Đorđević hvali Tea: Ima kvalitet, izuzetan igrač, vođa... (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.10.19. | 13:23

"Miloš je još daleko od forme neophodne za odigravanje utakmica na svakih tri dana. Ali oporavlja se i radićemo i dalje na poboljšanju njegovog stanja", rekao je Đorđević

Virtus je sinoć na domaćem parketu uspeo da baci na leđa Veneciju rezultatom 75:70, a na tom meču je dominirao Miloš Teodosić.

Prvo poluvreme završio je sa samo jednim promašajem iz igre i ukupno upisanih 17 poena. Nastavio je u istom ritmu i u drugom poluvremenu. Meč je završio sa 22 poena na svom kontu (uz to je upisao sedam asistencija), a odlično ga je ispratio i drugi srpski košarkaš u redovima Virtusa, Stefan Marković, koji je dodao 10 poena.

Izabrane vesti

Meč je bio rešavan u poslednjem minutu u koji se ušlo sa minimalnom prednošću Virtusa. Teodosić je tada "rešio" da podeli par neverovatnih asistencija, a Vins Hanter i Kajl Vims su ga uredno poslušali i doneli pobedu timu iz Bolonje.

O igri Tea je govorio i Aleksandar Đorđević posle utakmice na konferenciji za medije...
"Igrači sa klupe su nam mnogo pomogli, posebno Teodosić, i to u prvom poluvremenu. On je potvrdio da kada je zdrav ima kvalitet i iskustvo da pogura tim. Tokom tajm-auta je poručio ekipi: 'Moramo biti mirni, onda sigurno dobijamo', i to u trenutku kada je ekipa gubila 10 razlike. Tim je to čuo, a on je pokazao da je vođa, izuzetan igrač koji oseća svoju ulogu. Miloš je još daleko od forme neophodne za odigravanje utakmica na svakih tri dana. Ali, oporavlja se i radićemo i dalje na poboljšanju njegovog stanja", rekao je Đorđević.

Videćemo kako će Teo nastaviti da igra za Virtus, posebno u Evrokupu. Do tada, uživajte u nekim njegovim potezima od sinoć...

FOTO: Printskrin


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara