"Dejan Đokić"
"Dejan Đokić"

Đokić: Igrati pred 4.000 Delija je zaista neverovatan osećaj!

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.04.13. | 16:24

Novopečeni plejmejker Crvene zvezde maksimalno je iskoristio ukazano poverenje Vlade Vukoičića

 

Dejan ĐokićKo kaže da Zvezda ne može bez Demarkusa Nelsona? Možda malo iznenađujuće, ali na utakmici protiv kragujevačkog Radničkog strateg crveno-belih Vlada Vukoičić odlučio je da pruži priliku novopečenom plejmejkeru Dejanu Đokiću. On je priliku maksimalno iskoristio, a angažovanom i dobrom igrom protiv velikog rivala treneru je stavio do znanja da se na njega može računati u budućnosti. Istina, šut je malo predstavljao problem, ali Đokić je sve to nadoknadio odličnom igrom u odbrani, kao i dobrom organizacijom napada.
“Super je bilo, sjajno iskustvo za mene. Neočekivano sam dobio šansu, a bilo je divno igrati, zaista neverovatan osećaj. Nikada nisam imao prilike da igram sa onakvom podrškom, kada četiri hiljade ljudi navija za tebe i to je nešto posebno“, rekao je Đokić.

Izabrane vesti

Inače, ovaj 23-godišnjak je u Zvezdu doveden kao jedino pojačanje pred početak Superlige, iz Radničkog FMP, a u odsustvu povređenog Nelsona, Đokić se pokazao kao dostojna zamena.
“To je moj posao, treniram i vežbam to ceo život. Drago mi je ako sam uspeo da dam doprinos i mislim da nisam mnogo grešio. Ono što je mene obradovalo je što se nisam uplašio. Nisam imao tremu. Skoncentrisao sam se i trudio da pomognem ekipi“.

Novopečeni prvotimac je istakao da je jako zadovoljan što je svoj debi krunisao pobedom.
“Bilo je baš napeto. Hvala bogu da smo pobedili. Počeo sam pomalo da strepim kad je Vajt pogodio trojku u finišu. Baš mi je bilo stalo da zabeležimo trijumf. Mnogo bi mi bilo žao da moj debi nije bio krunisan pobedom. Bez Demarkusa Nelsona smo bili veoma oslabljeni, jer on je prvi plej, ali mi je drago da smo Cvele, Vuk i ja uspeli da nadoknadimo njegovo odsustvo“, zaključio je Đokić.

(FOTO: kkcrvenazvezda.rs)


tagovi

FK Crvena zvezdaDejan ĐokićEvropaKošarkaška SuperligaRadnički NišSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara