Petrovu se ne piše dobro, biće sjajno ako uzme set

Vreme čitanja: 2min | uto. 14.04.20. | 11:34

Oleg Šagarov veliki favorit

Rusija obiluje stonoteniskim okršajima iz dana u dan, a popularnost ovog sporta raste kako se na horizontu ne naziru nastavci sezona u fudbalu, košarci...

Jutros smo ponudili fiks iz Češke, a sada ga tražimo u najvećoj zemlji planete, odnosno u najmnogoljudnijoj evropskoj prestonici. U okviru Pro lige u Moskvi Oleg Šagarov je veliki favorit protiv Aleksandra Petrova (13.30).

Izabrane vesti

Petrovu će biti potreban njegov najbolji učinak kako bi pokušao da se izbori sa Olegom Šagarovim u ovom meču. Petrov je mlađi igrač, a Šagarov je prevejani veteran, koji će svoje iskustvo verovatno moći da iskoristi da ponovo sruši Petrova. Upoznali su se jednom u prošlosti, a Šagarov je u tri seta lako zaobišao Aleksandra. Pobedio je u ponedeljak sa 11-5, 11-5, 11-6 u setovima. Šagarov je osvojio 75% servisnih poena i 58% poena na prijemu.

SVI DANAŠNJI STONOTENISKI MEČEVI

Oleg je u dobroj formi, o čemu svedoči skor u vidu 13 pobeda i samo tri poraza na 16 prethodnih susreta. Najimpresivnije postignuće za Šagarova tokom proteklih 16 ​​mečeva jeste kako je pobeđivao. U 12 od tih 13 trijumfa Šagarov je slavio u tri ili četiri seta. Sličan obrazac očekuje se protiv Petrova, jer Aleksandar nije u elementu, pošto je na minulih 12 duela čak 10 puta pognute glave odlazio od stola. U osam od tih 10 poraza Petrov je izgubio u direktnim setovima ili rezultatom 3-1. Drugim rečima, on zapravo nije bio ni blizu da pobedi.

NAJBOLJE RANGIRANI RUSKI IGRAČI:

KOMPLETNU RANG LISTU POTRAŽITE OVDE.

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara