Dvejn Vašington (© Star sport)
Dvejn Vašington (© Star sport)

Dvejn Vašington debituje protiv Makabija, Ajzea Majk i dalje na čekanju

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.10.24. | 18:09

Amerikanac će se naći među 12 igrača koje je Željko Obradović odabrao za okršaj 4. kola Evrolige u Pioniru

Čekanju je došao kraj, američki internacionalac Dvejn Vašington debitovaće večeras u Evroligi u dresu Partizan Mozzart Beta. Trener Željko Obradović odlučio je da ga svrsta među 12 igrača koji će od 20 časova u Pioniru igrati protiv Makabija iz Tel Aviva, nezvanično saznaje Mozzart Sport.

Poznato je da je Amerikanac odigrao samo dva meča ove sezone za Partizan i to oba u ABA ligi pre nego što je neočekivano na kratko napustio klub kako bi potpisao NBA ugovor. Zbog svega toga ozbiljno je prihodovao i igrač, ali i klub iz Humske, a sada je došlo vreme da se Vašington pokaže i na evroligaškom nivou. Počeo je sa treninzima prošle nedelje, a Obradović je odlučio da ga ne koristi u utorak protiv Bajerna. Meč koji je tim Partizana rešio u svoju korist.

Izabrane vesti

Sada će Vašington biti u sastavu, a ostaje da se vidi kakva će mu biti uloga i minutaža protiv Makabija koji do sada ima dve pobede iako imaju velikih problema sa igračkim kadrom.

Sa druge strane Ajzea Majk je i dalje na čekanju. Oporavio se od povrede ušao je u trenažni proces, ali je realnije da zaigra za vikend u ABA ligi. Nekadašnji najbolji krilni centar Evrokupa se povredio na prvom treningu još 20. avgusta i od tada se oporavljao i bio u posebnom režimu treninga.

Večeras se očekuje i mali broj navijača Partizana u hramu košarke jer je Makabi dao klub iz Humske oko 80 ulaznica za meč.



tagovi

Dvejn VašingtonKK PartizanEvroligaKK Makabi Tel Aviv

Obaveštavaj me

KK Partizan Mozzart Bet
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara