Etore Mesina ne misli da će se Evroliga nastaviti

Vreme čitanja: 1min | ned. 12.04.20. | 16:49

"Ideja kako 18 evropskih timova leti iz grada u grad mi ne deluje veoma realno"

Veliki znak pitanja stoji nad Evroligom. Da li će se uopšte nastaviti, kakve će se odluke doneti, u kom formatu će se igrati, u koliko gradova?

Pitanja je mnogo, odgovora premalo. Jedan od onih ko je probao da da svoju prognozu za to da li će se Evroliga igrati je trener Olimpije iz Milana Etore Mesina.

Izabrane vesti

On je u razgovoru za Raisport istakao da je pesimista po tom pitanju.
"Nastavak Evrolige mi deluje jako teško izvodljiv. U Italiji možete da idete autobusom osim kada igrate protiv Sasarija ili Brindizija. Možda u normalnijoj situaciji za dva ili tri  meseca. Ali to je nešto što ne možete sada da planirate. Sama pomisao da 18 evropskih timova leti iz zemlje u zemlju, kao i to da će se igrači vratiti iz SAD-a... Ne deluje mi previše realno", rekao je Mesina.

Postojale su, i postoje, ideje da Evroliga bude odigrana u jednom gradu. Čeka ta organizacija, kupuje vreme, ali pitanje je dokle će moći tako dok ne donese konačnu odluku. Da li će se igrati ili neće…

Došli smo u situaciju da je sve izvesnije da se neće igrati ni Evroliga, ni Evrokup ni ABA liga. A, moraće  nekako da se dođe do odgovora na pitanja ko će biti šampion, ko će ispasti, ko će preći iz drugo ranga u prvi…

FOTO: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara