Komentari na vest

Dvejn Vašington: Agent mi pokazao koliko su Egzum i Doužer napredovali u Partizanu, otac mi pričao o Željku

F

Fuzija laktasi

pre oko 1 mesec

Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će se FUZIONISATI..... Kraj Price!
£

£

pre oko 1 mesec

Da da kako da ne. Dečko to su dve države. Tačka. Fmp i zvezda su ista drzava. Tacka. Ugasio vas Dule 2011, Partizan je isti onaj koji je uvek bio. Tacka. Slobodno se isplaci.
N

Nista ti to

pre oko 1 mesec

tjesenje ne pomaze...kkcz je ugasena i sad navijas za privatni klub kome tvoj idol moze promeniti ime kad god pozeli.
m

metalika moj dobar

pre oko 1 mesec

druze kad nam vidis grb u njihovoj hali, kad budemo tamo igrali kao doacini ,kad budemo menjali igrace sa njima u toku sezone, kad nam gazda ude isti ,kad nam budu iste boje onda pricaj tu pricu
D

Da podsetim...

pre oko 1 mesec

Желимир Обрадовић и КК партизан за 3 године са 80+ милиона евра: 21/22 Еврокуп ❌ 21/22 Куп Србије ❌ 21/22 КЛС ❌ 21/22 АБА Лига ❌ 22/23 Куп Србије ❌ 22/23 Евролига ❌ 22/23 КЛС ❌ 22/23 АБА Лига ✔️ 23/24 Суперкуп АБА ❌ 23/24 Евролига ❌ 23/24 Куп Србије ❌ 23/24 АБА лига ❌ 23/24 КЛС ❌....
D

Da podsetim

pre oko 1 mesec

Glupost nema granica...dobar primer si.
m

metalika moj dobar

pre oko 1 mesec

zelimir za 3 godine bio u top 8 izgubio od reala u 5 utakmica plej ofa .Prosle godine ispao u zadnjoj utakmici a vi kako te ?? da ste smeli da igrate mi ne bi mozda ispali al nije mi zao ...-40 ce se pamti vecno
P

Preža

pre oko 1 mesec

Da li ti je Robinson rekao da vas kao i obično čeka nula, eventualno jedan trofej kao i godinama unazad? Ovakva euforija je bila i prošle sezone. Pali vas Ostoja nekim marketingom i na tome se sve završi.Vidimo se na Kališu u Junu.

Zx

pre oko 1 mesec

Nas će ako ispune Zeljkova očekivanja čekati Barsa ,Real ili neko treći u plej ofu Evrolige a vas će čekati FMP u nameštenom amaterskom takmičenju pa se igrajte sa njima do mile volje.
C

Cinemax

pre oko 1 mesec

Idi pitaj ove iz Železnika oni će ti reći sve suprotno i uđi na bilo koju vest o Partizanu pa ćeš videti koliko svi mi nemamo pojma i koliko je od njih sve krenulo,kako svi navijaju za njih,kako smo mi od osnivanja režimski klub,kako su oni simbol srpstva,kako mi nismo dali nijednog igrača za reprezentaciju i ostale gluposte... Ja samo ne znam kome su nosili koševe sa Kalemegdana,gasili klub i kome je preko noći oprošteno 15 miliona duga kada je napravljen famozni UPPR gde se fuzijom Zvezde i FMP napravila neka druga Zvezda,pardon prvo Radnički Basket,KK CZ Idea Beograd i na kraju Crvena Zvezda.... Uzgred,čiji su trofeji osvojeni od 2011 do danas? To sve pripada znači FMP,a ne Zvezdi? Šta kaže mag sa Kosova sa inicijalima NČ?
B

Banja Badanja

pre oko 1 mesec

Vidi se da si studiozno analizirao istorijat KKCZ. Ajd sad ,posto si ocigledno navijac KKP, daj jedan posten istorijat KKP , posto vidim da te istorija interesuje???
ц

црно на бело

pre oko 1 mesec

Август 2011...тринаест година.Ових дана неко слави рођендан у кругу породице у Железнику...лепо,лепо...
b

brine

pre oko 1 mesec

a jesu li ti rekli kada dođeš da odmah zadužiš metlu ,ako ne znaš o čemu pišem sačekaj kraj sezone
T

Trololo

pre oko 1 mesec

Je l’ se prica u NBA o zvezdi? Zna li ko? Ako se prica bas me zanima sta se prica, posto od istorije imaju samo Albu i Asvel i 100 poena primljenih od njih, takodje imaju i Efes i 50 razlike ali zato imaju u 16 mesto i trenera za koga je cuo ceo svet jer je 10 puta osvojio Evroligu i poslao nebrojano igraca u NBA. Takodje imaju i 7000 navijaca u hali koja prima 3X vise, a imaju i “ne lozimo se mi na Evroligu” vec u januaru. Nadaleko poznat klub za koga su culi svi iz sveta kosarke jer je cak nekoliko puta uspeo da u svoje vitrine stavi vesna covic ligu koju cak ni Boston nikada nije uspeo da osvoji.
t

tre

pre oko 1 mesec

je l si svestan koliko dsi glup kao i komentar
S

Simić

pre oko 1 mesec

I žetvu trofeja. A sa druge strane imamo klub koji samo za 3 godine spuca 100 miliona državnog novca i osvoji samo 1 trofej. I to sa sve najtrofejnijim i najplaćenijim trenerom u Evropi.
ц

црно на бело

pre oko 1 mesec

А хала у Железнику?Капацитет 2000,а гостујућим навијачима се не продају карте,па дођу родбина и пријатељи...домаћинска атмосфера...срамота из августа 2011 не може да се заборави када се ћутало на малверзације и махинације да би се изиграли повериоци и избрисало 17 милиона еура дуга старе ЦЗВ после пројекта европска звезда...
c

cccc

pre oko 1 mesec

pise sine ,da nikada nismo ispadali iz prve lige,tu smo jedini u srbiji,kao i da smo jedini klub na svetu koji ima 4 igraca u fiba kuci slavnih a da su ponikli u zvezdi. a iz novije istorije pise da smo jedini klub koji nije pobegao iz plej offa nacionalnog sampionata.
B

Bon.Jovi_985

pre oko 1 mesec

O tom klubu koji ti opisuješ se naravno ne priča jer postoji samo u glavama iskompleksiranih ljudi. Sa druge strane Luka Dončič redovno kači na IG slike sa utakmica KK Crvene zvezde, dok KKP ne spominje niko čak ni oni koji su igrali u njemu.
f

frey

pre oko 1 mesec

@ccc Sine, pise da ste fmp. Ne znam o kojoj Zvezdi ti pricas? Ona je 2011 prestala da postoji, sada navijas za Frankestajna od kluba. Kada cete to priznati i sami sebi...a znam da znate i od toga ne mozete da pobegnete. Za vas smo Real Madrid.
K

Kurkuma

pre oko 1 mesec

Da li si razgovarao I sa Kaminskim ili ti je Dozer preneo da kad letis na metli brzo preletis Atlantik I u toj brzini zaboravis da imas jos dve plate I posle kao oprostili. A je si li upoznao I Kabokla ( on je Brazilac) ?Ali njega su kaznili sa pet plata kad je otisao u SAD kod devojke,greska na pripreme reprezentacije. Eto on zbog devojke zaboravi na KKP I da sezona nije zavrsena. Ima li jos neko da te savetovao, a da nije pomenuo Zelimira?????
с

све о звезди

pre oko 1 mesec

су пре неколико година рекли навијачи Макабија.....
S

ShaggyGrobar

pre oko 1 mesec

Ti si momak sedeo sa Ostojom na kafi pa imas sve te informacije ? Douzer se kako tako ipak vratio u NBA, Ekszum isto, Panter je takodjer mogao u NBA iz Partizana ali nije hteo da prihvati ponudjenu ulogu itd itd. Kaboklo je napravio problem Veneciji da bi dosao kod nas pa pravi problem nama da bi otisao u NBA. Sebican i apsolutno sve podredjuje sebi a nista timu. Veliki potencijal a jako malo prikazano, uostalom da je to uradio u Zvezdi, mislis da bi mu Covke rekao ma ok sve 5, vidimo se tipa kad odlucis da dodjes nazad u BG ? Nemoj pisati nesto samo da bi napisao. Partizan ima bolju reputaciju u NBA, naravno pricamo o krugu igraca koji su igrali za nas ili ce mozda igrati o buducnosti. Niko ne kaze da tamo neki Lebron i Steph sednu na kafu pa pricaju o nama, bole ih K. Zvezda je imala i finansijsku podrsku i svu logistiku i vreme pre svega ( 10 godina i jace ) da napravi neku dobru pricu i nisu uspeli da urade nista u tom periodu u Evroligi sto ne znaci da npr sl sezonu ne mogu otici na F4. Imate dobar tim i priliku za iskorak, raduj se sto imamo nasa 2 najveca tima u najjacoj ligi Evrope jer to je luksuz koji mnoge zemlje ( pogotovo iz regiona ) nemaju i ko zna dokle ce to da traje.
G

Grobaraus

pre oko 1 mesec

Samo partizan
T

Toto-ko-tunjo

pre oko 1 mesec

A čukundeda vrač urezao u totemu: "Želimira nađi. Haugh!".
T

Toto-ko-tunjo

pre oko 1 mesec

Samo treba pogledati komentare nakon osvajanja Kupa i metlanja u ABA-i. Da se vidi šta je "ljubav" prema klubu. Mene bi sada bilo sramota da se javim.
P

Pedjahn

pre oko 1 mesec

Mene bi bilo sramota da navijam za privatni klub,pa opet vi to radite..
J

Jakinta

pre oko 1 mesec

Pa što se javljaš nesrećniče
ц

црно на бело

pre oko 1 mesec

Срамота је била августа 2011.Сви сте ћутали и дозволили ово што је данас...
M

Marko Srbija

pre oko 1 mesec

Idemoooo
m

merllin_pfc

pre oko 1 mesec

Komsije jos dva dana I prolci ce vas muka
T

Toto-ko-tunjo

pre oko 1 mesec

Pogledaj komentare pre početka svake sezone. I onda metlanje na kraju. Uzdrži se malo, čisto za promenu.
I

Iskreno

pre oko 1 mesec

Lepo ti rekli? Douzer je bas napredovao...
I

Iskreno,ne

pre oko 1 mesec

ti si napredovao. On dobio ugovor od Minesote a ti ništa. Ali bitno da ti znaš sve iz podruma nekog ko zna gde.
K

KalcopolistaGorostasVamos

pre oko 1 mesec

Pozdrav iz tri stotine kvadratnih metara.
6

6262626

pre oko 1 mesec

Kao da je neka vest o Zvezdi, samo njihovi komentari, ja ne znam sta je sa danasnjom omladinom, lice mi na one sto lizu stopala onom Deaingerici...
J

Jeeej

pre oko 1 mesec

Ne navijam za večite ali pratim košarku. Što se tiče Partizana, čini mi se da svaki igrač ima slične izjave kad dolazi ali na kraju često bude bežanija (kao Kaboklo). Nešto tu nije kako treba. Svakako srećno u EL večitima.
n

nofx

pre oko 1 mesec

e tebe čekamo da objasniš
J

Jeeej

pre oko 1 mesec

@nofx Dobre stvari vredi čekati tako da zahvalan sam ti.
D

Drvo

pre oko 1 mesec

Duane brate, vidi se da si neki dobar čovek, kao detence naivan, javio mi se tranfer žalosti dok ovo čitam, a znam šta te čeka i kako ćeš posle da juriš agenta po Bronksu jer te uj.bo ko tuđeg. Drži se brate moj, prolaze ljudi i kroz gore.
O

Opaljeno drvo

pre oko 1 mesec

Retki godovi i nije mu zameriti...ko ne voli biti pametsn.
S

Sale Kg

pre oko 1 mesec

Ovo je laz nije mu otac pricao o Zeljku nego o Nebojsi i o tome kako je hrabro stajao na reci da niko ne moze da zabrani..ma znate sve ;)
S

Sale Kg

pre oko 1 mesec

Ovaj će da nam rascveta..da ne kažem šta.
s

sta sad

pre oko 1 mesec

Pa cekajte zar nisu pojacanja iznenadjenje ne razumem ovo uopste
T

Toto-ko-tunjo

pre oko 1 mesec

🤣🤣🤣 Misliš da oni znaju šta pričaju i rade? Osmopulos ih naterao, nakon uspešne sezone i izjave "ma šta me briga, može da bude i 25:0", da menjaju sve igrače.
n

neutralac

pre oko 1 mesec

Kao da je neka vest o Zvezdi, samo njihovi komentari, ja ne znam sta je sa danasnjom omladinom, lice mi na one sto lizu stopala onom Deaingerici...
N

Nbgd

pre oko 1 mesec

Svaka cast na komentaru. To ti je samodestrukcija i nemanje samopostovanja. Neverovatno da u jednoj lepoj sportskoj vesti o mladom coveku i njegovim utiscima i ocekivanjima, da neko pise tako maliciozne stvari, koji je to nedostatak licne kulture, koje su to frustracije, nepostovanje.
B

B. Grobar

pre oko 1 mesec

JOS JEDAN PROMASAJ U NIZU ISTO KO KAMINSKI I DOZIER....🤦
P

Pedjahn

pre oko 1 mesec

A jesu rekli ovom muceniku da dolazi u klub koji u zadnjih 15 god jedva uspeo da uzme samo JEDAN jedini trofejcic,na sve to EL igrao nije cak 13 punih godina za redom u ovoj Deceniji a u zadnje 3 godine sa Najvecim budzetom u Evropi pogubio cak 2 Triole krune od Zvezde i ispao iz EL i zavrsio u Top 12 prosle sezone....kladim se da su to "zaboravili" da mu spomenu kad je potpisivao ugovor! 🤣
S

Sumar

pre oko 1 mesec

Mucenik ima da vas reseta.
J

Jel

pre oko 1 mesec

Vama Olimpijakos rekao da vodite racuna o svojim igracima, ajde tutanj tamo nazad u Zeleznik.
P

Paa

pre oko 1 mesec

Naravno da jesu. Njemu i odgovara to da nema pritisak da se osvaja bilo šta. Mali klubić, male ambicije, mali ljudi...
m

merllin_pfc

pre oko 1 mesec

🥳🥳🥳🥳
T

Taj

pre oko 1 mesec

"mucenik" je dosao u klub koji je prvak Evrope u kosarci,tako da ne bih te vise zadrzavao.
E

Eto gde dolazi

pre oko 1 mesec

Dolazi u najveći srpski klub, nekadašnjeg prvaka Evrope.
P

Pedjahn

pre oko 1 mesec

A jesu rekli ovom muceniku da dolazi u klub koji u zadnjih 15 god jedva uspeo da uzme samo JEDAN jedini trofejcic,na sve to EL igrao nije cak 13 punih godina za redom u ovoj Deceniji a u zadnje 3 godine sa Najvecim budzetom u Evropi pogubio cak 2 Triole krune od Zvezde i ispao iz EL i zavrsio u Top 12 prosle sezone....kladim se da su to "zaboravili" da mu spomenu kad je potpisivao ugovor! 🤣
Љ

Љубиша

pre oko 1 mesec

Нису му то рекли. Рекли су му да не побрка па не оде у мали клуб из предграђа који Евролигу игра само до јануара а остатак сезоне игра поноћне утакмице.
z

zaks

pre oko 1 mesec

Ma vi dolazite u najbolji klub u Galaksiji, sa najboljim navijačima u istoj, kod najboljeg trenera, ukakićete se od uzbuđenja.To nikada doživjeti nećete.
l

legendo da li ti uopste znas

pre oko 1 mesec

za koji klub navijas...
H

Hulio

pre oko 1 mesec

Druzebrzo ces ti nazad u razvojnu ligu
@

@hulio

pre oko 1 mesec

A ti posle vikenda nazad u Lazu.
N

Normalno

pre oko 1 mesec

Momak dobro dosao u Evropski Boston Seltiks.
P

Pozdravodstrine

pre oko 1 mesec

Dobrodosao u Metla klub! 🧹
8

8-0 8-0

pre oko 1 mesec

TOLIKO SU DOZER I EGZUM "NAPREDOVALI" DA SU NA KRAJU POBEGLI IZ KLUBA NAKON 🧹🧹
I

Ipak si mali čovek

pre oko 1 mesec

Egzum je iz Partizana otišao u Dalas. A šta misli o Partizanu može da se vidi u njegovim intervjuima. Prema tome, nemoj da širiš neistine, da ne budem grub i kažem laži.
h

hehehe

pre oko 1 mesec

deluje kao dobar potpis, nek da 120% sebe i bice super
G

Giop

pre oko 1 mesec

Pa nisi svestan sta te očekuje🧹🧹🧹
G

GostO

pre oko 1 mesec

Od malena je navijao za Partizan, ispunio je decacki san. Dosao da uci od Zeljka, zbog publike koju je gledao na jutjubu i nikako zbog kamare para. Mislim da im iste instrukcije daju, vec imaju spremljen fajl nakon Panterovog ispada kada je govorio da je nenormalna cifra, i samo odstampaju i daju novim igracima.
N

Nije nije to je

pre oko 1 mesec

Kenan, ceo život hteo međ svoje u čergu.
R

Raki Delija

pre oko 1 mesec

Jesu li mozda rekli koliko su osvojili trofeja
х

ххххх

pre oko 1 mesec

видећеш колико ће их освојити ове године
P

Pizzi

pre oko 1 mesec

Sve i da jedan imaju u istoriji,taj jedan vi ni u ludilu nećete uzeti.4 evrotrofeja sine,laku noć
z

zzbzbz

pre oko 1 mesec

mnogo mnogo vise od fmp-a, najvise u srpskoj kosarci, najvise igraca iznedrenih u reprezentaciju, itd
t

tisikaomadjija

pre oko 1 mesec

Za dve sezone sa konkurentnim timom i budzetom skoro kao kk sns fmp 2 zvezda, osvojena aba liga i ispali na loptu za fajnal for od buduceg osvajca, i to svi znamo kako. Iduce sezone opet u evroligi misaona imenica za kk sns fmp 2 zvezdom koja 10 sezona ima ovaj budzet Partizana i igra fajnal 16 svake sezone. Naravno budzet Partizana dobija se 30 posto od drzave . a vas koji je veci za par miliona 80 posto od drzave. Sta ste rekli kad ste Kampacu davali 3.5 miliona po sezoni, dodji tebra da osvojimo aba ligu ??? :D
K

K.K.P.

pre oko 1 mesec

U svojoj istoriji K.K. Partizan je osvojio 49 trofeja, od kojih su najvredniji šampion Evrope 1992. i osvajači Evropskog kupa Radivoja Koraća 1978., 1979. i 1989. Hvala što pitaš.
S

Sta, sta

pre oko 1 mesec

Ima ko da mu kaze, covek usao u trofejnu salu pa video trofeje, mogao bi i ti da vidis trofej prvaka Evrope, jer znam da mnogo boli kada si FMP.
S

Saaqq

pre oko 1 mesec

Mi imamo najvredniji iz 92, a vi kako te!
k

kmmm

pre oko 1 mesec

taj iz 1992 je osvojila i bosna i Jugoplastika itd.. tako da i nije nešto vredan zamislim samo da zvezda osvoji el pa vi bi skakali sa mostova od zavisti i od jede