REZZIME JUČERAŠNJEG DANA (subota): Bivalo je i boljih dana

Vreme čitanja: 4min | ned. 09.02.20. | 07:45

Pogledajte ko vam je 8. februara doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

ATLETIKO MADRID - GRANADA (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 1:0

U poslednja tri kola, dva poraza i remi. Jasno je da nešto ne štima u Atletiku. I zato je Dijego Simeone rešio da se vrati korenima. Onoj prepoznatljivoj igri koju forsira godinama: tvrd do pucanja, agresivno, bez mnogo šansi i golova. Na Vandi Metropolitano Jorgandžije su večeras pobedile Granadu. Rezultat – 1:0. Igrao se 6. minut kada je Anhel Korea na dodavanje Kokea postigao gol. I to bi bilo to. 

Izveštaj možete pročitati ovde

MARSELJ - TULUZ (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 1:0

Ko može da se seti kada je Marselj doživeo poslednji poraz u svim takmičenjima? Ako ne možete, ne zameramo vam, pošto se to dogodilo pre tri i po meseca na gostovanju Monaku u Liga kupu (1:2). Od tada Olimpik je u seriji od 16 utakmica bez poraza i to uz samo tri remija. Marselj je večeras na svom terenu nadigrao Tuluz s minimalnih 1:0 (0:0) i bar nakratko pobegao Renu na devet bodova razlike.

Izveštaj možete pročitati ovde

JANG BOJS – SION (tip 1, kvota 1,33) – rezultat 1:0

Bilo je mnogo neizvesnije nego što se očekivalo. Kec je došao, ali nervoza je potrajala do poslednjeg sudijskog zvižduka. Jang Bojs je poveo rano, u 10. minutu preko Nsamea, ali posle toga je “ćutao”. Imao je i Sion dosta dobrih prilika, čak 12 udaraca na gol, ali na sreću svih koji su “zategli” keca, nijedna lopta nije završila u mreži Mladića.

PSV – VILEM DRUGI (tip 1, kvota 1,65) – rezultat 3:0

Da li je ovo bila ta utakmica koja je probudila PSV Ajndhoven? Verovali ste u Filipsovce, iako su u očajnoj formi, iako je Vilem ispred njih, ali je kvota, izgleda, bila vrlo primamljiva. I bili ste u pravu. Ekipa Ernsta Fabera je pregazila goste sa 3:0 i donela lep pogodak svima koji su igrali na nju.

Izveštaj možete pročitati ovde

PRECRTANO

ŠALKE - PADERBORN (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 1:1

Šalke je ostao bez plena kod kuće, pošto je sa Paderbornom odigrao samo 1:1 (0:0). Kraljevski klub iz Gelzenkirhena stigao je do vođstva neposredno po isteku punog časa igre preko Ahmeda Kutučua, posle dubokog centaršuta Bastijana Oczipke, ali je Feltins Arena ostala zaleđena u 81. minutu posle dobre reakcije Klausa Gjasule na korner Kaija Progera. A, zaleđeni su ostali i tiketi na kojima kec nije zaokružen.

VERONA - JUVENTUS (tip 2, kvota 1,65) - rezultat 2:1

Verona je ove nezone definitivno kost u grlu favoritima. Pre nekoliko dana su zaustavili zahuktali Lacio na Olimpiku odigravši 0:0, prošlog vikenda izborili zaslužen remi protiv Milana na San Siru (1:1), a danas su treći put za sedam dana sapleli favorita. I to kakvog i na kakav način! Preokrenuli su za 10 minuta protiv Juventusa i ostvarili pobedu sezone – 2:1. Definitivno poslali i brdo tiketa, na kojima je pisala dvojka, u kante.

Izveštaj možete pročitati ovde

BRAGA - ŽIL VISENTE (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 2:2

Veče iznenađenja uveličala je i Braga. Pet pobeda zaredom imao je tim sa Kamenoloma i očekivao se lak kec protiv Žil Visentea. Sve je išlo kao po planu, Braga je povela 2:0, a onda je Vijana dobio crveni karton. Sve se okrenulo naglavačke u nastavku. Karvaljo je sa dva gola doneo gostima bod i porušio brojne tikete, gde se očekivao rutinski kec.

REN – BREST (tip 1, kvota 1,60) – rezultat 0:0

Težak kiks za Ren. Sada već ozbiljno zaostaje za Marseljom u trci za drugo mesto. Ali, kada neće, onda neće. Imao je domaći tim 17 udaraca na gol, veći posed lopte, igrala se “viktorija” ispred mreže Bresta, ali uzalud. Lopta nije htela preko crte.

NICA – NIM (tip 1, kvota 2,00) – rezultat 1:3

Jurili ste lepu kvotu na Nicu, a izvukli zeca iz šešira. Nim je, izgleda, pronašao zlatnu žicu, jer mu je ovo treća uzastopna pobeda. I sada opstanak deluje kao sasvim moguća misija. Nica je još povela u 6. minutu, a onda je doživela potop, pogotovo kada je na startu drugog dela ostala sa igračem manje. Sa njom su potonuli i brojni tiketi.

LEVERKUZEN – DORTMUND (tip 2, kvota 1,90) - rezultat 4:3

Ako navijači Dortmunda ili oni koji su “gađali” dvojku, budu tražili krivca za ovaj poraz, moći će slobodno prstom da upiru u Lusijena Favra. Neke njegove odluke potpuno su izmenile tok utakmice i od pobednika dovele do toga da Miloneri idu kući praznih ruku. Bajer je zaista ostao veran taktici i uz odličnu podršku s tribina uspeo dva puta da se vrati iz deficita kako bi na kraju odneo ceo plen!

Izveštaj možete pročitati ovde

(Foto: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara