"Krstić briljirao u pobedi Efesa"
"Krstić briljirao u pobedi Efesa"

Krstić odigrao partiju sezone, brojao do 27 i za sve poraze naplatio Banvitu!

Vreme čitanja: 2min | ned. 29.03.15. | 20:02

Dojučerašnji kapiten srpske reprezentacije ubacio je 27 poena i pomogao ekipi Dude Ivkovića da prekine niz od tri poraza u svim takmičenjima - 89:83

Krstić briljirao u pobedi Efesa

Dočekali smo buđenje Pivara, ali i najbolju partiju Nenada Krstića od povratka nakon povrede! Prekaljeni srpski centar igrao je simultanku u Istanbulu protiv Banvita u 24. kolu turskog šampionata i bio je glavni krivac što je tim Dude Ivkovića prekinuo mini-seriju od dva vezana neuspeha u domaćem takmičenju zadržavši tako korak sa prvoplasiranim Fenerbahčeom - 89:83.

Izabrane vesti

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je baš srpski as koji je postigao 27 poena što je njegova najbolja rola ove sezone tokom koje je mnogo vremena odsustvovao sa parketa zbog povreda koje su ga dugo mučile. Stratos Perperoglu ga je pratio sa 16 pogodaka, dok je na drugoj strani sjajan bio Erl Rouland sa 23 koša, ali to nije mnogo donelo.

Efes je gospodario terenom od samog starta, a Krstića niko u gostujućem sastavu nije mogao da sačuva. Prvi kvartal domaćin dobija sa sedam razlike, a već na poluvremenu rezultatska katastrofa pretila je protivničkoj ekipi (47:30). No, Banvit je mnogo bolje zaigrao u nastavku, a Erl Rouland je bio nezaustavljiv u napadu, pa umalo da Ivkovićevi momci od gotovog naprave veresiju. Ipak, tandem Krstić - Perperoglu nije dozvolio preokret i publika u Abdi Ipekči areni konačno je imala razloga za slavlje - 89:83.

Efes je pobedom ponovo prišao Fenerbahčeu na dva trijumfa zaostatka i izjednačio se na drugom mestu na tabeli sa Darušafakom, dok će Banvit ostati na deobi sedme pozicije sa po 12 pobeda i poraza iz 24 kola.

(FOTO: MN Press)


tagovi

TurskaNenad KrstićEvropaDušan Duda IvkovićAnadolu Efes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara