Komentari na vest

Egzum za Mozzart Sport: Srbija drugačija od SAD, tim pun talenta u kojem svako zna svoj posao

n

n1dza

pre oko 2 meseca

ima nekig nebuloza sa imenima gde nasi novinari krenu i ne staju... Covek se preziva Exum, kako covece mozes da ga zoves EGZum... zna se kako se cita X englesko.
Z

Zoki1

pre oko 2 meseca

Eksum ljudi, pa ne može x da se čita gz aman
D

Drvo

pre oko 2 meseca

Hvala ti što si udaranjem Ljulja sa leđa izazvao izbacivanje Partizana iz EL. Najgluplji potez u istoriji takmičenja i zato te svi poštujemo.
@

@drvo

pre oko 2 meseca

Nije on udario nikoga, to je bio Panter.
D

Drvo

pre oko 2 meseca

Pogledaj snimak ponovo. On je udario Ljulja sa leđa, pa ga je zato Jabusele neutralizovao da zaštiti saigrača. Panter je samo zamahnuo, ovaj je sve izazvao i posle glumio povredu da bi izbegao kaznu. Kao deca ste neka, gutate šta vam se kaže. Pogledaj snimak svojim očima.
B

Bsks

pre oko 2 meseca

Ono kad braniš štetočinu Pantera.
G

Gresis

pre oko 2 meseca

Mogli smo da ga platimo a pogotovo su mogli jaci klubovi u EL medjutim Dante je zeleo da se vrati u NBA po svaku cenu. Potpisao je veteranski ugovor, slagacu te ali moguce da je manje placen nego u Partizanu.
D

Dajvak

pre oko 2 meseca

Je li moguće to???
K

Krme

pre oko 2 meseca

Jeste potpisao minimalni ugovor, ali apsolutno nije plaćen manje nego u Partizanu. Plus je Dalas u Teksasu, tamo su porezi na zaradu najmanji u celoj Americi.
D

Dajvak

pre oko 2 meseca

Upravo pročitah da ima oko 3 miliona po sezoni, tako da nema šanse da smo mogli da ga zadržimo. Sem toga, sigurno ima i neki sponzorski ugovor na račun NBA angažmana.
D

Dajvak

pre oko 2 meseca

Volio bih da griješim, ali teško će se mom Partizanu ponoviti igrač kao što je bio Dante, igrački i karakterom. Ono što je surova realnost je činjenica da je garbage time uloga u NBA bolje plaćena nego uloga nosioca u evroligaškom timu i dok god je tako većina profesionalaca će birati ovo prvo. Naprijed Partizan, CG i Srbija!