Komentari na vest

Dubai nastavlja sa pojačanjima: Potpisao i Klemen Prepelič

R

Repa bez korena

pre oko 1 mesec

Oni su klub koji će da opere već dobrano opran novac Smisao ovog kluba vide samo oni koji su unutra sustava
B

Blokirani nalog

pre oko 1 mesec

Ajde jednu malu analizu da uradimo. Dubai je usao u Aba ligu da igra bez cilja? Šta to u prevodu znači da imaju viši cilj. Mene je sramota kada vidim da jedan Dejan Kamenjašević inače prevodilac koji je pozatvarao mnogo klubova da bi došao do ovoga. Repa bez korena a tek neznalice koji usko sarađuju sa njim. Napravili klub i odma predsednik kluba dao otkaz to samo znači da tu smrdi ozbiljno.
I

Idol Generacije

pre oko 1 mesec

Koji su ovo placeni komentari to je neverovatno.Neki tamo nebitnjakovici nam unistavaju kosarku.To su obicni nitkovici.Ko su ti ljudi,njihove karijere,treba sve to rascevijati.Garantujem da se ovo raspada brze nego sto su se sastali.Peglaju pricu od Djokovica koji je gospodin za ove i neizlazi u javnost.Bice sta ce biti ali treba izbaciti ove iz aba vidite da ni evroliga nije htela da ih primi.

Petar.P

pre oko 1 mesec

Realno biće ovo konkurentna ekipa, ne dominantna, ali nezgodna. Svakako još jakih utakmica u ABA ligi, šteta što nije u sve ovo uguran Rumunski Kluž, mesto Krke. Baš onda gotovo ni jedan meč ne bi bio siguran i bilo bi još zanimljivije ispratiti takmičenje kojem trebaju ozbiljne utakmice.
D

Djovani

pre oko 1 mesec

kako bi nam dobrodosao, Zeljko bi od njega napravio najboljeg trojkasa evrope... ali on se zadovoljava izmisljenim klubom...
B

Bandalowski

pre oko 1 mesec

Dubai vise Srba nego KK Ujedinjene Africke nacije he he
g

gaga21

pre oko 1 mesec

A fk cz vise crnih nego KK Ujedinjene Africke!!
@

@gaga

pre oko 1 mesec

a koliko vi u fk imate stranaca? ponasate se kao da imate dva stranca
S

Sumar

pre oko 1 mesec

Nece Dubai biti uopste losa ekipa, treba ih ozbiljno shvatiti, iako su osnovani ove godine.
s

sasa70

pre oko 1 mesec

Kad Partizan ove godine menja ceo tim onda komentari da ce trebati puno vremena da se sloze kockice, isto kad je zvezda dovela 10-tak novih igraca ista prica. Sad od jednom Dubaj "treba ih ozbiljno shavtiti" a oni do juce nisu ni postojali!!! Pa kako to sada njima nece trebati vremena i da ce biti ozbiljni?? Oni ce svake nedelje morati da lete iz Dubaja za evropu i to ce oduzimati dosta energije.
X

XavieRS

pre oko 1 mesec

u principu promenice jednog igraca vise od KK kameruna..samo im budzet nije kao sto su svi mislili...
Т

ТРАДИЦИЈА и РИВАЛИТЕТ

pre oko 1 mesec

Нећемо Дубаи у АБА лиги.