Karlik Džons (©Reuters)
Karlik Džons (©Reuters)

Džonsa neće biti na simfoniji, ali stiže na prvi trening

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.08.24. | 17:24

Sve usled toga što mu kasni let

Navijači Partizana sa nestrpljenjem čekaju večerašnju "Crno-belu simfoniju" na kojoj će se na dosada nesvakidašnji način, u "Domu Sindikata", predstaviti tim za narednu sezonu. I dok se mnogi nadaju nekom velikom iznenađenje, ono što možemo da potvrdimo jeste da među košarkašima koji će se po prvi put pokazati javnosti neće biti i jednog od najvećih pojačanja, Karlika Džonsa koji tek sutra treba da sleti u Beograd.

Reprezentativcu Južnog Sudana kasni let i zbog toga nije bio u mogućnosti da stigne na vreme za današnju priredbu, međutim očekuje se da bude prisutan na sutrašnjem prvom timskom treningu i zvaničnom fotografisanju.

Izabrane vesti

Sjajni organizator igre dolazi u crno-bele nakon sjajnog nastupa na Olimpijskim igrama gde je bio najbolji igrač svog tima i sve u svemu jedan od zapaženijih aktera celokupnog turnira. Zato i ne čudi što se od njega očekuje da bude nosilac igra u sezoni koja dolazi.

Da podsetimo, Partizan je zasada ozvaničio samo Ifea Lundberga, Vanju Marinkovića i Frenka Ntilikinu, dok će večeras to učiniti sa Arijanom Lakićem, Sterlingom Braunom, Dvejnom Vašingtonom, Mariom Nakićem, Isakom Bongom, Ajzeom Majkom, Tajrikom Džonsom, Brendonom Dejvisom, Mitrom Bošnjakovićem Aleksejem Pokuševskim. Takođe u timu je ostao i Balša Koprivica.


tagovi

Karlik DžonsKK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara