Brat Kampaco vas izbaco!
0

09999

pre oko 7 sati

Moka i Duci potpisuju za Zvezdu. Info iz kluba.
M

Metlacemo

pre oko 6 sati

...i ove sezone sa 8-0
0

09999

pre oko 7 sati

Moka i Duci se vraćaju u Zvezdu. Info iz kluba
F

Fontana9

pre oko 7 sati

Vama je najveci uspeh da pobedite Partizan,ma moze i 20 puta,ali to nista ne menja,jedan je Partizan.
M

Metla 8:0

pre oko 6 sati

Mi se sprdamo sa Dodikovim privatnim klubom.

‚lion zion

pre oko 7 sati

dusmani znaju ko je najveci u evroligi ko je peglao najskupljeg trenera u evropi 8-0.ali im nece poci za rukokom jer oni ne znaju....
g

gunđalo

pre oko 7 sati

Dušmqni imaju skor sa FMP 15-0, od decembra 2010 do januara 2012
O

Osam Nula

pre oko 6 sati

Metla u samo jednoj sezoni,igokea je rekorder po tom pitanju.
0

09999

pre oko 7 sati

Petrusev ove nedelje potpisuje za Zvezdu i bice u sastavu za meč u K aunasu. Info sa izvora
M

Metla 8:0

pre oko 7 sati

Realno svi bi voleli da Petrusev konacno potpise,ali ako se to i ne desi Mora se dovesti dobra 4-ka sto pre,jer da smo imali jos jednog dobrog igraca na poziciji 4 protiv Barse pobedili bi lagano!
M

Ma

pre oko 7 sati

100 posto si u pravu.
Z

Zabrinut

pre oko 7 sati

Uzas,opet ce da trci u policiju,taster klasican.
Г

Групни

pre oko 7 sati

кафана "Извор" -Раља, десета тура у току ...
1

149

pre oko 7 sati

Neiskusno! Trebali ste prvo da izvučite neki snimak sa aerodroma gde se vidi kako sudija krade toalet papir. Pa onda da tražite njegovo izuzeće a onima koji sude da poručite da NE MOŽETE DA IM GARANTUJETE BEZBEDNOST!

Bojank91

pre oko 7 sati

7 grešaka za 2min, 35 za četvrtinu odnosno 140 po utakmici. Mislim da bi bilo pravednije da se igra bez sudija kao na uličnom basketu
R

Reč je reč

pre oko 7 sati

Kako mudro odrađeno. Nađu neke nebitne momente gde je kao oštećena Barselona da bi se zamaskiralo očigledno u korist Barse.Čuj koraci Bolomboja i neki nepostojeći faul na Jagu.Pa takvih greški na obe strane ima u izobilju a ono što su sudije uradile Zvezdi u završnici je kršenje pravila same EL i ako sami poštuju svoja pravila u najmanju ruku treba da sankcionišu sudije ali znajući kako sve u svetu funkcioniše kada su oštećeni mali narodi i ovo će proći bez reakcije.
Г

Групни

pre oko 7 sati

интересантан коментар ... отприлике, замислио си да се не свира Недовићу фаул у нападу, да се уважи да је звезда пренела лопту после подбачаја (ја лично мислим да сте око тог фаула Веселог над Боломбојом једино у праву), а да остане и фаул над Калинићем и преседан техничка тренеру Барсе ! дакле навикло се на све у корист Стуба Друштва ... навикло се на некажњене кораке, флопинге Лазића, уклизавање са две ноге Лазића, на два несуђена фаула Лазића у самом финишу, на лакат у лице Пантеру од Лазића ... а навика је тешка ствар, у мом месту била једна касапница која је свако јутро бацала кучету понешто ...одсели се касапница ... дође гвожђара ... али куче свако јутро ту ... и ако пише "Гвожђара" ...
G

Guh

pre oko 7 sati

@Групни,,, Mnogo boli kad si igokea 8mica 🧹🤫
Г

ГрупнивсГукниголубе

pre oko 5 sati

много боли када мењаш никове а остављаш исте коментаре занимљив си к'о песак у истоименом сату ...
R

Reč je reč

pre oko 2 sata

Grupni očigledno nisi razumeo suštinu.Kako je moguće da sudije neznaju ili svesno krše propise. To je kao da neko ubije nekog iz osvete a sudija kaže oslobađam te jer i ja mislim da je trebalo da ga ubiješ a to što nije po zakonu nema veze. Ako EL drži do propisa ovo bi moralo da se sankcioniše ali iskreno čisto sumnjam jer sudije tom odlukom nisu oštetile Barsu .To je poenta druže.Postoje dvostruki aršini.
1

1980

pre oko 7 sati

Suđenje je bilo ok. Bolomboj bacio Panteru loptu u ruke,Jago nije uspeo da pređe za 8 sekundi. Nemaju sudije veze sa tim. Bilo je grešaka na obe strane. Život teče dalje tek su 4 kola odigrana.
D

Djape45||

pre oko 7 sati

I dodje grobar i napise pa vidis da su greške bile na obe strane. Bolomboj je promasio posle tih koraka tako da se nista ne menja. Faul Veselija bi svejedno bio za 2 bacanja iako je na zemlji. I na kraju dolazimo do glavne greške a to je da nije sviran čist faul nad Bolombojem, a i to da su promenili odluku kad nisu smeli. Lotermozer neće biti glavni sudija u skorije vreme.
Г

Групни

pre oko 7 sati

свако краде понекад, ви то најбоље знате ... мала девојчица је баш добро судила (све у вашу корист), могла би да буде главна, уз Белошевћа, Оберкнеза ...само овај Бонинонд смета ...
8

8:0

pre oko 7 sati

@grupni, Bice 🧹 i sl.sezone🤫
m

marko_budva_cg

pre oko 7 sati

ja dok sam bio sudija , na predavanjima su uvijek govorili da nije problem ako nesto slabo vidim i pogrijesim . npr ako je bio udarac po ruci , a ja nisam vidio i nisam svirao . to jednostavno mora da se desava . ali je problem i to ozbiljan greska u spovodjenju pravila . dacu primjer . trener je spotao protivnickog igraca i ti si to uredno vidio . e sad po pravilu npr iskljucenje treneru 2 bacanja i lopta sa strane a ti npr dodijelis 3 bacanja . e to nije greska u kako si vidio situaciju nego nepoznavanje pravila i to se ne prasta. posebno ne na ovom nivoa . ova trojka je svoje odsvirala da je pravde
m

miki34

pre oko 7 sati

Od 7 gresaka 5 na stetu zvezde. Ali sve mogu da razumem, ali da ne znaju pravilo da ne moze da se gleda nesto sto nije dosudjeno pa to je cirkus i ocigledna namera kradje. Plus ovakvu jednu utakmicu stave da sudi zena koju prvi pjt vidim da sudi el.
G

Grr

pre oko 8 sati

Da su sudije pustile napad cz opet bi pogrešile. Koja od ove dve greške,: 1. pregledan snimak i ustanovljena greška u prevođenju ; 2. grešku u prevođenju nije dosuđena i pušten napad cz; Koja od ove dve grške je manja odnosno poštrnija?
I

IstaSada

pre oko 8 sati

I saopstenje tek papazjanija A migli su samo reci sudijske greske na stetu Zvezde. Ali Barsa je zasticena u gostima kao nikad niko. Da je ovo u Barseloni bilo isto ali suprotnih dogadjanja sve bi bilo u korist Barse. I tako ti izbiju pobefu o utivu na sva druga fogadjanja kao i pte dve g.
G

Grobarcina

pre oko 8 sati

Ne moze niko da nam zabrani,da posle kosarke i 8x dobijemo 🧹 i u fudbalu 4x to je nase pravo i to mora da se postuje.
V

Verne delije

pre oko 8 sati

Navijaci Crvene Zvezde su umislili da bi pobedili da nije bilo navedenih gresaka. Tu su nevedene greske sudija u poslednja dva minuta meca i nisu sve navedene greske na stetu crvenih. Da li citate da nisu svirani koraci Bolomboju kada je dao kos, da je nad Jagom sviran faul i da je dobio dva bacanja iako je bila cista blokada?
J

Julje

pre oko 8 sati

Pa u stvari Barcelona pokradeta?
V

View

pre oko 8 sati

Vrlo interesantno,sidije pogrešile što nisu oprostile grešku cz pri prenošenju lopte. I cz zbog toga "oštećena".😂
g

gost23 #

pre oko 7 sati

Kad ne razumeš značenje reči u tekstu.
S

Slaba odbrana

pre oko 8 sati

Sve je po propisu vozi miško.Drugima se smeju a vamo viču kradja e pa ne može gospodo,malo ste se zajebali.Lepo u tekstu piše prva greška koraci Bolomboja,znači da je Barcelona prva oštećena,tako da je sve regularno,baš kao i pobeda.
a

au

pre oko 2 sata

Jbt,jel realno da ne znas da procitas jedan tekst,bez pomoci,ti koraci su na dva minuta pre kraja.
m

mikuli

pre oko 8 sati

Niste preneli da je prva greska uocena koraci Bolomboja ali razumemo vas ipak vas gledaju crveno -beli kranovi
4

4-0 + 8-0

pre oko 8 sati

Само да подсетим: Обрадовић и КК пртизан за 3 године са 90+ милиона евра: 21/22 Еврокуп ❌ 21/22 Куп Србије ❌ 21/22 КЛС ❌ 21/22 АБА Лига ❌ 22/23 Куп Србије ❌ 22/23 Евролига ❌ 22/23 КЛС ❌ 22/23 АБА Лига ✔️ 23/24 Суперкуп АБА ❌ 23/24 Евролига ❌ 23/24 Куп Србије ❌ 23/24 АБА лига ❌ 23/24 КЛС ❌....
d

dale23

pre oko 8 sati

Pa cemu nervoza onda?! Zasto pravite atmosferu kroz vase-drzavne medije da ide iz Srbije?! Vama odgovara da on ostane u KKP. Al se ste se svi mobilisali da on mora dode, zasto?
o

opet manje

pre oko 8 sati

od 15+0
Г

Групни

pre oko 8 sati

само да подсетим Црвена Звезда Мали Калимегдан ❌ црвена звезда ВОЈВОДЕ ШУПЉИКЦА 🤣✔️ ! и да подсетим "ФМПу нико не може да забрани како ће се звати ..." па се ти жали после тати ...
5

5.000.000,00€

pre oko 8 sati

Цццц ...чиме се ти бавиш?! И шта са тим?!
4

4 s

pre oko 8 sati

samo da te podsetim cokijevac DULE VUJOSEVIC 14 kkczfmpideakonzumdiva 0 !!! ZELJKO OBRADOVIC 9 EVRO TITULA svi predsednici , i treneri u istoriji kk cz i kk fmpa ZAJEDNO 0 evro titula!!!! Humor je cudo zar ne cokijevac😂😂😂!!??
P

PitamSe

pre oko 8 sati

šta sa tobom nije u redu
Z

Zabrinut

pre oko 7 sati

Samo da podsetim: Obradovic kao trener 9 puta prvak Evrope,a neki treneri nikad ni blizu jedne titule. Partizan 4 Evropska trofeja,a neki timovi o tome mogu samo da sanjaju)))))))
D

DDF

pre oko 7 sati

C.Zvezda 2014-2024 oko 200 miliona evra za osvajanje 16 mesta EL😂😂😂
B

Blek Stena

pre oko 8 sati

Nije ni čudo kad je jedna od sudija žena. Ima sportova gde mogu da sude,za ovaj NISU!!!!
S

Stravicno

pre oko 8 sati

Sta ti to znaci seljacino? Ovako nesto ne moze da se cuje od normalne osobe.
S

Sever4ever

pre oko 8 sati

Jedno pitanje za navijace Dodikovog Privatnog kluba iz Laktasa nastalog 2007 nakon Fuzije sa igokeom: A gde su vam Mirotic,Slukas,Moneke,Dzejms...Berta s...itd itd koje najavljujete da ce doci kod vas evo 3 pune godine za redom! Niko od Najboljih igraca u EL Nece ni po koju cenu da dodje u metla klub koji u zadnjih 15 god osvojio samo JEDAN trofejcic,na sve to EL igrao nije 13-14 punih godina za redom,a u poslednje 3 god sa najvecim budzetom u Evropi i "najboljim trenerom" galaksije izgubio cak 2 Triple krune i dobio 8-0🧹 u svim derbijima u samo jednoj sezoni,jel to ta vasa "slavna istorija" kojom se toliko ponosite?
M

Metla

pre oko 8 sati

Ha ha ha,a kojom istorijom da se ponose ? Pa u ex yu su po trofejima bili iza nas,Cibone ,Jugoplastike i Bosne
G

G

pre oko 7 sati

Otisli u FMP
B

BUMERANG U GLAVU

pre oko 8 sati

Mora negde da se vrati onoliko krađe u Srbiji, gde će naplata nego tamo gde se ne kontrolišu sudije, takmičenje, mediji, policija, sudstvo, fantomke - a to je Evropa.
V

Vuk Č

pre oko 8 sati

Jel to beše u srbiji gepekovanje suduja....do bi se osvoila titula....dalje da ne nabrajam
1

12345m12345

pre oko 7 sati

ma uvek je kradja kada vi niste sampioni, to je opste poznato...
@

@Nenad B.

pre oko 8 sati

Ti znaš sta nekog boli? Kako znas da me boli kuxxx?
F

Fenjerasi ometlani

pre oko 8 sati

Fenjerasi i u fudbalu i u kosarci. U kosarci dvostruki, i u ABA i u Evroligi. Nakon sledeca 3 kola bice ubedljivo 16. Nego po 50tak Efesa hladnih na -45 C i uzivajte bez sikiracije 🍻🍻🍻🍺🍺🍺
k

kk.Decenija

pre oko 8 sati

Pricas o "fenjeru" a navijas za klub iz laktasa koji u zadnjih Deceniju ipo nije igrao EL u opste niti osvojio ni jednu titulu,jel si zaboravio na to?
1

12345m12345

pre oko 7 sati

i nas takve ne mozete da pobedite osam utakmica za redom... a fudbal vas uopste nije sramota da pominjete? gde ste vi u tom fudbalu ako je zvezda fenjeras?
z

zoko

pre oko 8 sati

poništi ce utakmicu
R

Repac Plandište

pre oko 9 sati

Navijači Zvezde moraju biti svesni da K.K. Crvena Zvezda nikada nece imati isti tretman kao partizani recimo. Onakav rektalni alpinizam se vidja samo medju članovima pristojne postene normalne i napredne Srbije a Ostojah je član glavnog odbora. Jos od : da čika Velja bonu do Ostoja idi na utakmicu. Videste li tortu za rodjendan onom drtom iz Makabija, pa kad je poceo da ga grli ko Hamas da ga je stegao. O paznji prema sudijama o dodvoravanju onom Glikmanu, o spinovanju nekakvog laznig spektakla, simfonije , avangardnosti ma da ti se smuci. Neka nas kradu, meni je ovako draze. Sa ovim su se složili....
I

Izvini nisam te video.

pre oko 9 sati

A to sa Bolombojem su gledali bar 3 minuta snimak i nisu ništa videli. I sad priznaju kao i prošli put za Mirotića. Samo to priznanje je bez ezna stvar. Iste sudije će svirati utakmice i sledeće kolo. To je kao i u svemu selektor uzeo novce i može biti i kriv ali novce vratiti neće. A i kod političara je tako.
K

Koraci

pre oko 8 sati

Priznali su i korake doticnog koji nisu dosudjeni.
D

Djape45||

pre oko 7 sati

Videli su al nisu smeli da sviraju faul, jedino nesportski, a nije baš takav kontakt bio. Doduše isto tako nisu smeli da naknadno dosude 8 sekundi Zvezdi ali su uradili.
G

Guh

pre oko 9 sati

A U ŽELEZNIKU MUK
U

Uvuvzct

pre oko 8 sati

Iskreno...ZABOLI NAS! HEH...
K

Koju metlu

pre oko 8 sati

vise volis, 8:0 ili 4:0 pitam za druga?
8

8:0

pre oko 8 sati

Bice 🧹 i sl.sezone🤫
1

12345ss

pre oko 8 sati

metla breee 8:0 ... 🧹🧹🧹
N

Nenad B.

pre oko 9 sati

Da sudije nisu izmislile nesportsku Laprovitoli, kada je prvobitno dosuđen mali faul, za neko obično guranje pod košem i poklonili tehničku Panteru koji se opravdano bunio za divljači udaranje Lazića, do produžetaka ne bi ni došlo. Sudije ozbiljno pogurale KKFMPCZ i opet kuknjava. Mogu da zamislim šta bi bilo da je odnos u sl.bacanjima bio 32:13 za Barsu, kao što je bio za Makabi protiv KKP.
6

6gtcexr

pre oko 8 sati

Sine, to se možda i leči.Kod Jova,travara na Romaniju, dva litra ujutro na tašte, jbg možda i da isprdneš.Nema predaje! Šta li je vama Branko Lazić ikada loše uradio? Ne znate ni vi...Jbg podigo 26 trofeja..Ali šta vam je loše uradio...
O

Osam Nula

pre oko 8 sati

A makabi ste pobedili uz pomoc babaroginih sudija,cak i Izraelska stampa pisala o tome,sramite se!
B

Bojo

pre oko 8 sati

Nenade, pa Zvezda je izgubila, opusti se i uživaj ...
n

neshha

pre oko 8 sati

Da su se Laprovitolini roditelji razveli kad je imao 8 godina,verovatno bi se odselio u Kolumbiju i on bi se tada bavio fudbalom a ne kosarkom,pa bi Zvezda pre neko vece pobedila 10-ak razlike,recimo!
@

@6getcvehsls

pre oko 8 sati

Branko Lazic nije nista slec uradio ikome, ali ono njegovo nepriznavanje faula, po njemu nikad nije faul napravio i trebalo bi da ima 0 faulova svaku utakmicu, samo se iscudjava, buni, krevelji, kao nikad mu nije jasno sto se sudi nesto. To sam oduvek mrzeo kod igraca, podseca me na grozne Spance koji isto tako kukaju, zapomazu itd.
N

Nenad B.

pre oko 6 sati

Bojo, ja uživam u pobedama Partizana, a ne u porazima Zvezde. Zvezda je imala pobedu u rukama i u regularnom delu i u produžetku, svojim greškama, šut Jaga sa 10m, lična u napadu Nedovića, promašena bacanja Kalinića, promašeno poklon bacanje Kenana, promašen zicer Dauma, izgubljena lopta Bolomboja na kraju.... je prošla pobedu. Mi smo tako prošle sezone izgubili 8 utakmica, a jedna nam je trebala za "plej in". Sudije su grešile na obe strane, ali ovog puta nisu očigledno gurale za favorita, malo realnosti nije na odmet.
E

Enco

pre oko 9 sati

Ko je pisao ovo saopstenje? A i bio je produzetak i tu je bilo gresaka.Bolomboja nije zakacio Veseli vec Parker.Gresio je sudija(1),ali i trener i ugra Kenana i Nedovica,pa bacanja i odbrambeni propusti inace dovrog Kalinica.Moglo se dobii ali sad prebaciti na sudjenje koje je pi meni bilo 50 50 je glupo.
n

nsdn

pre oko 9 sati

Od svega faulovi i sve ostalo, najspornije je sto nije sviran faul na Bolomboju, i druga odluka u ovom mecu oznacena kao greska sto po pravilima i jeste ali pokazuje sav apsurd danasnjih glupih pravila. To je da trener ne sme da ukaze na ociglednu sudijsku gresku, nego je trebalo da cuti na neprenosenje lopte na vreme. Dakle po pravilima EL sudija ima svo pravo da te pokrade ti ne smes da se bunis jer to nije po pravilima.
m

majka

pre oko 9 sati

razumem kevina da ima inspiraciju da igra protiv nas, Šakota ga je pronasao, nije imao mesta, i zato uvek hoce da se dokaze, zao mi je, nikad od tebe igraca, to znaju i ovi modri.
z

zzbzbz

pre oko 9 sati

jedino sto je bio na vise final 4ova nego vas klub u svojoj istoriji
N

Nenad B.

pre oko 9 sati

Pa koliko je vređan i šta su mu sve dobacivala i pokazivala ona "gospoda" iz prvih redova i pored terena, drugačije nije ni moglo da se završi. Znam da boli, ali jbg.
d

dr.Nebojsa

pre oko 9 sati

Igokeasi,dobra vam ta tradicija i avangarda o kojoj pricate uporno ko papagaji,cek malo da Podsetim: U zadnjih 15 godina samo Jedan jedini trofejcic,13-14 god za redom bez odigrane EL,u zadnje 3 god pogubljenje cak 2 Triole krune i metlanje od cak 8-0 u samo jednoj sezoni...itd itd Samo nastavite sa takvom "tradicijom" nemam nista protiv!
A

A koliko fenjera?

pre oko 9 sati

A koliko fenjera za celo to vreme? Nije valjda da se tih "rezultata" cak i vi stidite? Ne mozes da pises i brojis "trofeje" u sezoni u kojoj zavrsis na deobi 16. i 17. mesta a da taj trofej pardon fenjer ne pomenes jer nije korektno i daje potpuno drugu sliku. Takodje ne spominjes ni rekord od -45 metlanje od strane tada 11. Efesa i 100 primljenih poena 55:100, sto takodje nije u redu. Treba da pomenes i fenomenalnih 23 poraza i samo 11 pobeda iz 34 utakmice kao takodje ostvareni rezultat.
D

Decenijasi

pre oko 8 sati

@fenjera, Jel tesko navijati za Miloradov privatni klub koji EL i titule video nije punih 13-14 god u ovoj deceniji?
8

8mica

pre oko 8 sati

@koliko... Mnogo boli kad si igokea zvana 8mica 🧹
@

@fenjeras

pre oko 7 sati

Mrzi me da trazim, ali je Zvezda bila poslednja jednom ili nijednom. Dok na primer, u staroj, prosirenoj EL, sa preko 30 ekipa, Partizan je bio 3-4 puta poslednji i isto toliko puta pretposlednji u grupi. Ova sadasnja EL je kao tadasnjih top 16, za koji se vise puta niste plasirali nego sto jeste. Da ne pominjemo ko su sve bili protivnici u tim grupama, smejace vam se deca...
M

Milos1987

pre oko 9 sati

Iskreno Zvezda jeste napravila gresku i nije prenela loptu za 8 sekundi (jer smo zapravo imali samo 4 da to uradimo). i Barsa jeste ostecena sto je za taj prigovor dobila tehnicku. E sad do svega toga ne bi doslo da nije bilo greske sudija koje nisu svirale prekrsaj na Bolomboju. I Zvezda bi imala mnogo bolju poziciju na mecu da jesu. Sudije kad su gledale snimak shvatile su gresku za prenosenje lopte od 8sec i da je prigovor sa Barsine klupe opravdan. I onda sta da urade hajde da kompenzujemo Zvezda je vec dobila 1 bacanje hajde ovima da damo loptu = najmanja steta.. E sad sto je to sve mimo pravila, i sto su te iste sudije dovele do te komplikovane situacije to je drugi problem.
S

Slaba odbrana

pre oko 8 sati

Milos1987-Čuj do svega toga nebi došlo da nije bilo greške sudija koje nisu svirale faul nad Bolombojom.Bitno je da si preskočio korake Bolomboja a to je bila prva greška sudija lepo piše u tekstu.Lako je pisati kako tebi odgovara...
S

Slaba odbrana

pre oko 9 sati

Koga briga za greške teraj dalje.U tekstu jasno piše da je prvo Barcelona oštećena,Bolomboj napravio korake.Samo teraj dalje,nastaviće se...
M

Merlin_pfc

pre oko 9 sati

Moram samo da podsetim,da za zadnjih punih 15 god u nazad nasa igokea ima samo JEDAN trofejcic i nista vise od toga,cak 13 god za redom EL i titule videli nismo,to je rekord nad rekordima od kad se igra kosarka!
@

@ssss

pre oko 9 sati

Da se igrala ABA liga Zvezda bi ovo rešila čim bi igrači Barse otišli na tuširanje.
M

Mauro Tasoti

pre oko 9 sati

Nisam gledao utakmicu, Ne navijam ni za Zvezdu ni Barselonu.Pročitao sam ovaj tekst onako usput i koliko vidim grešilo se na štetu i jednih i drugih i takvih grešaka ima na svakoj utakmici.Tražiti uzrok poraza u sudijskim greškama i premotavati teorije šta bi bilo kad bi bilo nema smisla.Panter je imao svoj dan,to je presudilo,
@

@Mauro Tasoti

pre oko 8 sati

Sva bitnost tvog komentara staje u prvu njegovu rečenicu: ,,Nisam gledao utakmicu, ali...".
n

neshha

pre oko 8 sati

Ako nisi gledao nemoj ni da lupetas!
Г

Групни

pre oko 9 sati

а седмица је срећан број ! вратиће вам се .... ал' сутра ..... Берон, кораци, Гудурић, кораци, Тринкиери, техничка, Тринкиери, техничка, Лазић, не свирање фаула .... али ту није било експертизе ... тако да не надајте се бољем ... само ГОРЕ (м) ....
M

Metla x8

pre oko 8 sati

Mnogo boli kad si ometlan 8 puta.
G

Gost13

pre oko 9 sati

Nebitno koga su oštetili, meni je fascinantno da likovi koji godinama sude EL ne znaju pravila. A na kraju krajeva pravilnik im je pri ruci koji uvek mogu da konsultuju umesto što se izmišljaju. I naravno plaćeni su dobro, i to od para koje daju učesnici kao Zvezda, Partizan i slično.
n

neshha

pre oko 8 sati

E to je poenta.Ne neka pogresna odluka ili procena,kao faul nad Bolombojem ili njegovi koraci,nego flagrantno krsenje pravila prilikom pregledanja snimka i davanja napada Barseloni iako je to STRIKTNO zabranjeno pravilima!
z

zoc Top 12

pre oko 9 sati

Ima jedna veoma Zanimljiva cinjenica,a to je da je jedan trener u zadnje 3 godine sa potrosenih cak 90mil za budzete, takozvani "najbolji trener" pogubio cak DVE Triple krune,dobio metlanje od cak 8-0 u samo jednoj sezoni,zatim ispao iz EL i zavrsio na 12 mestu na dnu tabele..itd to je za Ginisovu knjigu trenerskog posla koliko nisko mozes da padnes u karijeri!
D

Dejoooo

pre oko 9 sati

Greske su moguce i normane u sudjenju.Problem sudije koje prave greske bez sankcija i dalje sude.Greska napocetku napola utakmice nije ista kao ons na samom kraju gde se pobednik odlucuje.Ispade Barsa i prosle sezone sudije je pogurase malo.
C

Covic ili Terzic ?

pre oko 9 sati

🏀 8-0 vs ⚽️ 0-4 koja 🧹 vam vise pase?
Г

Групни

pre oko 9 sati

Пантер паше, Калина и Кенан маше ...
8

8mica

pre oko 8 sati

@Групни,,, Mnogo boli kad si igokea 🧹
Г

Групнивс Омица

pre oko 8 sati

Пантер ме Весели, Јаго са 9, промашај цели ....
n

nasi fenjerasi

pre oko 9 sati

Koja je igokea na tabeli EL nesto ne mogu da ih nadjem u vrhu...🤣
P

Premudri

pre oko 9 sati

Pogledaj ispod vikend otpusnice iz Laze...
@

@ssss

pre oko 9 sati

Sledeće kolo ćeš ih bolje videti pošto će posle sledećeg kola biti ispred tvog voljenog kluba.I tako će verovatno kao i uvek ostati do kraja EL.
d

dr.Nebojsa

pre oko 8 sati

@premudri@ssss... Sta vam je gore: 8-0 u basketu ili 4-0 u fidbalu,sta je bolnije?
@

@@@@

pre oko 9 sati

Za one koji nisu čitali. 50-50 štete na račun oba tima.
M

Metla...

pre oko 9 sati

....8 puta 🧹🤫
@

@@@@

pre oko 9 sati

@Metla Nisi pročitao tekst.
G

GeneralDule

pre oko 8 sati

15-0, pozdrav od Generala Duska Vujosevica
5

5.000.000,00€

pre oko 8 sati

@Metla улети ти осовина крута😂
G

Gili Gili

pre oko 9 sati

Tek sad se vidi greska uprave sto nije izgurala do kraja, tj vidi se koliko sad fali Filip Petrusev, da ode da preda ovaj video materijal u policiju 😂🤡😂🤡😂🤡
M

Metla...

pre oko 8 sati

...8 puta za redom🤫
E

EL Mafija

pre oko 9 sati

TAKO SU ISTO PRIZNALI I ZA MIROTICEVU 3KU IZ AUTA DA SU NAS POKRALI EVO SAD ISTA SITUACIJA,STA MI IMAMO OD TOGA STO PRIZNAJU GRESKE...NISTA!
D

Donnie Brasco

pre oko 9 sati

Evroliga je baš rekla da se Bolomboy otarasio lopte??? Otarasio??
1

12345ss

pre oko 9 sati

Dve kljucne greske na stetu Zvezde. Prva faul nad Bolombojom.... i druga oduzeta lopta Zvezdi zbog iznosenja lopte sa svoje polovine. I hajde da razumem da nisu videli faul nad Bolombojom ali sudije koje ne poznaju pravila to ne razumem.
y

yui

pre oko 9 sati

kradu vas da bi vas vratili na dno tabele tako svake godine ...

Ivan Stojanovic

pre oko 9 sati

dečko kad je bolomboj uhvatio loptu prešla je lopta u zvezdin posed, mrtva je svirana na 20 sekunde napada.Nauči pravila
S

Sofronije III

pre oko 9 sati

@Ivane, a da ti naučiš pravila? Ne možeš tražiti čelindž na pravilo 8 sekundi. NE MOŽEŠ. Posle tehničke histeričnom Špancu, lopta je trebalo da ostane u Zvezdinom posedu.
n

neshha

pre oko 8 sati

@Ivan Sinovac,po pravilima prenosenje lopte za 8 sekunde,NE MOZE da se preinaci nakon gledanja snimka!!!To ne moramo da znamo ni ti ni ja,ali sudije MORAJU!!!Oni su prekrsili pravila da bi dali napad Barseloni i tako odlucili utakmicu!!!!!!!!!!!
S

SeoB

pre oko 8 sati

@Ivan Stojanović...Nauči ti pravila. Umesto mrtve lopte je trebalo da se sudi faul za Zvezdu. To su dva bacanja, sa elementima nesportske greške jer je udarac u glavu, što bi bilo još jedno bacanje.
M

Mile g

pre oko 9 sati

Hrabra zvezda opet oštećena hahahaha
M

Metlacemo

pre oko 9 sati

...vas i sl.sezone 🧹🤫
D

Da podsetim....

pre oko 9 sati

Hrabra Zvezda u zadnjih 15 godina Osvojila cak 14 ABA i KLS titula a vi samo 🧹 umesto trofeja,to treba uvek podsecati!
T

Trebinje

pre oko 9 sati

Šta uradi kevineeeeeeee
S

Sta uradi Covicu

pre oko 9 sati

8 puta za redom...🧹🤫
p

podesen

pre oko 9 sati

12-0 🧹
i

igokeasu

pre oko 8 sati

@podesen... 14 punih godina bez odigrane ijedne EL i osvojene titule,oborili ste Ginisov rekord!
P

Pppp

pre oko 9 sati

Od toga priznavanja gresaka nemamo nista i ovo nije prvi put protiv Barselone. Ove greske su se odmah videli bez neke ekspertize.
Đ

Đukin fan

pre oko 10 sati

Ključni momenat je taj nedosuđeni očigledan faul,šaka po licu od Veselog na Bolomboja!!!Dva bacanja i onda zadnji napad bi bio Barci pa sta bude,bude!!!Moguce da bi trojkom izvukli produžetak ili bi ostalo 7-8 sekundi Zvezdi za napad,pa moguć faul,opet penali!!!Dakle realno u prelomili meča oštećena Zvezda
i

igor978

pre oko 8 sati

A nije ključan momenat dve greške na štetu Barse pre toga!? Zanimljivi neki ljudi a pre svega objektivni
G

Gostina

pre oko 10 sati

Pitaju se sta sad? Pa nista,uvek priznaju greske posle tekme a mi tu nemamo nista. Ali simptomaticno je sto je to uvek protiv nas a ne protiv njih i uvek je to kao zalosna satisfakcija..e pa u...eram ja njima u niihovu satisfakciju!

KoRn

pre oko 10 sati

Iz aviona se videlo da su se sudije u poslednja dva minuta totalno pogubile. Dva minuta trajala kao vecnost.
F

Free spin

pre oko 10 sati

Pazi sad ovu situaciju Bolomboj u skoku ima i na parketu ima posed 2 sekunde, onda ide mrtva lopta 2 sekunde (čiji je to posed???) Ako je zajednički, onda ima još 6 sekundi za prenos lopte. Mrtva lopta je kada nijedan igrac nema kontrolu nad loptom, to znači da lota nije ničija. Aj sad euroligo, objasni ovo 😁
a

abvgd

pre oko 9 sati

te 2 sekunde je lopta u Zvezdinom posedu, tj u Zvezdinom je posedu sve dok se ne sudi mrtva lopta tog trenutka se zaustavlja vreme i od podbacivanja nastavlja.
F

Free spin

pre oko 8 sati

Ako je u zvezdinom posedu, onda nemoj da se skače za loptu, nego daj Zvedi loptu. Čini mi se da je nekad tako bilo, tj bila je ona čuvena strelica pa se išlo naizmenično po posed. Znam ja kako sad idu pravila, nego nema neke logike da ničija lopa 2 sekunde a vreme od ekipe ide.
Ј

Јјјј

pre oko 10 sati

На страну све грешке судија на обе стране али ово враћање времена 5 секунде назад и ретроактивно досуђивање 8 секунди је материјална повреда правила то су судије знале и није то случајна него намерна грешка и шта имамо ми од тога што ће они бити кажњени када нама неће вратити бодове
G

Gost72

pre oko 2 sata

Bas tako, naravno da nemamo nista od to kad priznaju da su pogresili isto kao sto i lani nismo imali, samo skola i da se uci na greske, bice dobra sezona.
B

Boki CZ

pre oko 10 sati

I šta sad mi imamo od svega navedenog. Ništa! Isto kao sa Mirotićem kada je gazio liniju. Nije se ponovila utakmica i Zvezda je izgubila pobedu. Evroliga nema kvalitetne sudije za ovako teške mečeve.
b

bas naprotiv

pre oko 6 sati

ima vrlo 'kvalitetne' sudije koje sude bas onako kako im je receno
C

Carevic

pre oko 10 sati

Da je bio KLS ili ABA, povukli bi se sa terena, pa posle sat vremena vratili i proglasi pobedu, ovako Euroliga problem
G

GUNNERon

pre oko 9 sati

Bajke iz paralelene stvarnosti zboriš.. Koja ABA?.. U ABA je bio džoger a ne metla.. Ali to je tako sa vama "neiskusnim" prvacima nikad jačeg turnira "Sajam 2024".
@

@carevic

pre oko 7 sati

Nauci pravila
G

GostO

pre oko 10 sati

I sta mi imamo od toga? Ista prica kao kad je Mirotic dao kos iz auta. Oni su pobedili, pise im se pobeda, sve ostalo nije bitno...
Г

Групни

pre oko 9 sati

имате ... Миротић нагазио аут, али је антажован Патријарх, па је дошао опрост грехова, само да не нагази у Партизан , тако да ангажујте нпр Трампа, па се надајте Кевину ...
c

cv

pre oko 10 sati

uvek sudija kriv 😂
Š

Šerifova ili Kampacova banana

pre oko 10 sati

Čija je ukusnija?
G

GETAFIX

pre oko 10 sati

Pročitaš tekst pre nego baciš komentar i ispadneš glup u društvu.
A

Aliiiii

pre oko 10 sati

Sve je to ok, doslo se produzetka, ali na 1.52 do kraja umesto loptu po kos, Yago na +3 pali trojku sa 10m, posle ulazi Nedovic koji nije dosao na utakmicu, Kenan masi bacanje... Sportska sreca je otisla Barsi, a imali smo ih i deff nam ne leze, plus su prekvalitetni. Neka te ekipe iz top 6 se tresu kao Barsa prwkjuce, a poneku od tih i da dobijemo kao Fener, ja zadovoljan!
J

Jjjjj

pre oko 10 sati

И шта ћемо сад, нама се пише пораз против Барсе као и кад је Миротић згазио линију, значи уместо 2 победе против њих имамо 2 пораза
M

Milan Nbg

pre oko 9 sati

Naravno, to da je Barsa od tih 7 gresaka ostecena 2 puta pre sporne situacije ne zelite da vidite, isto tako ni da je sudija sam trebao da vidi da za 8 sekundi nije prenena lopta, ni posle onaj aut kad je Panter izbio loptu, ali da, samo ste vi osteceni
B

Beron i polukorak hahahah

pre oko 6 sati

Više je oštećena Barsa nego Zvezda.
R

Rebel

pre oko 10 sati

Aaaaa, opljackani smo!!!
C

Cum po fazzo

pre oko 10 sati

Pljačka vas redovno i ne pita za pravila
d

dragonlj

pre oko 10 sati

kako bre opljačkani? od tih sedam grešaka sudija pet su bile na štetu barcelone. jesi li ti uopšte pročitao tekst
S

Samuilo

pre oko 10 sati

Gresaka je mnogo bilo, ali znatno vise na stetu Barselone
G

GETAFIX

pre oko 10 sati

Ili si subjektivan ili se ne razumeš u košarku. Mnogo veće i krucijalnije greške bile su na štetu Zvezde.
S

Srdjan88

pre oko 9 sati

Hahahaha pa imas li malo mozga da citas? Bukvalno svaka greska na stetu Barse se desila par sekundi posto su napravili grubu gresku na stetu Zvezde. Faul nad Jagom ne sviraju pa onda 2sek posle sviraju onaj koji nije bio. Koraci Bolomboja ne sviraju pa par sekundi posle ne sviraju licnu Veselom koja bi donijela 2 slobodna Zvezdi i onda ne bi bilo uopste situacije oko mrtve lopte. I ne bi bilo situacije da se uzima posed Zvezdi. Aj mogu da skapiram da se ne svira faul, da se previde koraci to se desava svaki mec. Ali da sudije u EL ne znaju u kojoj situaciji mogu da gledaju snimak a u kojoj ne to ne mogu. To je grubo krsenje pravila koje sama EL propisuje a ne Zvezda, Covic ili neko treci. Ako se sve moze gledati onda su morali vidjeti faul nad Bolombojom. No dobro, jasno je meni da ce uvijek sudije da budu na strani Barselone i Reala. Da smo igrali sa bilo kim osim sa ta dva privilegovana time drugacije bi sudije tu reagovale. To je tako i ne vrijedi se tu nervirati. Moras prihvatiti takva pravila i ne gubiti energiju na to.
S

Samo jedan covek

pre oko 10 sati

Da su neka srecnija vremena prstala bi saopstenja samo tako!
t

tre

pre oko 10 sati

itekako su srecna vremena…10 god berbe trofeja pobeda metla…itd…tvoje patnje,bola…neprocenjivo…je l sad shvatas koliko si g…p i ti i komentar…
У

Укусан сендвиЧ

pre oko 10 sati

И шта сад?