Komentari na vest

Ekspresno pronašao novi klub: Laso seo na klupu Baskonije

D

Dajvak

pre 2 dana

"Iz porodičnih razloga" jer ......mora tetki da nosi lijek svakog dana.
T

The Black Crowe

pre 2 dana

Razlog što je otišao je taj što ga u Minhenu niko NIJE PODNOSIO, od čuvara na parkingu do poslednjeg igrača na klupi. Loš lik, veliki neradnik i prosečan trener. Neko će reći Real, da, ali sa kakvim igračima i koliko je smeo da talasa pored Ljulja i Rudija. Došao u Bajern, video da ne može bez superstarova i otišao u rodni grad gde mu bar u početku neće zamerati. Poveo i sina u Minhen, netalentovan klinac, a on ga gurao, Nemci rekli pali brate….i eto ga tamo gde će i to da ostvari. Jegulja!!!
R

Rebel

pre 2 dana

stari dobri Laso, dobra ekipa dobar trener, ocekujem dosta od Baskonije sledece sezone
T

Top Gun

pre 2 dana

bolje umesto onog naseg legendarnog dunstera da je dosao
V

View

pre 2 dana

nismo mi te srece da dodje umesto Zeljka...
D

Dajvak

pre 2 dana

Znam "delijo" da nijeste te sreće.
G

Gallina

pre 2 dana

Kodi je gotova stvar, potpisao je za Zvezdu pre nedelju i po dana. Ceka se samo trenutak za zvanicnu objavu. Sa druge strane u Baskoniju je svakako stigla zamena za Kodija.
L

LASO

pre 2 dana

@Izdaja u Tem.. Ja se nadam da je Kodi potpisao ugovor sa nama, ali sve vise sumnjam da nece doci kod nas.
@

@LASO

pre 2 dana

ne brini nista, brini ti za vase dvoriste
S

Sta sada

pre 2 dana

CMM ce ostati u Baskoniji sa ovim potpisom Lasa, zivi bili pa videli.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 2 dana

Kodi je odavno potpisao ugovor sa Zvezdom. Sad je samo pitanje marketinga. Kodi je pojacanje kao sto je nejpir trebao da bude.
S

SUNĐER BOB

pre 2 dana

Ovo ne valja za nas, KMM sad ostaje u Baskoniji...
S

Sinisap

pre 2 dana

Done deal
G

GrobarRS

pre 2 dana

Laso je rođen u Vitoriji vratio se u svoj grad i klub jeste malo supacki navesti porodicni razlog trebao je biti iskren da ne zeli vise da radi u Bayernu da ima ponudu kluba iz svog rodnog grada i da zeli otici
I

Immobile

pre 2 dana

To nije naveo on, već Bajern. On se nije ni oglašavao.
G

Ggv

pre 2 dana

Pa mozda bas iz porodičnih razloga čoveku odgovara da radi u Baskonije.
I

Immobile

pre 2 dana

Baskonija ima visoke ambicije čim je on potpisao za njih možda ne ove godine, ali u narednim sigurno. U Bajernu mu je krenuo tim da se osipa i sigurno je to bio glavni problem, nikakvi porodični razlozi i ostale izmišljotine. Video je da projekat koji mu je obećan ne ide u tom pravcu u kom je trebao i čovek je napustio. Sigurno je uvideo i to u tome što Bajern nije ni krenuo u doselekciju koja mu definitivno treba da bi napravili iskorak u Evroligi.
M

Major Gaspar77

pre 2 dana

Da li je nekom zapalo za oko da svi ti veliki treneri, Laso, Obradovic, Ataman, Itudis, i istali. Kako je koji presao u neki mani klub, citaj, klub koji raspolaze sa manje para, nista nije uradio u EL. Voleo bih i Atamana da vidim u npr. Asvelu...pa da vidimo i tu velicinu od trenera Ovo me sve podseca na F1. Ko ima najveci budzet i ko ima najvise love, taj uzima trofeje i titule. Obradovic Partizan, nista Laso Bajern nista Itudis posle Fenera nista, otkaz i enonga nema klub Poredjajte ostale ko kako hoce
@

@major

pre 2 dana

Ne mora nužno da bude tako. Makabi, Milano, Monaco, Barsa ekipe sa ogromnim budzetima i bez titule. Sklop mora da bude budzeta, dobrih igraca i ne nuzno najboljih i dobrog trenera. Pa Pao je imao prakticno 3 da kazes ekstra igraca u startu Slukasa, Lesora i Nana, pa niko nije verovao da ce Grent ili Mitoglu toliko doprineti. Stvarno je kosarka mix mnogo faktora.
T

Tomy

pre 2 dana

Ovo kao da u Bayernu imaju srbe u menadžmentu koji pišu saopštenja koja veze sa vezom nemaju - iz "porodičnih razloga" napustio Bayern da bi u milisekundi preuzeo Baskoniju 😂 P.S. Naravno da imaju. Pešiću mladji, ti li si?
с

сит си се

pre 2 dana

испричао сам са собом...
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 2 dana

“privatni razlozi “
6

61616

pre 2 dana

Pa jesu, evo ga kod svoje kuce u Spaniji mozda treba biti blizu porodice
I

Istine radi...

pre 2 dana

Pa i jesu privatni nasao bolje placen posao 😁