Đorđevićeva šala u ljutnji: Svi imamo kosu – ili skoro svi – a ona tehnička Teodosiću se ne svira

Vreme čitanja: 2min | pon. 09.12.19. | 12:06

Srpski trener najavio da će sa Teodosićem interno rešavati stvari zbog burne reakcije

Uspeo je doskorašnji srpski selektor Saša Đorđević da našpanuje košarkaše Virtusa. Tim iz Bolonje igra odlično. Kako u Evrokupu, tako i u domaćem prvenstvu. U Palakanestru su zabeležili uvodnih 10 pobeda, da bi juče Kremona našla recept za Miloša Teodosića i družinu nanevši im prvi poraz u sezoni (78:66). A upravo je isključenje srpskog plejmejkera bio tas na vagi koji je prelomio utakmicu.

Nezadovoljan je bio Đorđević. Najpre zbog igre Virtusa, ali daleko više ga je iziritirao sudijski kriterijum. Potpuno bizarno su sudije dosudile tehničku grešku Teodosiću, nakon koje je on izgubio nerve, zaradio drugu i automatski završio utakmicu.
„Kremona je bila bolja od nas i zasluženo je pobedila. Što se tiče Teodosićevih grešaka, ne mogu da shvatim sudije. Stavio je ruke u kosu, pa su mu sudili tehničku. Ali, nije trebao tako da ode sa terena - zbog čega je zaradio i drugu, samim tim i isključujuću - i zbog toga sam izgubio jako važnog igrača. Ako je to tehnička, onda bi i drugi, poput Hapa ili De Vika, trebali da je dobiju. To nije alibi, ali mislim da svi treba da se zamislimo i stavimo znak upitnika zbog toga šta se sve svira. Svi imamo kosu, ili skoro svi, ali ne razumem. Druga je stvar što je Teodosić tako reagovao i to ćemo morati da rešavamo unutar ekipe“, bio je besan Đorđević na sudijski kriterijum.

Izabrane vesti

VIRTUS OSVAJA EVROKUP - KVOTA 5,00

Teodosić je ukupno na terenu proveo 17 minuta za kojih je sakupio sedam poena uz po jedan skok i asistenciju. U svakom slučaju, poraz koji ne boli. Virtus je ubedljivo prvi na tabeli sa učinkom od 10 pobeda i samo jednog poraza, dok prvi pratilac Armani ima učinak od osam pobeda i četiri poraza.

(FOTO: FIBA)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara