Bruno Kaboklo (©MN Press)
Bruno Kaboklo (©MN Press)

Doužer: Real? Bićemo spremni! Kaboklo: Volim da igram sa Frenkom

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.03.24. | 23:29

“Uživamo da igramo pred našim navijačima, ne uzimamo to zdravo za gotovo”, poručuje Amerikanac

Košgeterski učinak Pi Džeja Doužera je bio mršav do poslednje četvrtine. Pa i na kraju kada se pogleda – samo šest poena. Ali, poslednja dva su bila pobede vredna.

Kada se činilo da će Partizan Mozzart Bet ponovo naći način da zagorča sebi život i izbije iz ruku sigurnu pobedu nad Baskonijom, Amerikanac je pogodio odlučujuće poene i doneo zlata vredan trijumf crno-belima (87:83).

Izabrane vesti

Vreme je isticalo, morao sam da završim napad”, objasnio je Doužer posle utakmice.

Odao je bek Partizan Mozzart Beta priznanje Špancima na borbi.

“Bilo je teško, igrali smo protiv jako dobrog tima. Oni su se jako borili. Drago mi je što smo uspeli da odbranimo domaći teren”.

Upravo Arena bi trebalo da bude ključni faktor za crno-bele u borbi za plej-in.

“Koristimo ove utakmice da uživamo na terenu, jer obožavamo da igramo pred našim navijačima, u ovoj atmosferi. Ne uzimamo to zdravo za gotovo. Želimo da dobijemo svaku utakmicu do kraja”.

A, sledeći gost već za dva dana je Real Madrid.

“Real? Bićemo spremni”, poručio je Pi Džej Doužer.

Sjajan meč odigrao je Bruno Kaboklo sa 18 poena i 13 skokova.

“Igrali smo dobro, trenerove ideje su bile dobre, držali smo ritam. Jesmo napravili i nekoliko grešaka, ali smo uspeli da se reorganizujemo i da završimo posao”, istakao je Brazilac.

Večeras je imao malo drugačiju ulogu na terenu zbog izostanka Zeka Ledeja, ali se sjajno dopunjavao sa Frenkom Kaminskim.

“Bio sam više četvorka, drugačija mi je bila uloga nego obično. Volim da igram sa Frenkom, jer obojica možemo da raširimo teren i nije važno ko je unutra, a ko spolja. Sviđa mi se taj spoj i nadam se da ćemo nastaviti ovako dobro”.

Novi težak zadatak već u četvrtak – Real.

“Jako teška utakmica. Ali, protiv njih je jako bitno da imamo ispravan mentalni pristup. Malo je ostalo utakmica do kraja, nadam se da ćemo ih dobiti i da ćemo ostvariti naš cilj”, naglasio je Bruno Kaboklo.



tagovi

Pi Džej DoužerBruno KabokloKK PartizanEvroliga

Obaveštavaj me

KK Partizan Mozzart Bet

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara