Luka Dončić (©AFP)
Luka Dončić (©AFP)

Dončić ipak dolazi u Zagreb; Uz Obradovića stižu i igrači Partizana

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.08.24. | 08:37

Sve smo bliži spektaklu u čast legendarnog Dražena Petrovića koji će se održati narednog četvrtka

Iako je u prvi mah rečeno da ni Nikola Jokić i Luka Dončić neće biti deo memorijalne utakmice u čast legendarnog Dražena Petrovića koja će se održati narednog četvrtka u Zagrebu, slovenački as će ipak doći u hrvatsku prestonicu.

Kako je rečeno, prva vedeta Dalasa izuzetno poštuje pokojnog virtuoza iz Šibenika čijem muzeju je i donirao svoje dresove, tako da nije mogao da propusti priliku da bude deo spektakla u kojem će se sudariti reprezentacija Hrvatske i odabrana selekcija Evrope koju će predvoditi Željko Obradović i Neven Spahija.

Izabrane vesti

Takođe, zajedno sa strategom Partizana, stižu i pojedini igrači kao što je inicijator celokupne ideje, Aleksandar Petrović i otkrio, a uz njih na parketu Arene Zagreb biće i asovi Reala, Efesa, Fenerbahčea, Panatinaikosa, Cedevita Olimpije, Teneriea, Olimpije Milano, Virtusa, Budućnosti, Napolija, Breogana i Bajerna.

Svoj dolazak potvrdili su i treneri Josip Đerđa, Bogdan Tanjević, Moka Slavnić, Svetislav Pešić, Rusmir Halilović, Ergin Ataman, Tomislav Mijatović, Aleksandar Džikić i Željko Pavličević.

Sa druge strane, deo reprezentacije Hrvatske zbog dobro poznatog NBA osiguranja neće moći da budu Bojan Bogdanović, Ivica Zubac, Karlo Matković i Dario Šarić, ali će svakako biti na tribinama dvorane. Takođe, ceo događaj će propustiti i Džejlin Smit, Borna Kapusta, Luka Božić, Marko Ramljak, Lovro Mazalin, ali će zato prisutan biti Mario Hezonja kao prva zvezda svog tima.


tagovi

Luka DončićDražen PetrovićAco Petrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara