""
""

Erceg: Nećemo sad da stanemo!

Vreme čitanja: 1min | sre. 16.09.15. | 20:37

“Češka se pokazala kao jako nezgodan protivnik, samim tim što su lako izbacili Hrvate u osmini finala. Ušli smo danas nervozno u prvo poluvreme", ocenio je junak pobede nad Češkom u četvrtfinalu EP

Junak pobede Srbije nad Češkom u polufinalu prvenstva Evrope bio Zoran Erceg rekao je da je ekipa nervozno ušla u utakmicu, ali da je kasnije postavila stvari na pravo mesto i pokazala da sa pravom ima ambiciju da ide do najvišeg plasmana.

Izabrane vesti

Erceg je utakmicu završio sa 20 poena, a imao je samo jedan promašaj i to iza linije 6,75 metara.
“Česi su pokazali da su atipična ekipa, igraju sa Veselim na petici, zato sam i ja bio na toj poziciji danas. Drago mi je što sam pomogao ekipi. Ne želimo sada da stanemo, već svim snagama idemo da se izborimo za finale“, rekao je Erceg novinarima posle meča u Lilu.

Protivnik košarkaša Srbije u polufinalu biće bolji iz duela Italije i Litvanije.
“Češka se pokazala kao jako nezgodan protivnik, samim tim što su lako izbacili Hrvate u osmini finala. Ušli smo danas nervozno u prvo poluvreme. Oni su pokazali da su čvrsta ekipa, ali u nastavku smo iskoristili energiju i veru i zasluženo slavili. Ovo je samo stepenik više ka cilju, okrećemo se sledećoj utakmici“, zaključio je Erceg.

(FOTO: Starsport)


tagovi

Zoran ErcegSrbijakošarkaška reprezentacija SrbijeEvropaEvrobasket 2015

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara