Evrokup birao najbolja pojačanja ovog leta: Teodosić broj jedan, Parahovski četvrti

Vreme čitanja: 2min | sre. 18.09.19. | 14:23

Sve to na zvaničnom sajtu takmičenja

Sezona u Evrokupu je sve bliže, a na zvaničnom sajtu ovog takmičenja izašao je zanimljiv tekst u kom je samo takmičenje rangiralo 10 najboljih pojačanja ovog leta.

U Evrokupu će se takmičiti 24 tima, svi su naravno dali sve od sebe da budu što jači. Pojačanja i transfera je bilo zaista mnogo, a kao najbolje pojačanje izabran je Miloš Teodosić koji je prešao u Virtus iz Bolonje.

Izabrane vesti

Iza Teodosića, Evrokup je rangirao Aleksa Tajusa u Uniksu, potom Klemena Prepeliča u Huventudu, a na četvrtoj poziciji našao se transfer Artjoma Parahovskog u Partizan.

Iza su Mantas Kalnijetis (Lokomotiva), Frank Elegar (Unikaha), Klevin Hana (Andora), Met Lodžeski (Bursa), Skot Bamfort (Budućnost) i Kim Tili (Monako).

Evo kako Evrokup vidi Teodosića kao najbolje pojačanje ovog leta:
Posle dve godine Teodosić se vraća u evropsku košarku kako bi pokazao da je jedan od najboljih plejmejkera na svetu. Nema boljeg asistenta! Poznat je po tome što je uvek pronalazio asistencije koje niko drugi ne bi mogao. Bivši MVP Evrolige, Teodosić je više nego izuzetan asistent. Ima neograničen šut, može da šutira iz svih pozicija. Teodosić poseduje briljantan košarkaški IQ, ali i iskustvo da bude pouzdan lider tima. Ako Teo pronađe svoj najbolji nivo ponovo, Virtus će biti tim koji će biti jako teško pobediti”.

Art Parahovski je zauzeo visoko 4. mesto među najboljim pojačanjima kada se gledaju svi igrači i prelasci u celom Evrokupu ovoga leta.

Ohrabrujuće za crno-bele…
"Srpski gigant potpisao interesantne igrače na svih pet mesta u timu, ali Parahovski odskače zbog svoje sjajne sezone 2018/2019 u Evrokupu u dresu Ritasa. Parahovski je takav tip igrača da se uvek drži onoga što radi najbolje - daje poene iz reketa, skače dobro i u napadu i u odbrani i dobro blokira protivničke igrače. Elitni visoki igrač na ovom nivou. Parahovski je inače sprečio Partizan da dođe do plej-ofa prošle sezone, a sada se nada da će sa novim timom stići što je dalje moguće".

Partizan sezonu u Evrokupu počinje 1. oktobra na gostovanju Veneciji.

FOTO: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara