Komentari na vest

Dragan Bokan: Ako Budućnost osvoji ABA titulu, idemo u Evroligu! Dubai još nije ušao

L

Lokki

pre 28 dana

Bratski derbi.
B

Bokan i Ostoja

pre 29 dana

Ja tebi serdare, ti meni vojvodo
s

samo da prodaš banane

pre 29 dana

imaš ti dobre ideje čoveče, samo treba "gospodski" da se pošibate sa nemačima pojma i to prvo u ligi, pa posle u polufinalu. Prosto ne mogu da sačekam da vaši gospodski maniri zasijaju na ovim mečevima i da svet konačno vidi šta ste vi u stvari - dva propala državna projekta zasnovana na, blago rečeno "svetlo crnoj" ekonomiji
O

Odvr....

pre 29 dana

Klub.
G

G. Bokan

pre 29 dana

Malo Morgen.
Z

Ziveo Olimpijakos

pre 29 dana

Buducnost pobedjuje u sledecem kolu u Moraci i imace prednost domaceg terena,a onda u finalu za ABA titulu ce se boriti protiv Zvezde!
С

Сале2323

pre 29 dana

Тешко Бокане, врло тешко! Звезда, а посебно Партизан имају драстично јаче тимове од вас, мада не би било лоше да мало оладе од Еуролиге, како би се сабрали, па кренули опет од почетка да праве тимове како треба. А и да освојите, нисам сигуран да би вам Еуролига упутила позивницу. У ствари,мислим да не би, тј. тражили би вам иглу у пласту сена, само да вас отерају од такве жеље.
G

Gost7583

pre 29 dana

Mislim da je vrlo realno. Partizan je i sinoc, kao i nebrojan broj puta imao pobedu u svom dzepu, pa je izgubio utakmicu. Tako da moze da se desi da Buducnost osvoji ABA i da igra Evroligu vrlo lako.
K

Khanbg

pre 29 dana

Goste, bio bi u pravu da Buducnost moze da osvoji, ali da je ovo sa Partizanom finale. Ovako, morace i Zvezdu da dobiju.
H

Ha ha ček

pre 29 dana

Zvezda a posebno Partizan? Valjda obrnuto. Zvezda je dokazala da je bolja od projekta i to je tako.
A

Archie

pre 29 dana

Bilo bi dobro da blizanci pauziraju par godina od Evrolige, jer onda i država neće bacati desetine miliona evra na ova dva propala projekta. Ova sezona je pokazala kolike su to rupe bez dna i ikakvih koristi.
@

@Archie

pre 29 dana

Sto, da nece mozda narod da vidi te pare? Nema nista od toga, ako nece u klubove, naci ce neku drugu kombinaciju kroz koju ce da prolaze pare.
R

Reakcija

pre 29 dana

A što je propao projekat? Puna Arena, turisti, porez od kupljenih karata...odlični timovi u Beogradu, dva odigrana derbija kojima su stranci bili oduševljeni...Ti si verovatno najbolji u svom poslu u Evropi, nisi propao projekat.
A

Archie

pre 29 dana

@Reakcija Šta pričaš ti? Svi košarkaški klubovi u Evropi posluju u minusu. Jedina je razlika što su svi klubovi osim ova dva naša privatizovani, pa vlasnici daju sopstveni novac uz sponzorstva i možda neku donaciju grada, a ova dva naša kluba finansira država i svi njeni građani. Partizan je punio arenu i njegovi navijači su bili tema i kada je imao budžet od 2 miliona.
P

PRIJATELJI SPORTA

pre 29 dana

Nećemo Dubai u ABA ligi.
?

???

pre 29 dana

Zbog? Koji je razlog? Jel samo zato što tako moraš da misliš, pardon, zato što tako drugi misle umesto tebe.
S

Strux

pre 29 dana

Bilo bi dobro. Podrska iz Srbije. Da se vise skinu ovi blizanci koji ne sluze nicemu.
C

CgSrbRs

pre 29 dana

Tako je!