""
""

Evrobasket u kvotama: Orlovi u prvom planu! Finska može da nadigra Poljsku, a Holandija da malo namuči Helene

Vreme čitanja: 3min | čet. 10.09.15. | 09:59

Sastavite dobitni tiket od mečeva četvrtog kola Evropskog prvenstva u košarci

Nastavlja se takmičenje na Evropskom prvenstvu u košarci, a kao i u prvih pet dana pripremili smo vam nekoliko predloga za klađenje koji bi, verujemo, mogli da vam učine gledanje utakmica još zanimljivijim.

Izabrane vesti

 

Danas će biti poznati svi učesnici druge faze takmičenja i njihovi plasmani na tabeli, zato ćemo biti dodatno oprezni u odabiru parova za vas. 

POGLEDAJTE OVDE SPECIJAL MOZZART KLADIONICE POSVEĆEN EVROBASKETU

FINSKA – POLJSKA (tip 1 bezh, kvota 2,10)

Uhvatili smo se u koštac sa možda i najnezgodnijom utakmicom. Na papiru Poljska je blagi favorit u ovom susretu. Ali, gledajući ono što smo videli poslednjih dana, Finska ima psihičku, a možda čak i blagu prednost na parketu, posebno nakon dve velike pobede – nad Rusijom i Bosnom i Hercegovinom. Poljska je poslednje dve utakmice tesno izgubila, baš kao što je prve dve dobila uz blagu dozu sreće. Finska je u odličnom naletu forme, a kako će pobednik ovog susreta izbeći prvoplasirani tim Grupe B onda je jasno da i jedni i drugi imaju veliki motiv. Mada, mislimo da je Finska u prednosti.

POGLEDAJTE SVE KVOTE ZA OVAJ MEČ

GRČKA – HOLANDIJA (tip H2 (-12,5), kvota 1,85)

U pobedu Grčke ne sumnjamo ni najmanje, ali kako su Heleni već overili prvu poziciju na tabeli moguće je da će selektor Focis Kacikaris malo opustiti svoje pulene i da će ih odmoriti za mnogo važniji meč osmine finala. Holandija, ma koliko čudno zvučalo, nije se loše prikazala na ovom šampionatu i može da bude zadovoljna. Postoji i minimalna šansa da se Lale nađu u drugom krugu, ali za tako nešto ipak je potrebno pravo čudo. Tačnije, da Holandija savlada Grčku. To se neće desiti, ali će Holandija pružiti jak otpor i zato mislimo da će Grčka odneti pobedu manju od 13 koševa.

POGLEDAJTE SVE KVOTE ZA OVAJ MEČ

BOSNA I HERCEGOVINA – RUSIJA (tip 2 bezh, kvota 1,45)

Mnogi se možda neće složiti sa nama, ali verujemo da Baćuške mogu do časnog oproštaja od evropske elite. Zaista smo više očekivali od ekipe Jevgenija Pašutina, koja prolazi kroz period tranzicije. Ipak, Rusi se definitivno vraćaju kući pognute glave, uostalom kao i Zmajevi. Utakmica za prestiž gde veću šansu dajemo Rusima, koji su ipak daleko ozbiljnija košarkaška nacija od BiH. O istoriji prethodnih duela izlišno je pričati, jer su sada došla neka druga vremena. Ali, bio bi red da i Rusi jednu dobiju...

POGLEDAJTE SVE KVOTE ZA OVAJ MEČ

SRBIJA – ITALIJA (tip 1&up<, kvota 2,50)

Bez sumnje, Srbiji više odgovara igra na mali broj poena i verujemo da će stamena srpska odbrana napraviti dobar posao danas. Italija je odigrala jedan iscrpljujući meč u kojem je zasigurno doživela i emotivno pražnjenje, posebno jer je pobeda nad Nemačkom izvojevana na izuzetno težak način. To bi, u kombinaciji sa najboljom odbranom na Evropskom prvenstvu, moglo da izazove veliki pad u šuterskoj formi italijanskih igrača, inače drugih najboljih napadača na turniru. Podsetimo se samo kako je Srbija igrala protiv Nemačke nakon susreta sa Španijom. Dakle, ne želimo da garantujemo, ali verujemo u ovakav ishod. Granica je 156,5 poena. 

POGLEDAJTE SVE KVOTE ZA OVAJ MEČ

Inače, MOZZART i danas nastavlja da deli džekpotove na aparatima na uplatno-isplatnim mestima tokom svakog meča na Evrobasketu. Juče su srećni dobitnici bili, između ostalog, iz Žarkova (45.079), Preševa (40.685), Sokobanje (40.509), Novog Pazara (41.428), Subotice (42.893)... a danas vas očekuje 12 novih premija!

Posebna priča je Diamond Jackpot koji svakom pobedom Srbije raste za 100.000 dinara. Trenutno je na koti 570.000, a ako Orlovi danas pobede Italiju (14.30) biće 670.000, i na kraju može dostići čak 1.200.000 dinara!

(FOTO: Printscreen Via Mozzartbet.com)


tagovi

košarkaška reprezentacija PoljskeklađenjeEvrobasket 2015bet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara