Vošin bek Aranđel Stojković na meti posrnulog velikana

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.03.20. | 17:23

Partizan ga prati već dugo, ali sada ima i konkurenciju

Jedan od igrača Vojvodine koji je ove sezone pod komandnom palicom Nenada Lalatovića stekao punu afirmaciju je desni bek Aranđel Stojković.

Rođeni Beograđanin je na početku prošle sezone bio standardan, ali je u njenom drugom delu bio između klupe i prve postave. Ipak, kod Lalatovića je nezamenjiv i jedan od najboljih igrača Lala čime je privukao interes Partizana, ali i još nekih klubova.

Izabrane vesti

Grčki mediji javljaju da je Stojković jedna od opcija tamošnjeg posrnulog velikana Panatniakosa. Vošin defanzivac se pominje kao potencijalno pojačanje za leto, a Grcima ide u prilog što mu na kraju sezone ističe ugovor i što će biti slobodan igrač u izboru nove sredine.

Stojković je i dalje na radaru Partizana koji ga vidi kao projektovanu zamenu za Nemanju Miletića, ali problem je što aktuelni desni bek crno-belih nije pronašao inostrani angažman prošlog leta i prošle zime pa su u Humskoj odustali od dovođenja zamene. Ako Miletić narednog leta uspe da obezbedi transfer u inostranstvo, za očekivati je da Partizan opet obnovi interes za Stojkovića, ali možda bude kasno ako Grci do tada dogovore transfer.

Panatinaikos po tradiciji, istoriji i navijačkoj podršci svakako spada u velikane, jedini je grčki klub koji je bio vicešampion Evrope, ali je već godinama u debeloj senci rivalskih klubova. Iako ima 20 titula prvaka Grčke, u poslednjih 25 godina je osvojio samo dve titule. I uglavnom je bio daleko od borbe za trofeje. Ove sezone je četvrti i smeši mu se plasman u Ligu Evrope, a to će značiti i dovođenje pojačanja koja mogu da donesu kvalitet više, a nisu skupa. Stojković se uklapa u taj profil pojačanja.

Pre Vojvodine, Stojković je igrao za subotički Spartak, OFK Beograd i BSK Borču.

(FOTO: Star sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara