Duško Ivanović (Foto: Starsport)
Duško Ivanović (Foto: Starsport)

Duško Ivanović menja Vladimira Jovanovića na klupi Crvene zvezde

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.11.22. | 09:17

Promene na Malom Kalemegdanu

Crvena zvezda okreće novi list. Kako je Sport klub prvi najavio, Vladimira Jovanovića na klupi srpskog šampiona naslediće Duško Ivanović.

Iskusni stručnjak je poslednji angažman imao u Baskoniji, na čijoj klupi je sedeo u tri navrata i beležio najbolje rezultate u trenerskoj karijeri. Crveno-bele preuzima godinu dana od rastanka sa Baskima.

Izabrane vesti

Ivanović se uskoro očekuje na Malom Kalemegdanu, gde će staviti paraf na saradnju do leta 2024. godine.

Nekadašnji as Jugoplastike, sa kojom je osvojio i dve evropske krune kao igrač, trenersku karijeru počeo je 1993. godine u švajcarskom Friburgu, gde je i okončao igračku. Radio je još u Limožu, Barseloni, Panatinaikosu, Himkiju i Bešiktašu, ali je daleko najviše uspeha imao sa sastavom iz Vitorije sa kojim je osvojio tri titule u Španiji (2002, 2010, 2020).

Mladi strpski stručnjak Vladimir Jovanović tako posle četiri meseca završava svoj mandat na klupi šampiona Srbije i regiona. Ostvario je četiri pobede u ABA ligi, uz neočekivan poraz od Zadra početkom sedmice, dok su pod njegovim vođstvom crveno-beli u Evroligi samo jednom slavili u prvih sedam rundi.


tagovi

KK Crvena zvezdaDuško IvanovićVladimir Jovanović

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara