Komentari na vest

Dubai predstavio prvo pojačanje

Dorcolac

pre oko 2 meseca

Oni ocigledno ne prave bruka tim za ovu sezonu jer igraju Evrokup (to samo moze jedan klub da baci nenormlane drzavne milione iako igra Evrokup pa ih izbaci tuti fruti), nece biti po meni ni neka konkurencija Zvezdi i Partizanu u Aba ligi bar ne jos ove godine, al zato kada budu krenuli za godinu dana sa pojacanjima....
T

The Black Crowe

pre oko 2 meseca

Lepo sam napisao ovde pre nekoliko dana. KK Dubai je KK FMP sa Srednjeg istoka. Skupljaju otpad i nemaju navijače a kao nešto su bitni. Molim navijače KKCZ da se ne pale, govorim o klubu iz predgradja.

Dorcolac

pre oko 2 meseca

niko se ne pali al minuse ti lupamo jer poredis jedan FMP sa Dubaijem koji ce sledece godine igrati Evroligu i imati najveci budzet u ,,Evropi,,
O

Objektivac

pre oko 2 meseca

Pa oni su klub iz predgradja a KK FMP je Radnički Basket to je sve lepo objasnio Nebojša čović najviše čuvenom rečenicom:,,FMP-u niko ne može da zabrani kako će da se zove".I zamisli ti sklop ljudi koji i posle te rečenice navijaju za taj klub i lažu sebe da je to crvena zvezda i da se nije upokojila 2011. godine Bog da joj dušu prosti.
T

The Black Crowe

pre oko 2 meseca

@DorČolac…neće oni igrati Euroligu nikada.
1

123хоп

pre oko 2 meseca

Какви црни навијачи Дубаија...
H

Hahahahaahhhaa

pre oko 2 meseca

Najjaci dio kad rece navijaci dubaia...iskrena ljubav i navijaca i igraca na novom projektu bla bla laa
k

kilega iz režije

pre oko 2 meseca

Stručni navijači Dubaija oduševljeni su ovim pojačanjem jer su znali da je upravo ovaj igrač pravo rešenje za njihov tim i da će učiniti da ekipa izgleda mnogo bolje nego prošle godine.
I

Immobile

pre oko 2 meseca

Odličan bek, ozbiljan skorer. Igrač koji je fenomenalan u igri 1 na 1, ima dobar šut i sa poludistance i sa distance. Fantastičnu sezonu je imao u Merkezefendiju u bekovskom paru sa Lomašom, kada je on otišao fenomenalno su pogodili sa Sibandeom koji je došao iz finske lige u Merkezefendi i fantastično se snašao u nastavku sezone sa Mejsonom. Merkezefendi često pogodi sa strancima što govori podatak da nakon igranja kod njih igrači dobijaju jako dobre ugovore u dobrim sredinama. Ksevjer Ratan Mejs, Rihardas Lomaš, Nikolaos Rogkavopulos, Mozes Rajt, Daniel Oturu, Nike Sivande, Nejt Sestina. Vrlo interesantna sredina.
S

Svaka cast

pre oko 2 meseca

Druze ovo je bila bas kvalitetna observacija.