Džordan Lojd (©MN Press)
Džordan Lojd (©MN Press)

Džordan Lojd ponovo kod Saše Obradovića

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.10.24. | 13:02

Amerikanac se vraća u Monako

Sinoć se rastao sa Makabijem, već danas bi mogao da bude na novoj adresi. Džordan Lojd neće još dugo ostati bez angažmana, jer kako javlja Eurohoops, Amerikacan će se vratiti u Monako, tim protiv kojeg je protekle noći ubacio 16 poena, a za koji je nastupao u protekle dve godine.

Lojd je sa timom Saše Obradovića navodno već dogovorio saradnju do 2026. godine i zahvaljujući novom pravilu Evrolige koje je ove sezone stupilo na snagu moći će odmah da se stavi na raspolaganje srpskog strategu iako je već odigrao dve utakmice u elitnom evropskom takmičenju.

Izabrane vesti

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde je ovog leta stigao u timom iz Tel Aviva, ali kao da je smetnuo sa uma trenutno stanje u zemlji. Zbog rata u Izraelu Lojd je od Makabija zatražio raskid ugovora posle samo četiri odigrane utakmice. I mada je navodno Fenerbahče pokazao interesovanje, 31-godišnji košarkaš odlučio se za povratak na dobro poznato mesto.

U dve evroligaške utakmice za Makabi Lojd je u proseku ubacivao 15,5 poena (15 protiv Asvela, 16 protiv Monaka), a ukoliko uspe da održi pomenute brojke dobro će doći Monaku, kojem je ionako bilo neophodno pojačanje posle povreda Nika Kalatesa i Furkana Korkmaza.

U prethodne dve evroligaške sezone sa Monakom Lojd je u proseku beležio 11,6 poena, 2,5 skoka i 2,4 asistencije.


tagovi

Džordan LojdKK MonakoEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara