Dragan Milosavljević iz prvog mandata u Megi (©MN Press)
Dragan Milosavljević iz prvog mandata u Megi (©MN Press)

Dragan Milosavljević ponovo u Megi

Vreme čitanja: 1min | pet. 14.10.22. | 14:22

Srpski bek veliko pojačanje za ekipu Marka Baraća

Dragan Milosavljević vratio se u Megu!

Osvajač evropskog srebra sa Srbijom u Istanbulu 2017. godine po drugi put nosiće dres Mege za koju je nastupao već tokom Superlige 2021. godine, kada je izboren plasman u finale. Milosavljević je između dva mandata u Megi nastupao kratko za Bursu, onda i Fuenlabradu u koju je stigao pre 11 meseci. Iskusni bek biće veliko pojačanje za ekipu Marka Baraća koja posle dva kola Jadranske lige ima isto toliko poraza.

Izabrane vesti

Momak rodom iz Kruševca i dalje traži mesto gde može da igra košarku u kontinuitetu, kako bi pokušao da vrati karijeru na vreme kada je bio standardni reprezentativac Srbije. Nažalost, povrede su mu osakatile karijeru, zbog čega tokom četiri godine u Unikahi nije igrao previše, da bi zatim imao samo epizodne uloge. U Fuenlabradi je dobio više prostora za igru, pa je podsetio na igre iz najboljih dana.

Prošle sezone odigrao je 20 utakmica za Fuenlabradu u ACB ligi, od čega je pet puta bio starter. Prosečno je beležio skoro 23 minuta uz prosek od 8,4 poena, 1,8 skokova i 1,4 asistencije.



tagovi

Dragan MilosavljevićKK MegaABA ligaJadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara